|
| |
|
| Dünyada tükenmez murat var imiş |
dünyada tükenmez murat var imiş (sevdiğim) ne alanı gördüm ne murat gördüm meşakkatin adın murat koymuşlar dünyada ne lezzet ne bir tat gördüm var mıdır dünyaya gelip de galan gülüp baştan başa muradın alan muradı maksudu hepisi yalan ölümü dünyada hakikat gördüm dönüyor bir dolap çarkı belirsiz çağlayan bir su var arkı belirsiz veysel neler satar narkı belirsiz ne müşteri gördüm ne hesap gördüm. ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
copy&paste'in sözleri eksikmis...
Dünyada tükenmez murat var imiş Ne alanı gördüm ne murat gördüm Meşakkatin adın murat koymuşlar Dünyada ne lezzet ne bir tad gördüm Ölüm var dünyada yok imiş murat Gün be gün artıyor türlü meşakkat Kalmamış dünyada ehli kanaat İnsanlar içinde çok fesat gördüm Nuşveranı Âdil nerede tahtı Süleyman mührünü kime bıraktı Resulü Ekrem'in kanunu haktı Her ömrün sonunda bir feryat gördüm Varmıdır dünyaya gelip de kalan Gülüp baştan başa muradın alan Muradı maksudu hepisi yalan Ölümlü dünyada hakikat gördüm Dönüyor bir dolap çarkı belisiz Çağlayan bir su var arkı belirsiz Veysel neler satar narkı belirsiz Ne müşteri gördüm ne hesap gördüm
----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
seda sayan'la evlenene kadar severek sevdigim bir ses ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
soytarılığı bırakın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Erkan Ogur, bu türküyü annesinin vefatindan sonra bir daha asla söyleyememis.... en güzel yorumlardan birisi... ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
su murati bi bulamadim yada cözemedim yawwwwwww  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
yok ki bulasin... rahmetli ozanimiz cok dogru demis !!!
Ne alanı gördüm ne murat gördüm Meşakkatin adın murat koymuşlar .... İnsanlar içinde çok fesat gördüm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
vayyy beeeee "İnsanlar içinde çok fesat gördüm"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
neden sasirdin, sen hic mi görmedin / görmüyorsun? ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
kendinden 23 küsür yas büyük bir kadinla "reklam ugruna" evlenmesine uyuz oldum da... citir kizlar onur san icin can atarlarken  kendisine daha cok zarari oldu o evliligin! ne demisler? Az kaşardan tost olmaz, çok kaşardan dost olmaz!!! hahahahahaha ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
topluma mal olmus kisiler, o toplumun paralari ile bir yerlere gelmis sanatcilarin hal ve hareketleri illa ki o toplumu ilgilendirir !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
kendinden yasca asiri genc olan insanlar sadece nefslerinin pesindedirler. asil sevgi ve askla ilgisi yoktur,cinsellikten ibaret bir iliskidir ,söyle de ifade edebiliriz san,söhret belli amac pesinden kosmak icindir,cikar iliskisi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
birde kompleksi olanlar ,yaslilik ,cirkinlik kompleksine düsmüs kisiler bunu ört bas etme amacli bu tür iliskilere girerler. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
bi tür pisikolojik bozukluk vardir ,o pisikolojik sorunlarini bu sekilde tatmin etme cabasina düserler.tabi bu sekilde asil sorunlari cözülemez. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
gözüm kapali dinleyemiyorum, sorun da orda ya... gözümü kapattigim an seda'nin makyajsiz resmini görür gibi oluyorum, kusasim geliyor  ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
seda sayan bu... ne yapsa yeridir !
bir zamanlar "türkiyede beni hicbir erkek doyuramaz" demiyor muydu??? ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
evet hatirliyorum. cogu sevgi eksikligini cinsellikle doyurmaya calisiyor,bu tür nefslerle asil sevgi eksikligi doymaz, daha cok günahkar olur. hic kacinilmaz bir sapikliga dogru yol alir insan fakina varmadan. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Türkiyemizin katırı - pardon Katharina'si...
hahahahahaha ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
gelenin gidenin orta mali olur. tabi bunlar söhret sahibi oldugu icin ,o sekilde ifade edilmezler. o sekilde ifade edilmedi diye ,orta mali olmamis mi olur,elbette orta malidir,sadece öyle ifade edilmeistir hepsi bu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!