|
| |
|
| Sarkilar... |
Memo arkadasima tebrik ederim ----- Ben ağlarken yanımda yoksan, Ben gülerken gölge yapma |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| |
|
| Sarkilar... |
Tebrikler niyeki arkadasim.. Dogum günüme daha cok var.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Sarkilar... |
karistirmisim memo. okey sampiyonlugu icin tebrik ederim..! ----- Ben ağlarken yanımda yoksan, Ben gülerken gölge yapma |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Sarkilar... |
evet öyle, tskrler, güzel sarki güzel bir ses. ----- Ben ağlarken yanımda yoksan, Ben gülerken gölge yapma |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Sarkilar... |
Bende tbr.leri tsk ederek kabul ediyorum. Bu sarkida cuk oturdu simdi.. Bir teselli ver..ögrende geeeeeelllllllll.. Saka elbette.Bu aksam cimbomun yeni yenilgisini hazim ile ugrasirken bu sampiyonluk iyi geldi..Tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Sarkilar... |
aynen öyle arkadasim. cok güzel bir paylasim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Sarkilar... |
 iyi sevindim, yapcak birsey yok zaten, ümidimiz bitmicek. ----- Ben ağlarken yanımda yoksan, Ben gülerken gölge yapma |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Sarkilar... |
Yok...........olmaz............ Bu gece bendensin..Dertler benim olsun.. Bize kaderin bir oyunu bu..Kabul edelim.Yilmayalim...yikilmayalim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Sarkilar... |
Tugrahan arkadasim. Azicik müzik kulagi olan Orhan babayi sever..Iyi anliyan tapar..>Bosuna baba dememisler. Paylastigina tsk. ederim. Baris akarsu...Yeterki islak islak bakma öyle... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Sarkilar... |
bi söz varya türkcesini simdi bilmiyorum Gewinnen wollen, Verlieren können... ----- Ben ağlarken yanımda yoksan, Ben gülerken gölge yapma |
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| |
|
| Sarkilar... |
Hemsom.. Kazanmasini bilen kaybetmesinide bilmeli diye bir söz biliyorum..O mu acaba..? Ben ikimizide bu konuda basarili buluyorum.Sen..?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Sarkilar... |
evet o söz oldu  bencede o konuda sorun yok bize. zaten kafa takmaya deymez. bak bu sarkiyi biliyonmu ----- Ben ağlarken yanımda yoksan, Ben gülerken gölge yapma |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Sarkilar... |
Sarki ve yorum güzel.. Ben böyle tarzlardan daha cok hoslanirim.. shakira ve waka waka..wm song2010 ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Sarkilar... |
 evet bu sarkiyi cocuklar bile söylüyor, güzel ama. ben kactim , yarin dügün var umarim kolbasti calmaslar, haha hic bilmem ----- Ben ağlarken yanımda yoksan, Ben gülerken gölge yapma |
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| |
|
| Sarkilar... |
Ben sana ögretirim.. kollarini ac ve hic durmadan zipla ve ayaklarinla yer degistir. Iyi eglenceler arkadasim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Sarkilar... |
 yok belli bi yasdan sonra ögrenmesemde olur, tsk, iyi geceler. ----- Ben ağlarken yanımda yoksan, Ben gülerken gölge yapma |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Sarkilar... |
slm, güzelmis bizden dedin, senmi söylüyorsun? tskr. güzel yorum! ----- Ben ağlarken yanımda yoksan, Ben gülerken gölge yapma |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!