34 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 10.05.11, 15:48 Nr.: 1 Antworten

Yardim lazim Canlar
Selam Canlar
simdiiiiiii benim babam 60 yasinda ve onun arabada dinlemesi icin mp3 dolduruyorum. 8 gb doldurmak kolay degil tabiki. Onun icin sizlerden yardim istiyorum.

Türk Sanat Müzigi
Türk Halk Müzigi
Damar sarkilar (müslüm haric)
slow parcalar

eklerseniz bana cooook yardim edersiniz. Bende bilgisayarimdaki slow parcalari eklicem. Sizdende harika sarkilar bekliyorum insallah yardimci olursunuz

Simdiden hepinize coooook tenk yu ettim

0

Beitrag gepostet am 10.05.11, 15:54 @selinnaz Nr.: 2 Antworten

Yardim lazim Canlar
Ay iste bu süperrrr biraz daha düsün lütfen daha neler dinler baban? ona göre indircem sarkilari böyle devam edebiliriz ozaman mp3 ü rahat doldururum
0

Beitrag gepostet am 10.05.11, 16:03 @piskop Nr.: 3 Antworten

Yardim lazim Canlar
yok aman allah korusun dur ne hüzünü. adam araba kullandigi yerde depresyona girer kafa gider bisi olur molur yok töbe de aman ha cici bisiler olsun potpori gibi falan nebilim iste o tür
0

Beitrag gepostet am 10.05.11, 16:04 @can_402 Nr.: 4 Antworten

Yardim lazim Canlar
bunu hayatimda cok dinledim aslinda nefret ederim ama bakalim pederin hosuna gidermi cok tskler yardimin icin daha baska varsa ekle pls
0

Beitrag gepostet am 10.05.11, 16:07 @selinnaz Nr.: 5 Antworten

Yardim lazim Canlar
gizzzzzzz süpersin vallahi devam devam toptan tskler etcem sana sonunda abawww sarkilar bombastik fantastik
0

Beitrag gepostet am 10.05.11, 16:11 @selinnaz Nr.: 6 Antworten

Yardim lazim Canlar
Zeki Müren
Emel Sayin

baska kimler vardi eskiden? varmi aklinda bi kac isim? sayende zeki müren geldi aklima digerleri gelmio aklima imdaaaaat
0

Beitrag gepostet am 10.05.11, 16:26 @dodiyez Nr.: 7 Antworten

Yardim lazim Canlar
ja dann mach ma hem nasil indircemide ögret ne ugrasiom ben burda ozaman on saat youtubeyle ? ask olsun yardimci olsana
0

Beitrag gepostet am 10.05.11, 16:29 @selinnaz Nr.: 8 Antworten

Yardim lazim Canlar
abowww efkarlandim valla Davaciyim felek senden sarkisinaaaaaa ellerine saglik Selinnazcim cok sagol yardimlarin icin mahcup ettin beni gercekten
0

Beitrag gepostet am 10.05.11, 16:32 @dodiyez Nr.: 9 Antworten

Yardim lazim Canlar
lan zöto$, karar veremedim....yardimci ol biraz bana : simdi senin aklin fikrin gari giz mi yoksa para mi ?    

hahahahahahah
0

Beitrag gepostet am 10.05.11, 16:34 @dodiyez Nr.: 10 Antworten

Yardim lazim Canlar
candamarimdan dan 5 papel istedin diye samsirdim ya bende zaten

hehehehe
0

Beitrag gepostet am 10.05.11, 16:37 @dodiyez Nr.: 11 Antworten

Yardim lazim Canlar
dogru adresi verdin,olmadik baska bi adres vermedin umarim

hahahahaha
0

Beitrag gepostet am 10.05.11, 16:40 @dodiyez Nr.: 12 Antworten

Yardim lazim Canlar
dir auch.....bye bye hayatim !    
0

Beitrag gepostet am 10.05.11, 17:09 @smlctn_ctlk Nr.: 13 Antworten

Yardim lazim Canlar
owwww baris manco  da var di dimi abowwww onu ben unutmustum kii sagolasin hatirlattin
0

Beitrag gepostet am 10.05.11, 17:10 @selinnaz Nr.: 14 Antworten

Yardim lazim Canlar
kiz ben seni yerim yaaaa Allah askina bukadar süper sarkilari nerden buldun bunca kisa sürede dehsetsin vallahi bütün videolarina bakiyorum seciyorum ona göre yüklicem cok cok cok sagol Allah razi olsun ellerine emegine saglik
0

Beitrag gepostet am 10.05.11, 17:30 @karakuzu78 Nr.: 15 Antworten

Yardim lazim Canlar
du bist lieb dankeschüüün dir auch görüyosun dimi selinnaz cosmus durumda onu durdurabilene ask olsun nur eins reicht nicht rekor kiralim herkez bildigi kadar sarki eklesin server ucsun topic patlasin dermisim
0

Beitrag gepostet am 10.05.11, 17:40 @selinnaz Nr.: 16 Antworten

Yardim lazim Canlar
du bist bombe yhaaa sarkilari ekledim einfach nur wowowowowowowowowowowow sag ich. Sarkicilar olsun sarkilar olsun bombe sag ich nur  
0

Beitrag gepostet am 10.05.11, 17:42 @karakuzu78 Nr.: 17 Antworten

Yardim lazim Canlar
owww danke ja genau die hab ich auch gleich dazu getan. pc o kadar agirlasti ki anlatamam. hab ca. 50 lieder in einem dl manager und 50 im anderen. youtube yi soydum sogana cevirdim pc dayanabilse iyi is aber ich bin noch lang nicht fertig  
0

Beitrag gepostet am 10.05.11, 19:07 @candamarim_2007 Nr.: 18 Antworten

Yardim lazim Canlar
0

Beitrag gepostet am 10.05.11, 19:09 @solo-turk Nr.: 19 Antworten

Yardim lazim Canlar
0

Beitrag gepostet am 10.05.11, 19:12 @selinnaz Nr.: 20 Antworten

Yardim lazim Canlar
ich danke dir von herzen cok ama cok sagol hersey icin bukadar ugrastin yolladin sarkilari cok tsk ederim
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Yardim lazim Canlar