|
| |
|
| Bu yıl Eurovision'a onlar gidecek |
Türkiye'yi Almanya'da yapılacak Eurovision 2011 Şarkı Yarışması'nda Yüksek Sadakat grubu temsil edecek.
TRT'de yılbaşı nedeniyle yayınlanan özel eğlence programında, Türkiye'yi 2011 yılında Almanya'da yapılacak Eurovision şarkı yarışmasında ''Yüksek Sadakat''grubunun temsil edeceği bildirildi. Eurovision 2010 Şarkı Yarışmasında, Lena'nın seslendirdiği parçayla birinciliği elde eden Almanya, 56. Eurovision Şarkı Yarışmasına ev sahipliği yapacak. ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Bu yıl Eurovision\'a onlar gidecek |
Selam gardas Cenabi Allah'dan (c.c) sana vede Ailene Huzur saglik dolu 2011 yili dilerim.
vallah gardas ben Eurovisiyonlari pek takip etmiyorum,cünki herpsi POLITIKA Kibris Yunanistana-yunanistan kibrisa veriyor yani hep kendi aralarinda paylasiyorlar puanlari.
Ama Sertap erenerin sarkilarini sevdigimden dolayi o senesi izledim Eurovisiyonu ve acayip derecede hazm aldim SARKISI KOSTÜMÜ ATMOSFER HERSEY BIR BIRDI HAKKIYLA O YIL TÜRKIYEMIZ SERTAP ERENERLE BIRINCI OLDU
Ama tabiki Yüksek Sadakata basarilar dilerim umarim süper bir dereceye ulasiriz.
hürmetlerimle ----- Özü DOGRU olanin, sözü de DOGRU olur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
herhalde türkce söylececkler hic bir yerde yazmiyor ingilizcemi yoksa türkcemi söyleyecekleri ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
bence parca hareketli olacak gecmisde hep hareketli parcalara katilmadikmi eurovisyona ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
bol bol sms gönderirsen neden olmasin ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
a.selam seninde yeni yillin hayirli olsun. herkezce malum zaten eurovisyonun politika olduguna. eski sovyet ülkerlerdi birbirlerine oy veriyorlar son yillalara bak türkiye herzaman üst derecelerde olmustur bu parcalarin güzel oldugundan degil avrupadaki gurbetcilerin sayesindendir. ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
dinlerdim derken simdi dinlemiyormusun  . evet güzel parcaymis ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
haram haci diyorsun öylemi  bilmiyorum ben hoca degilim fetva vermem en iyisi diyanet isleri bakanligina sormak lazim ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
iyi ozaman TBdeki din alimleri fetva versinler ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
TRTdeye sikayet maili gönder onlar her sene seciyor gidecek olan sanatcilari. bence almanya ve diger ülkeler gibi halk oylamasi lazim. ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Bu yıl Eurovision\\\'a onlar gidecek |
simdi ayip ediyon seni bile  gurbetciler en az 3. yaparlar ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
ben olsam ahmet safaki gönderirim hemde Alaturka parcasini söyletirim ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Iyi güzel hos grup, sarki da güzel ama daha kac sene rockculari avrupa
nin hosuna gider diye tercih edecekler? Tarzda biraz degisiklik olsa iyi
olmaz mi? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
sebemi Türkiyemizi temsil etmen yetmezmi ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Hadise hosuna gitti herhalde  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Selam katre Güzel düsüncelerini her zaman samimiyetle paylasan arkadasima,bazi konularda hak vermem mümkün degil. Tamam,müzik önemli ,ama sadece kulaga hos gelmesi,toplumu galeyena getirmesi yeterli degil.Biz onlarin cd.lerini alarak yaptiklari harekete prim vermis oluyoruz. Onlar öyle olmasin,ben müziksiz kalmaya raziyim. Belki herseyi hosuma gitmesin ama,temiz insanlarin,topluma örnek olmasini istediklerimin kazanmasini isterim. Baskasi bana ne ya..Ne yapiyorlarsa yapsinlar,benim icin müzigi önemli deyimine katilmiyorum. Umarim ben yanlis anlamis ve sen baska görüstesindir.Öyleyim diyorsan,yinede saygilar görüsüne Saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Kanka selam. Ya insallah bunlar gitmezler. Sarkilari ne olursa olsun. Isterse kazansinlar. Bende sevimli intiba birakmadilar.sifiri cekecegiz galiba yine.. Sahsi görüsüm bu. Saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
yok kanka korkma hayata sifir cekmeyiz ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!