|
| |
|
| Eurovision sarki yarismasinda finalde Türkiye yok |
aynen memo kardes  ama en azindan bizden birileri aldiya..o zaten beni en cok mutlu eden  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Inanirim.. Mesafe arada ne kadar olsada,inandigin bir sey icin birseyler yap....... Bu hicbirsey yapmamaktan daha iyidir.Senin benim oylarim,o senelerdir ezilmeye calisan ülkeyi bir anda ön plana cikardi.Soydaslarimiz artik bir ödül sahibi.. Parmaklarina telefonuna zeval gelmesin gul_beyaz. süpersiniz sizler ya.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
 aynen... simdi az hasta olsamda..rahat rahat yatarim...war die heutige krönung Iyi geceler dilerim herkeze  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Akidesim, Ben nacizane paylastim.. Sizlerde paylastiniz..Biz böyle beraberlik örnegi gösterebiliyorsak,kim tutar bizi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Seneye insallah double yapacagiz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
aynen, hep ne deriz iki ülke tek irk.. Gurur duydum..Yakisti azerilerimize.. saygilar sarizeybek arkadasima. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
sizede gul_beyaz hanim.. Katilim ve degerli yorumlariniza tsk.ler. Iyi pazarlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
No comment.. Sadece tastik ediyorum... Birinci belli 2.kim...? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
selam mert ve cesur arkadasim ya inan hala duygu yüklüyüm,,, Millet deli diye polis cagirmayacagini bilsem autocorso yapacagim neredyse.. Dikenli tüylerim indi cok sükür. Güzel ve samimi yorum yari finali nasil gecen soydaslarimizin klibi harika.. tesekkürler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Vay kedicik arkadasim.. Aynen bende öyle,hatta dahada fazla.. Düsünebiliyormusun kurtlar sofrasinda bir kuzu gibiydi soydaslarimiz.. Son seneler bayagi güzel sonuclar aldilar türkiyemiz gibi. Demekki o sonuclar yalan degilmis.. Tüm emegi gecenlere,mesaj ve telle oylayan kisilere tek sözüm..sagolun.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
ya akidesim. ben soru sormak gibi bir niyette degildim.. Klasik bir söz olan.1. belli 2.kim. demek istedim.. En son italya 2.lige yükselmisti..Bir bakem gari.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
rica ya.. Memo bakti sonuclara.. italien 2. Sweden3.
germany mit Lena.10. sirada.. En büyük türkiye ve türki cumhuriyetler.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
aynen bende, iyi pazarlar.yorumuda kendisi gibi tatli akidesime.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Selam Kankim Biz katilamasakta Finalde o sarisin Azeri kizin elideki bayragi gördünmü??? Biz onlarin bayragini ermenilere ayip olur diye toplatmistik ama onlar inadina ödüllerini almaya giderken ve final sarkisini söylerken Türk bayragini salladilar..... Insallah kimileri bu sahneleri görünce utanmistir yaptiklarindan.... ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Vay kankim vay................ hsg.ya.. Evet benide gururlandiran bu olaydi.. O sarisin bayan bayragimizi alarak kutlamayi kabul etme podyumuna cikti.. Utanmayanin zaten ar damari catlamistir..Nafile, Onlara takunyalari ters giymek lazim. Saygilar kankime. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
yaw kanki gercekten ama simdi bize tokat atmaktan beter yaptilar öyle davranislarinla deyilmi..... Bravo hepsine ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
aynen öyle oldu.. Onlar vefakar biz ise riyakar ciktik.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!