19 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 21.11.10, 21:01 @__esprit__ Nr.: 41 Antworten

dogru sözler
sıstt sısttttt sakın bı daha ole yazma olurmu sakın sakınher turlu esprı yapalım her konuyu zevkle konusalım ancak sakın ola bır daha.......... kandırma ........ gıbı ıtham edıcı yazma ok..ne senın ıcın nede kımse ıcın tek kelıme kandırmacam olmaz ok kafana sok bunu ve her hangı bır konuda suph duydugun bısı varsa bana sor....yada basede sana ısım verım reel gorustugum en az 20 kısı var onolara sor ok...ama asla ıtham etme hıc bı konuda ok ınsanlar sakayı anlamaz sona cıddı sanırlar ...
0

Beitrag gepostet am 21.11.10, 21:04 @doughnuts Nr.: 42 Antworten

dogru sözler
sevgılı donat dostum ya sen alsan esprıtıben asla yurtdısndan kulturume yasantıma yabancı bırılerı ıle olmam da hanı dıorum sız yurtdısındasın yakısırsınız
0

Beitrag gepostet am 21.11.10, 21:06 @__esprit__ Nr.: 43 Antworten

dogru sözler
sevgılı esprıt sakadan ben cok ıyı anlarım ve senın ne kadar sevyelı hanımefendı samımı durust bır arkadas oldugunuda yenı ogrenmıyorum...ancak burayı okuyan vatandaslar anlamaz dıye  ıdı endısem..
0

Beitrag gepostet am 21.11.10, 21:09 @doughnuts Nr.: 44 Antworten

dogru sözler
ha ha kardes cok saol ben kendı ısımı kendım gorurumalman turk amerıkalı tanımam benımle olacak ınsan sonuna kadar gıdeceksek eger sakın ola kımse yanlıs degerlendırmesın ama bana cevreme uyacak bı kere basını kapatacak ıslamı egıtımı tam olacak kı benıde yonlendırebılsın duzeltsın dogru yolda..sen anladın benı
0

Beitrag gepostet am 21.11.10, 21:19 @doughnuts Nr.: 45 Antworten

dogru sözler
amın hepımze yaradan yardım etsın her konuda...ancak tepkı aldım sımdı canım sıkıldı burasını okuyan arklar yazdılar komando ne yanı bası acık olanları ıkıncı sınıf mı goruyorsun dıye bana yakıstıramamıslar yazdıklarımı ..okuyamaya devam edenler ıcın sunu yazım sona sızlere guzel sohbetler  .....benım sahsı tercıhım kapalı ınsanı evlılıkte tercıh edıor olmam..asla acık yada kapalı olan hıc kımseyı hıc bı konuda ayırmam yadırgamam ve benım akrablarımda aılemde de acık olanda var kapalı olanda ok kımse yanlıs anlamasın........
0

Beitrag gepostet am 26.11.10, 18:49 @giselle77 Nr.: 46 Antworten

dogru sözler
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

dogru sözler