25 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 23.05.11, 00:15 Nr.: 1 Antworten

Cem Yilmaz..
Hatalı sollamadan kaza yapan Cem Yılmaz son mudahalelere ragmen kurtarılamadı::Allah rahmet eylesin
0

Beitrag gepostet am 23.05.11, 00:19 @pinokyo_ Nr.: 2 Antworten

Cem Yilmaz..
Yalan habermis yaa Pardon artik neye nasil güvencegimizi sastik,,,,,silin bari konuyu arkdslar
0

Beitrag gepostet am 23.05.11, 21:01 @dodiyez Nr.: 3 Antworten

Cem Yilmaz..
Evt didosch cok kötü hemde bende cook uzuldum birden ,arastirdim esek sakasiymis,,
0

Beitrag gepostet am 23.05.11, 21:10 @sara Nr.: 4 Antworten

Cem Yilmaz..
Sara simdi bende sasdim ne kadaarr hizliymism,,bu demekki bir saniyede bilmem kac harf eder,,,))senide kutlarim cok dikkantliymisin sagol,
0

Beitrag gepostet am 23.05.11, 21:37 @76sunay76 Nr.: 5 Antworten

Cem Yilmaz..
Vealyekumselam bacim,,aynen öyleymis banada bu haber face den geldi ilk önce ercek sanmisdim,
0

Beitrag gepostet am 23.05.11, 21:59 @etki Nr.: 6 Antworten

Cem Yilmaz..

Benim anlamadigim ne anöiyorlar yalan haber vermekten,,tamamiyle reytin yapmak vs tamamda böyle sacmalik olamaz yaa,bizim mediyada oldukca yayginn yalan yanlis,,gecende deprem oldu tv de ilk verilen son haber Marmarada depremm, yok Istanbulda deprem yok yalovamiydi ya milletin duygulariyla oynamaktan ne anlarlar bilmemki,Deprem cika cika en sonunda Kütahyadan cikti oraada bizim insanimiz ama reyting yapmak icin hemen Istanbul baglantili yaparlar,,sonucda yalan dolan dedi kodu insanin kimyasindan  var galiba,,

0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Cem Yilmaz..