|
| |
|
| Muhtesem düet......Müzik engel tanimiyor. |
Sesler her ikisinde de harika,yorum dersen bence 10 numara.. Paylasmak istedim.Görme engelli olan Ümran.....ve sinif arkadasinin amatörce ama muhtesem düeti- ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
He Gecen DinLemi§dim.. ozeLLikLe Kizin Sesi Cok GuzeL Hayran kaLmi§dim... PayLa§im Icin SaoL. ----- Beni Susarken BöLme!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Selam ilgisiz arkadasim. Bende az evvel tv.de izledim.Hemen youtube tan bulup ekledim.. Bir daha dinleyince paylasmak istedim. Yorumuna tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
selam volki.. Benim dikkatimden kacmis bir topic olabilir.. Az önce dinleyip begenince,hemen arkadaslarimda dinlesin dedim. Begenmene sevindim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
aslm.akidisim.. Bende acayip begendim. Seninde begendigine sevindim. ps:Aybiice arkadasimiza ne oldu,yazdiklari nicki yok olmus hep..Haberin varmi..? Clandan bile ismi silinmis..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Dün gece en son senin ve onun topicine yazmistim..Seninkiler duruyor,onunkiler yok,yazdiklari bile yok.. Haberin vardir belki dedim,ben dün gece biraz erken ciktim. Tesekkürler arkidisim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
cok iyiymis. helal ----- Ölümlerle eglenen Tunc yürekli TÜRKLERIZ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Begendigine sevindim dodiyez arkadasim. Ben cidden cok etkilendim.4-5 defa dinledim.. Insallah daha cok sarki söylerlerde dinleme firsatimiz olur. Yorumuna tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Valla bendende HELALLLLLLLL Ne ses ya.. Tsk.ler arkadasim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Aslm abdi arkadasim.. Banada bir tatilde denk gelmisti.Ayvalikti galiba..8-10 kisilik grup tavernada konser vermisti..Aralarinda harika sesler vardi..Ayni senin eminönündeki gibi.. Yorumuna tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
aslm aleyna arkadasim.. Senin begenecegini tahmin etmistim zaten. Benim gözümde onlar ellerinden tutulursa yeni bir ÖYKÜ-BERK olacak bir sese sahip.. Engelli olan kizin sesi,bana Selda Bagcan-Candan Ercetin karisimi gibi geldi.. Yaniliyor olabilirim..Ama müzik kulagim pek aldatmaz beni.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!