|
| |
|
| Fast & Furious Five offizieller Trailer |
----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
kinostart ist am 28 april 2011  neinnnnn super plus ist besser als diesel  ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
bende filmdeki arabalara ve aciton sahnelerine ve baska biseye daha  bayiliyorum ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
vay arkadas burda ne kadar cok vin diesel hayrani varmis vin diesel diye bir clan kursam üye patlamasi yapar herhalde ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
gidiyorum ne demek sen herhalde beraber gidecek diye yazacaktin ama yanlis yazdin degilmi  biletler yiyecek ve icecekler senden aganin eli tutulmazzzzzz ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
 yeni gelin sesinemi bayiliyon hemen sana bi kiz isteyek ozaman ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
ok hanim aga ama 3D filime gidecekk  bol para hazirla bi colayla ve bi popcornla idare edememmmmmm  haciii her türlü varim psde ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
endlich mal wieder ein schöner action film...danke für den tipp:P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
ich fahr jedes jahr mindestens 2 mal nach osten  besser gesagt nach berlin ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
na klar liegt berlin im osten  benz city ist im südwesten ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
rica ederim ne demek efendim görevimiz ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
birdaha yeni gelin lafini duymayim ozaman ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
 opfaaaaaa und ich hatte ne 1 in erdkunde hey gidi heyyyyy ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
aynen bende ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
blümchen derken baskanim hic geldinmide iyi diyorsun atmaaaa ziyaaaaaa ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!