|
| |
|
| Yardim lazim Canlar |
Selam Canlar simdiiiiiii benim babam 60 yasinda ve onun arabada dinlemesi icin mp3 dolduruyorum. 8 gb doldurmak kolay degil tabiki. Onun icin sizlerden yardim istiyorum.
Türk Sanat Müzigi Türk Halk Müzigi Damar sarkilar (müslüm haric) slow parcalar
eklerseniz bana cooook yardim edersiniz. Bende bilgisayarimdaki slow parcalari eklicem. Sizdende harika sarkilar bekliyorum insallah yardimci olursunuz
Simdiden hepinize coooook tenk yu ettim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Yardim lazim Canlar |
Ay iste bu süperrrr  biraz daha düsün lütfen daha neler dinler baban? ona göre indircem sarkilari  böyle devam edebiliriz ozaman mp3 ü rahat doldururum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Yardim lazim Canlar |
yok aman allah korusun dur ne hüzünü. adam araba kullandigi yerde depresyona girer kafa gider bisi olur molur yok töbe de aman ha  cici bisiler olsun potpori gibi falan nebilim iste o tür |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Yardim lazim Canlar |
bunu hayatimda cok dinledim aslinda nefret ederim ama bakalim pederin hosuna gidermi cok tskler yardimin icin  daha baska varsa ekle pls |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Yardim lazim Canlar |
gizzzzzzz süpersin vallahi devam devam toptan tskler etcem sana sonunda  abawww sarkilar bombastik fantastik |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Yardim lazim Canlar |
Zeki Müren Emel Sayin baska kimler vardi eskiden? varmi aklinda bi kac isim? sayende zeki müren geldi aklima  digerleri gelmio aklima imdaaaaat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Yardim lazim Canlar |
ja dann mach ma hem nasil indircemide ögret ne ugrasiom ben burda ozaman on saat youtubeyle ? ask olsun yardimci olsana |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Yardim lazim Canlar |
abowww efkarlandim valla Davaciyim felek senden sarkisinaaaaaa  ellerine saglik Selinnazcim cok sagol yardimlarin icin mahcup ettin beni gercekten |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Yardim lazim Canlar |
lan zöto$, karar veremedim....yardimci ol biraz bana : simdi senin aklin fikrin gari giz mi yoksa para mi ?
hahahahahahah |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Yardim lazim Canlar |
candamarimdan dan 5 papel istedin diye samsirdim ya bende zaten
hehehehe |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Yardim lazim Canlar |
dogru adresi verdin,olmadik baska bi adres vermedin umarim
hahahahaha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Yardim lazim Canlar |
dir auch.....bye bye hayatim !  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Yardim lazim Canlar |
owwww baris manco da var di dimi abowwww onu ben unutmustum kii sagolasin hatirlattin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| |
|
| Yardim lazim Canlar |
du bist lieb dankeschüüün dir auch görüyosun dimi selinnaz cosmus durumda  onu durdurabilene ask olsun  nur eins reicht nicht rekor kiralim herkez bildigi kadar sarki eklesin  server ucsun topic patlasin dermisim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Yardim lazim Canlar |
du bist bombe yhaaa sarkilari ekledim einfach nur wowowowowowowowowowowow sag ich. Sarkicilar olsun sarkilar olsun bombe sag ich nur   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Yardim lazim Canlar |
owww danke ja genau die hab ich auch gleich dazu getan. pc o kadar agirlasti ki anlatamam. hab ca. 50 lieder in einem dl manager und 50 im anderen. youtube yi soydum sogana cevirdim  pc dayanabilse iyi is  aber ich bin noch lang nicht fertig |
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
| |
|
| |
|
| Yardim lazim Canlar |
ich danke dir von herzen cok ama cok sagol hersey icin bukadar ugrastin yolladin sarkilari cok tsk ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!