|
| |
|
| Kurtlar Vadisi Filistin'e yasak kalkti |
 Almanya’da gösterime girmesi durdurulan "Kurtlar Vadisi-Filistin" filmi, Alman Film Denetleme Kurulunun (FSK) bugün aldığı yeni bir kararla bu akşamdan itibaren gösterime girecek.
Filmin Almanya’daki dağıtımını üstlenen Köln kentindeki Pera Film şirketinin Genel Müdürü Nermin Tutal, yaptığı açıklamada, filmin gösterime sokulmasının önündeki sorunların ortadan kaldırıldığını belirterek, filmin bu akşamdan itibaren 18 yaş üzeri izleyiciler için ülke çapında gösterime gireceğini söyledi. Tutal, filmi seyretmek isteyen izleyicilerin yaş sınırının 16’ya düşürülmesi için bir talepte de bulunduklarını kaydetti. "Kurtlar Vadisi - Filistin" filminin gösterimi, daha önce FSK’nın aldığı bir karar üzerine durdurulmuştu. ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Kurtlar Vadisi Filistin\'e yasak kalkti |
Zati bizim millet birsey bildigi yok ki agzi olan konusuyor yada söyle diyelim Cenabi Allah c.c
Dil vermis konus ya kulum demis,neler yazdilar günler öncesi buralara ne topicler acildi.
Birisi gelmis neymis Anti Israil oldugundan yasaklandi yok Israilin 27.1.2011 de yildönümü
varmis ben basdan söyledim yasakladiklari neden YAS SINIRI idi karar veremediler
+16 mi ? Yoksa +18 mi ? o yüzden +18 yas sinirina karar verildi ve Filim viziyona girdi.
Ama bizim millet Gazetelerde Internetin kesin olmayan haberlerinde okuduklariyla yola cikarsa
herkes bildigini cizer,halbuki bir SON KARARI BEKLEMESINI BILMELIYIZ
Bosuna atalarimiz dememis bekleyen Dervis MURADINA ermis .
Daha günler öncesi o kadar Vatandasimiz burda yorum üstüne yorum yazarken kendini yirtarken
simdi bu sizin actiginiz topici yorumsuz birakmis.
Neyse ben gittim baktim ve harika bir calisma sonucu süper bir filim yapmislar
bütün emekleri gecen oyunculardan senaryo yazarlardan Allah razi olsun.
hürmetler ----- Özü DOGRU olanin, sözü de DOGRU olur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Allah Allah ne yapacaklarmis kimlikle filme girenleri kara listeyemi alacaklar ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
bencede yas siniri icindir ben bakamadim cinemaxx sinemalarina daha gelmedi haftaya gelecekmis bende haftaya gitmeyi düsünüyorum ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
biraz zor coluk cocuk burasi deutschlanddd  nikisss türkiyeee haa sinemada calisan tanidigin olur o ayri mesele ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
hadi öyle olsun daha bakmadim izleyip görecegiz güzelmi degilmi diye bu arada bu filmi sevmeyen veya bizi sevmeyen birisi mesajlarimiza bir kalp vermis ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Selam kanka, Önce GS icin hepimize gecmis olsun derim. Böyle bir karar bende bekliyordum..Film meraklilarina iyi bir haber. Ben evimde seyretmeyi tercih ederim.Biraz beklemem gereksede..Son 10 senede 10 defa sinemaya gitmisligim yok.. Iyi yorumlar.iyi muhabbetler dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
bizim burdada yok daha ben bekliyom sen bilirsin ister beklersin iste baska yere gidersin karar senin ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
ausweis und perso ist doch das gleiche ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
hee bir kalp negativ oluyor  kurtlar vadiside senin icin ölüyordu keske beni sevse izlese diyordu  kabul et sen verdin bana bir kalp ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
a.selam kanka he ya gecmis bize hic hatirlatma maci zaten moralim bozuldu. hep korsanda olmuyor be kanka arada film sektörüne katkida bulunmak gerek ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
gözümüs aymis derken  hakaretmi oluyor yoksa tebrikmi cözemedim ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
nein gitmedim filme bizim burda cinemaxx var cinemaxxa daha gelmedi haftaya gelecek geldigi zaman gidecem benim icin farketmiyor fullmus veya salonda kimse yokmus  haa tek basina film izlemek istiyorsan vizonydaki filmin son gösterim gününde girecen iki kez öyle denk geldi bana beraber gittigim kisiyile bas basa film izledim  hata dersin bak senin icin koca salonu kapatim diye ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
aman iyiki bi kurtlar vadisi varmis simdide filistinliler le bogusuyorlar ohooo bi git bak bu filime anca rahatlarsin yoksa kafamin etini yicen bu film diye yiterrr git izle rahat ver chief 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Kurtlar Vadisi Filistin\\\'e yasak kalkti |
Korsan ne alaka ya.. Beklerim dvdsi ciksin..ya ben alirim ya arkadaslardan biri.. Hem micro wellede harika popcorn yapiliyor..Toplarim kankilerimi,,kola.cips..42 zoll tv.. Ben sadece sinema sever arkadaslarim adina sevindigimi belirtmek istemistim. Iyi pazarlar arkadasima. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
baksamda yine yiyecem kafanin etini hic bosuna umutlanma  ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
evini sinema gibi kullaniyorsun yani nediyeyim keyifli izlemeler ozaman  birgün benide davet edersin artik ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Elbette,Buyur beklerim.. Ne o sinemada sus -pus,karanlik.. Ha sinema kültürü olana saygim sonsuz..Ben senelerdir pek gitmem.. Ayni mac gibi izlerim filmi.. saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
nasil biti sizin ordaki seanslar daha bir hafta olmadi vizyona gireli  scheiss cinemaxxx kinos daha bizim burda persembe günü baslayacak az önce aldim bileti ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
ne güzel iste bild zeitunga cikmis oluruz ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!