81 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 30.01.11, 11:12 Nr.: 1 Antworten

Ötüken Altay Marsimiz .
0

Beitrag gepostet am 30.01.11, 13:59 @turania Nr.: 2 Antworten

Ötüken Altay Marsimiz .
gelde anlat , kullanmis oldugu Türkcenin yarisindan fazlasi , arapca , farsca ve Avrupa dillerinin kullanmis oldugu sözcüklerdir. Bunlara laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zordur .
Ayrica saygisizlik ediyor , belki ben Anadolu Türkü degilim , Asya Türküyüm ve kendi müzigimi paylasmak istiyorum .
0

Beitrag gepostet am 30.01.11, 14:01 @gokbayrak_ Nr.: 3 Antworten

Ötüken Altay Marsimiz .
Gökbayrak , her zaman sunu belirtmisimdir . Pana filmi protesto ediyorum , ilk baslarda ülkücü bir cizgi ilen izleyicilerine hitap eden sahte milliyetci kardesler simdi AKP cizgisinde yürümekte .
Hic bir Yapimci cikipta Asyadaki Türklerin görmüs oldugu zulmu anlatmiyor . ne bir belgesel nede film ! Stalinin ve maonun Türklere karsi yapmis oldugu soykirim ne cabuk unutuldu ?
Varsya yoksa , alevilik ve Cumhuriyet uzerine belgeseller cekiliyor.

0

Beitrag gepostet am 30.01.11, 14:02 @gokbayrak_ Nr.: 4 Antworten

Ötüken Altay Marsimiz .
Ayrica Ahmet Safak öyle böyle bir ülkücüde degildir , Konserlerden elde etmis oldugu bagislari her zaman Asyadaki türk ordularina bagis ediyor.
0

Beitrag gepostet am 30.01.11, 14:03 @karakuzu78 Nr.: 5 Antworten

Ötüken Altay Marsimiz .
Sanami kaldi beni yargilamak ? Sen kim beni yargilamak süzgecten gecirmek kim ? Islamiyetmis , mahsermis , kabir azabiymis vs .. vs.. bu beni baglar . Sana ne ? burada bir müzik paylasiyorum ve sen gelip her defasinda saygisizca civikca beni elestiriyorsun . haddini bil . !
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Ötüken Altay Marsimiz .