81 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 25.01.11, 18:13 Nr.: 1 Antworten

Kurtlar Vadisi Filistin Almanya’da yasaklandı

Daha yayınlanmadan olay olan Kurtlar Vadisi-Filistin’e Almanya vize vermedi. Filmleri denetleyen Alman FSK kurumu, filmi izlediği ilk toplantısında yasak kararı aldı. Şimdi gözler, 2. toplantıda.

ALMANYA’DA yarın vizyona girmesi beklenen “Kurtlar Vadisi-Filistin”e yasak geldi. Bir nevi sansür kurulu olan Alman Film Sanayi Denetim Kurulu (FSK), filmin yayınlanmasına izin vermediğini bildirdi. Filmin tam olarak neden yasaklandığı anlaşılamazken, yasak kararının, filmde İsrail’e dönük sert eleştirilere ve filmin vizyona sokulmasının planlandığı 27 Ocak tarihinin, Uluslararası Yahudi Soykırımını Günü olmasına dayandırıldığı tahmin ediliyor.

KARAR İNCELENECEK

KURTLAR Vadisi-Filistin filminin Almanya’daki tek dağıtım şirketi olan Pera Film’e yasak kararını bildiren FSK’nın, kararı önceki akşam aldığı bildirildi. Pera Film yetkilileri Alman Haber Ajansı dpa’ya, “FSK’nın resmi yazısı henüz elimize ulaşmadı. Ancak bu karara uyup filmi vizyona sokmayacağız. Yani film Perşembe günü kesinlikle vizyona girmeyecek” açıklamasını yaptı. Pera Film, kararın detaylı olarak inceleneceğini açıkladı.

Sabah Avrupa

-----
ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun
0

Beitrag gepostet am 25.01.11, 18:17 @kocareis68 Nr.: 2 Antworten

Almanya fasist Hitler zihniyeti insanlardan zamaninda cok cekmistir . kurtlar vadisi  Fasist ve islam Emperyalizmi yanlisi bir ideolijiyi film üzerinden genclere asiliyor . Yerinde bir karar , Almanya demokratikligini bir kere daha ispat etmis oldu . 
Filistinin kurtulusu televizyon üzerinden yada gemiciklerin yardimi ilen olmaz , Filistin kurtulus örgütünü unutmamak lazim . onlar bile bu isi basaramamisken , baba parasi yiyen bu Sasmaz kardesler film üzerinden ne tür bir siyaset uygulacak cok merak ediyorum .
0

Beitrag gepostet am 25.01.11, 18:25 @sevdamm Nr.: 3 Antworten

nachmacher derken haberi paylasmadan öne aradim forumu bulamadim ve sorna paylastim

-----
0

Beitrag gepostet am 25.01.11, 18:32 @madimakli Nr.: 4 Antworten

demkorasimi ne alaka amerika yapiyor rus yapiyor alman yapiyor ingiliz yapiyorda türkler yapincami fasist olunuyor nerde kaldi esitlik????

-----
0

Beitrag gepostet am 25.01.11, 18:34 @sevdamm Nr.: 5 Antworten

sana aynen katiliyorum birde bunu demokrasiyle savunuyor insan buna anca güler kusura bakma sen konunu görmedim görsem acmazdim

-----
0

Beitrag gepostet am 25.01.11, 18:44 @kocareis68 Nr.: 6 Antworten

Selam arkadasim..

Takma kafana,öyle yorumlarda olacak..Sende güzel bir nick secseydin..

Bende az önce haberlerde dinledim..27 ocak yahudilerin katledilmesini anma günüymüs..

Filmin o gün vizyona girmesi sakincali bulunmus..Belki ilerde serbest birakilinir.

Saygilar..

-----
HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM.
0

Beitrag gepostet am 25.01.11, 18:53 @sevdamm Nr.: 7 Antworten

Madimak nickinimi begenmedin ? peki ozaman ben sana izah edeyim tabi seviyeli bir sekilde , senin uslub tarzinlan degil. Madimak ayni zamanda bir bitkidir ve sivas yöresinde corbasi yapilir .Size cevap vermem aslinda sizler icin bir ödüldür , bunu cevap olarak algilamayiniz . 

0

Beitrag gepostet am 25.01.11, 18:53 @sevdamm Nr.: 8 Antworten

ok simdi gördüm baslik rusya canli bombalar

-----
0

Beitrag gepostet am 25.01.11, 19:09 @memo53 Nr.: 9 Antworten

a.selam kanka insallah yayinlanir film.

avrupa böyle iste Peygamber efendimizin karikatürlerini yasaklayamayiz avrupada yayin özgürlügü yar diyorlardi ama söz konusu israil olunca özügrlük demokrasi felan hikaye oluyor

-----
0

Beitrag gepostet am 25.01.11, 19:14 @kocareis68 Nr.: 10 Antworten

Bu yahudilerin eskiden ugradiklari katliamdan dolayi,diger ülkeler tarafindan bir ayricaligi var..

Hele bunu yapanlarin Almanlarin olmasi, onlari ayri bir duyarlilik göstermek zorunda birakiyor..Bir nevi özür yani..Biz izleriz yine herhangi bir sekilde..

Saygilar,iyi yorumlar arkadasima.

-----
HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM.
0

Beitrag gepostet am 25.01.11, 19:27 @madimakli Nr.: 11 Antworten

Almanya ayni demokratikligi Gece yarisi ekspresini yayinlarken neden kullanmiyor ???
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Kurtlar Vadisi Filistin Almanya’d...