23 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 05.12.06, 13:14 Nr.: 1 Antworten

BENGEN YUKARDA KIMSE YOK DIYORUM .FAKAT YAZILARIM SILINIYOR

yazilarimin silinme nedeni eger unutarak yada istemeden comaati yanlis yönlendirebilecek konulari yazdigimdan kaynaklaniyorsa ve benim istegim disinda olusan yanlisliklarin düzeltilmesini gerekce göstererek yapiliyorsa buna diyecek birseyim yokta , ben diyorum benden yukarda kimse yok lakin benim yazdiklarima sansür uygulanmasi ayni devlet kurumlarinda oldugu gibi amire saygisizlik sayilmazmi , dökümhaneye saygisizlik sayilmazmi, göldeki bir damla göle kafatutabilirmi , kafalarinda tahta eksik olanlar 201 e akil vermeye kalkisabilirmi , yukardaki gecerli gerekceler haricinde yazilarim silinmesin yoksa tüm merinoslar icin cok degerli olan yorumlarim, gözlerimle oynattigim filimlerim , düsüncelerimin kompüter den okunmasi gibi konulari unutun . Kimsenin , hicbir kurumun , hicbir gücün , dökümhane nin karsisinda durma sansi yoktur yalniz istisnalar haric ( R ) OOLLFB /R =O+D+D+D
0

Beitrag gepostet am 05.12.06, 13:28 @komser7020 Nr.: 2 Antworten

Kardes senin yazilarin silinmiyor,senin coooooook yukarlarda oldugundan kaynaklaniyor sen ordan yazinca buraya gelene kadar arada buharlasiyor...
-----
:turk: Benim de bir adım var,Ezan ile kondu Sela ile bitecek
0

Beitrag gepostet am 05.12.06, 15:24 @komser7020 Nr.: 3 Antworten

Zitat:
) OOLLFB /R =O+D+D+D

:-
-----
:taz: Biri beni durdurssuuuuuuunn:taz:
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

BENGEN YUKARDA KIMSE YOK DIYORUM ....