|
| |
|
| Eurovision sarki yarismasinda finalde Türkiye yok |
Yunanistan,isvec,ukraine,öne gectiler. Coook heyecanli ya.Yazik biz oy veremiyoruz..yoksa 12 pointe ihtiyaclari olabilirdi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
aselam. Ya azeri halki sevinsin istiyorum.. suan 2. sirada.. Babamizi az önce hayrani olan bir arkadasa ekledim,yanit dahi gelmedi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
sira almanyada..oy veriyorlar. 8puan irlandaya,10 puan yunanistan.12 puan avusturyaya verdiler ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
türkiyede oy kullaniyormus ya.. Bakalim kime vericekler. 8 puan gürcistana 10 puan bosna hersek 12 puan azerbaycana
HELALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL azerbaycan 1.lige cikti yine. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
azerbaycan hala birinci,isvec ve ukraine hemen arkalarinda.vebosna hersek, danimarka ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Azerbaycan arayi aciyor.. Harika ya.türk bayragimizda orada...Biz yoksak onlar var. suan 18 puan önde
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Azerbaycan sampiyon gi....................40 puan fark atti. almanya 10 siralara geriledi ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Italya yaklasiyor,isvec 2. sirada.fark 32 puan.. neredeyse sampiyonuz. son 4 puanlama ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Bu is bittti 2011 eurovision song festivalini,azeri irkdaslarimiz kazandi. Bizi eleyenlere...................Biz heryerde variz.,. Tebrikler Azernaycan.......................................... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Hayirli olsun Azerbaycan kardeslerimiz Helal olsun benim tel onlara yaramis |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Cok gurur verici bir olay... Nigar.türk bayragi ile tur atiyor.. Harika kizlar..süpersiniz..Kimin kani var damarlarinizda..
Özür arkadaslarim ya..Bu yayini biraz sizlerle paylasmak istedim.. Dün Türkiyenin elenmesinden nasil üzüntü duyduysam,bu gece azeri irkdaslarimla gurur duydum.. Hoslanmayan arkadaslarimdan mazur görmelerini rica ederim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
selam mellow arkadasim.. yaramazmi ya... Sanki dünya kupasi maci seyrediyormus gibi kaptirmisim kendimi.. Arkadaslarimlada paylasmak istercesine,mac anlatir gibi puanlamayi anlatmisim.. umarim,bu deli de kim demezler,Biraz milliyetcilik kanimizda var yani.. Kim beklerdiki,Türkiyemiz elenecek ama bir baska türk soyu 1. olacak. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
yessssssssssssssssss.valla yes... the winner is Azar bajcan........................... akidesim,iyiki varsin..yanliz paylasiyorum sandim kendimi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
holty.................. parmaklar calisti............... Dogu blokunun parmaklari varsa ,biz ayak parmaklarimizla mesaj,tel actigimizi unutmuslar.......... saygilar kardesime. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
  Türkiye kazanmis gibi sevindim bide bosna ikinci olsaydin tam olacakdi ama böylede iyi  yinede bayragimiz esdiya orda  tsk ezerbaycan  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
gul_beyaz hanim.. Inan tüylerim diken diken oldu.. sanki sertapin katildigi yarismadaydim.. Bayragimiz dalgalandi.. Duygusalim bu gece, Dün nasil moral bozuklugundaysam bu gece tam aksi durumdayim.. Bayragimiz dalgalandi yaaa.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Ne güzel, ayni duygulari arada yüzlerce binlerce km.olsa bile ayni anda paylasmak.. hepinizi cok seviyorum..Saygi ,sevgi,seviye örnegi insanlar. Hepinizle gurur duyuyorum.Iyiki sizler gibi hakikatten kalpten paylasan canlar var. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Selam seppi ya bir ara iyce yaklastilar.. Olsaydi keske,pastanin üstüne kaymak olurdu.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
bazen böyle baska ülkelerden sevildigimizi görmek cok mutlu ediyor insani  yoksa hani hep türkler güya basbalalariya  gercekdende tsk  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!