selamlar, ya ne kapalisi ne discosu güldürmeyin insani
her kapali ayni demiyorum, ama ben ne kapalilar gördüm...
saygilar
kapali kadinin yapmadigi bir o kalmisti zaten.
neden gitmesin ki. hürriyet her insan icin gerekli. yani acik olan bayan gider de kapalisinin nesi eksik?
hele bu devirde kapalinin gitmesi gerek. cünkü hersey onun lehine calisiyor..
yakinda haremlik selamlik ta kalmayacak. kapalilar aciklarla her ortamda olacak.
ben 2007 de alanyada tatil yapmistim ailemle birlikte. kapali bir aile de vardi otelde. onlarda giriyordu havuza ailecek. ancak o bayan mayo üzerine normal bir havuz elbisesi giyiyordu. elbise mini etekli yani bacaklarinin yarisi ortada ancak basi kapali. bu elbise ile havuzdan ciktiginda ise vücuduna yapisinca ortaya cikan görüntüyü anlatirsam RTÜK bu siteyi kapatir
yani ne olur ki discoya gitse??
gitsin anam. tutan kim?
Bence Gitmemeli Uygun Degidlir Zaten Bugün Burada Gitsin Diyenler Yarin Ona Bak Kapali Herseyde Arzusu Var Gibi Sözler Etmekden Kacinmiyor...Bana Göre Gitmemesi Onun Icin En Hayirlisi Olur Her Anlamda...
Senin Yaptigin Dimi?? Haklisin Katiliyorum Sana
vallahi arkadasim acik kapali hata carsafli fark etmez aslinda bi insan zeviyesini bildimi sen ne oldugunu ve seviyeni bildikten sonraaa her ortama girile bilir bence cunku disco ya gitmek demek ila icki erkeler felan filan niyeti degildir gider eglenir cikar gelirsinnnnn
neyi nasil ne icin kulandigina bagli misal net alemi cok yararli bi o kadarda zararli egerki nasil kulancani ve zeviyeni bilmesen cok ama cok tehlikeli disco da ayni böyle
ha simdi bazi arkadaslar diyoki basindaki esarp tan dolayi ickili erkeklerin bulundugu ortamda olmaz ne alaka ya eger dinimizi bütünüyle yasiyosak bunu dusunuyosak o zaman kapiyada cikmiycan cunku disarda da erkekler var alis veriste otobusle gitiginde biyerlere her yerde var oda gunaha girio o zaman acik veya kapali hic farketmez gunah acik olanada ayni gunah kapali olanda konus saptirdim ama ilgimi cekti bazi yorumlar
ben hic gitmedim simdiye kadar ama acik veya kapali benim icin farketmez gideni de kinamam egerki seviyesini biliosaaaa..........