| |
|
|
| |
|
| |
|
| Prince Erkan Serce |
benden fazla makaj kulanmis öyle kadinlara yüklenmek yok artik . ----- biricigimsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Prince Erkan Serce |
erkan bey 3.32 deki tırnaklarınızın pisliği nedir öyle bähh bakimsiz ----- biricigimsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Prince Erkan Serce |
Erkan bey'e yemekte yaptırmamak lazım , mutfağada girmesin be  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Prince Erkan Serce |
girmisti yemekteyiz yarismasinda yarismisti  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Prince Erkan Serce |
aynen öyle, cok akli basinda bir adam, bos degil yani bir cok erkegim diye gecinen erkekten daha beyinli en azindan der mann ist mir sympatisch , bende gidecem bir gün kölnde izlemeye mekanini cok merak ediyorum (yemek yapmasini bilmiyorum ama misafir agirlamasi , adabi düzeni taktire deger sekilde ) ----- ________KIMSE_SIZ_________ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Prince Erkan Serce |
İşte bunu bilmiyordum yemekteyiz yarışmasınada katılmış bizde mutfağı yasaklıyoz Tırnaklarını kesip temizlesin yasağı kaldıralım demi ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Prince Erkan Serce |
bu yine iyi hali bazen uzatiyor bayanlar gibi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Prince Erkan Serce |
wer lesen kann ist klar von vorteil
ben ne dedim?
iyi oku ich zitiere: bir cok erkegim diye gecinen erkekten daha beyinli en azindan
yaaanii? daha erkek demedim... daha beyinli dedim!!! hem sen top diyorsun ona, söyle diyim bak yukarda yorumlara , adam evliymis, cocugu varmis demekki erkekligini ispat etmis nolursa olsun sanatini icraat ediyor, benim "top"lara karsi birseyim yok (bu lafimdan sonra bana garanti "sende topsun" diceksin, demene gerek yok erkek oldugumu biliyorum!)
----- ________KIMSE_SIZ_________ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Prince Erkan Serce |
Ne etsem Dans derslerinemi başlasam  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Prince Erkan Serce |
Mağdurum öyle deme , adam mühendismiş ya on parmağında on marifet  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Prince Erkan Serce |
İftar geldiğinde top atışlarıyla İftar saatini haber veriyolar , demekki topsuz olmuyor ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Prince Erkan Serce |
Bizde  Kimisi alışmış ne yapalım , illa top atışı olacak , gelenek halini almış  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Prince Erkan Serce |
tövbe tövbe bu nebicim adam yahu? erkeklerden tiksinmeye basliyacam ya ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Prince Erkan Serce |
Adamı , aslında yumuşak adamı ben hiç tanımıyorum Bardot'um bu videoyu ekleyene kadarda tanımazdım. topiğe yazdıktan sonra Mühendis olduğunu duydum , aslını bilmiyorum tabiki. Mühendis olduğunu duyduğumda bunu söyleyen arkadaşa demekki ön yargılı olmamak gerekirmiş diyede öz eleştiri yaptım. şu konu bana Bülent ERSOY ve Benzeri kimselerinde cinsel tercihlerinden daha çok Sesinin ve şarkılardaki güçlü yorumunun öne çıktığını görüyoruz. ama bu yumşak kalpli beyfendi Ajdar gibi görsel yayının maskarası olur gibime geliyor. ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Prince Erkan Serce |
İşte suçlu bulundu  14 yaşlarından sonra gözden kaybetmeseydin şimdi böyle yumuşak olmazdı. Tenefüste Dans dersleri alsaydın ya valla bende bilmiyorumki öğreteyim ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
| |
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!