|
| |
|
| Sarkilar... |
ben öldüm sen yaşıyorsunn |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Sarkilar... |
Seni duyanda... Hayatin basindasin hemsom..Yolun yarisina bile daha cok istasyon var. Iyi geceler ve hafta sonu tatilleri. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Sarkilar... |
yok ben kayıttayımm ark. sölüoo
ve içiyozz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
| |
|
| |
|
| Sarkilar... |
bak ilk sayfada sarkinin aynisi var ----- Ben ağlarken yanımda yoksan, Ben gülerken gölge yapma |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Sarkilar... |
Bu topici nicin acmistin hemsom..unuttum ya.. Sarkimi ekliyecegiz.Ve neden.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Sarkilar... |
topic canlanmis yine haberim yok  ya sarki ekleyen eklesin  tamam ve galatasaray yenemdi malesef ama sen okey sampiyonu oldun. olmustun, bakalim artik, revanche isterim, bidakine.. ----- Ben ağlarken yanımda yoksan, Ben gülerken gölge yapma |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Sarkilar... |
selam sevil, güzelmis clip....ahhh...dedigin gibi hersey bos oldu artik... ----- Ben ağlarken yanımda yoksan, Ben gülerken gölge yapma |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Sarkilar... |
Aslm. oynamaya doyamamissin belli.. Hemen bir oyun havasi (misket) eklemissin. Bak alamanyadaki hemsolarin nasil döktürüyor..Sende döktürdünmü? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Sarkilar... |
haha yok cok sükür kolbasti bi tane caldilar, bi kac genc zipladi kaldi  neyse ben kactim, iyi geceler, grsz, siir ekledim, esprit de bakti bu arada ----- Ben ağlarken yanımda yoksan, Ben gülerken gölge yapma |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Sarkilar... |
Iyi geceler,iyi pazarlar. Bahari bekleyen kumrular gibi emel sayin..Iyi dinlemeler. Saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!