|
| |
|
| 3 Harfliler-Marid sen nerdeysen onlarda orda. |
3 Harfler Musalatin yapimcilarindan bir Korku gerilim Filmi,gece bakmamak rica olunur  Sen nerdeysen unutma oda ordadir  sohbetiniz bal seker olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Bende Ofisdeydim dün gece nöbetinde actim baktim ama nasil sabah saati 05:30 yaptim bir ben birde Allah bilir,insan kendisini bir nabze olsun kaptiriyor.Evet felak ile nas okunacak dualardir.
sohbetiniz bal seker olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
bi ara bakmak gerek güzele benzio  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
hihihihihihihi diyorum ya sen o isi bir bana birde Allaha sor,Filimi izledikten sonra asagi kattaki Arsiv odasinda isim vardi kulagima gelen sesler yeterisine kadar (Gensähaut) yapti  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
yok güzel yapilmis konuyuda yerinde secmisler ama gercekten gece bakma.Insan kendisini kaptirdimi bir tuaf oluyor,eh adi üstünde 3 harfler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
gece bakmassan bisey anlamazsinki |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
hahah iyide onlar zaten heryerde evde zaten varlardir tahminimce..dokunmadikca kimse kimseye bisey yapmaz korkmayin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
hahaha gercekten bu kadarmi korktunuz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
bana güven olmaz genelde korku filmlerine bakarken gülme tutuyo..büyü filmine bakarkende kardesim korkudan aglarken ben gülüp duruyordum   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
aynen öyle yer yüzünde niye korkacam  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
ben her izine gitmemde mezarligia giderim ilk gün hemen ordaki sessizligi dinlerim dua ederim..gecede gittim tuhaf seyler bile duydum ama yinede sogukkanliyim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
aynen öyle dualar sayesinde biseyden korkmuyom..cogu zaman besmele bile cekmek rahatlatio |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
hahah ne yalani ya  dedigin gibi herzaman allah dedigim icin yeryüzündekilerden korkmuyom |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
kanka korksam ne olacak canimi alirlar en fazla ölmekten korksak yasamazdik  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
haaa insanlarin insanliktan cikmis olmasi bazen evet düsündürüyo..merak etme kimseye dua etmeme gerek yok zaten sözde degil özde dualarimi ederim hep..baska kimseye siginmaya gerek yok.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Cin suresinin mealini okumanizi tavsiye ederim ve cok net bir sekilde aciklamasi yapilmistir yorum icin tesekkür ederim,3 harfli diye yazalim isim kullanmiyalim.3
harflilerin suresine gelince cok iyi bilirim,yinede aydinlatmanizdan
ötürü tesekkür ederim.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Desene verdigin parada bosa gitti  ama tabiki en dogrusunu yapmissin,insan vardir el salliyor filim diyor birde insan vardir kendini o filime kaptiriyor düsünceler icerisine daliyor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!