|
| |
|
| busido nun sarkilari |
sevgili arkadaslar. her kim bu müzik isinden anlar, benim ufaklik icin bushido nun cdlerini linklerse sevinirim.. simdiden tesekkürler ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| busido nun sarkilari |
bak sen serhos ben berdush.. yahu ne varsa, rica edecegim. mesela Bushido nun 7(sieben) diye bir cd si var. onun linkini yollarsan ilk önce sevinirim. gerisini de diger arkadaslar verir insallah. ha bu adam rap ci. benim kücük oglan seviyor. ne yapalim gönlünü hos etmek icin lazim.. tesekkürler yine de ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| busido nun sarkilari |
tesekkür ederim yine de serhos kardesim.. ilgin icin cok sagol ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| busido nun sarkilari |
halloooo konu aktiv kalsinda birileri görsün yahu ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| busido nun sarkilari |
orda bir sürü var. ama 20 sarkilik 7(sieben) adli cd sini bulamadim. tesekkür ederim ilgine ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| busido nun sarkilari |
cok yardimci oldun  allah kerim. seninde isin düser.. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| busido nun sarkilari |
//www.file-upload.net/download-2199964/UnDadasdsd.rar.html
buran indirebilirsin
indirdikten sonra passwortu özelimden ögrenirsin
dosyayi acmak icin winrar pc de instaliert olmasi lazim ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| busido nun sarkilari |
yahu bende biliyorum o isleri. ama bunu bulamadim iste. sizlerin yüksek bilginize basvurayim dedim. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| busido nun sarkilari |
batu bu sadece bir sarkisi. ben cd istemistim. mümkün mü? tek tek cok sarki indirebilecegim olanaklarim var. ancak bu cd yi istiyoruz. yine de tesekkürler ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| busido nun sarkilari |
sende siehe oben. tek olarak 7896584 tane sarki indirebilirim diyorum. ama 7(sieben) adli cd lazim. kapischh ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| busido nun sarkilari |
bende bunu buldum. ama sadece tanitim olarak buldum gökbayrak fakat cd si yok ortalikta malesef ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| busido nun sarkilari |
 ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| busido nun sarkilari |
ben sana tüm cdyi eklemistim
dur bir archimi karistirayim belki daha cok vardir ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| busido nun sarkilari |
Dateigröße:5585 Kbyte bir cd o kadar kücük byt ta olamaz diye düsündüm. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| busido nun sarkilari |
buschiudo nun zeiten ändern sich ve chinh chinh var maalesef berdusch ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| busido nun sarkilari |
sagolasin batu kardesim. tek tek indirmemek icin tüm cd linkini istemistim. yoksa 4 share de cok sarkisi var. tembellik edeyim dedim ama olmadi. is basa düstü. saglicakla kalasin ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!