125 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 18.03.09, 13:25 Nr.: 1 Antworten

ERGENEKON NEDIR VE NELERI ANLATMAYA CALISIYOR ?

Simdiye kadar anlatmaya calistigim konulardan az cok haberdar olan kisilerin rol aldigi ; yönetim yeride (yaslilarin gözlerine yazi yazan beyazlarla sahte olülerden olusan topluluktur) sahte olüler deyince örnegin ESREF BITLIS ,AHMET KAYA , SAKIP SABANCI , gibi örnekleri verebiliriz. bu toplulugun bir nasyonali birde internasyonali vardir demistim ya ergenekon operasyonu nasyonal bir anlatim calismasidir . dünyadaki ekonomik kiriz ise internasyonal gurubun calismasidir.insanlar hatayi en cok tetelevizyondan , gazeteden ögrendiklerine tamamen inanmakla yapiyorlar , cünki yayin kuruluslari da insanlar gibi bu konuda acik ve net konusamiyorlar , sadece insanlari düsünmeye zorlayan anlatim yollariyla yardimci olmaya calisiyorlar,. yoksa askerin itibarini düsürmek , siyasi cikar saglamak ,güc gösterisi yapmak gibi farelerin dahi gülecegi gerekceler den dolayi degildir bu olaylar yani lkisacasi MEVZU DERIN KARDES ARTIK DELI KAFANIN CALISTIRILMA ZAMANI GELDIDE GECIYOR COMAATA SELAMLAR
0

Beitrag gepostet am 18.03.09, 16:01 @komser7020 Nr.: 2 Antworten

ergenekon atatürk ü kendı hınlıklerıne alet edecek kadar örümcek kafalı aydın ve elıt gecınen betonıstlerın halkcı görünüp halkla hıc ılgısı olmayan dangalakların kurdugu despotızm bır örgüttür..aynı zamanda tuzu kuru mutlu azınlıgında destekledıgı bır örgüttür..
0

Beitrag gepostet am 21.03.09, 04:11 @fan-atik Nr.: 3 Antworten

Komser kardesim Darwin degil, Darwin teorisinin yasayan tek bilimsel ispatidir.
-----
Ben bisey biliyomda söylüyom
0

Beitrag gepostet am 21.03.09, 04:13 @jetmemo Nr.: 4 Antworten

Korkma birader düsmez, ibrahim sahinin silahlarinin bir bölümü bunun mersindeki zeytin agaclarinin altinda gömülü, yinede komsere birsey yapmiyorlar.
-----
0

Beitrag gepostet am 21.03.09, 04:14 @komser7020 Nr.: 5 Antworten

Komserim Veli kücügün selami var, cavusludaki zeytin agaclarinin altindaki emanetleri cikarsin diyor.
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

ERGENEKON NEDIR VE NELERI ANLATMAYA CAL...