| |
|
|
|
| |
|
| dogru sözler |
Selam giselle. Yalan yalan.Dünyada sevgiden baskasi yalan.. Saygilar,iyi yorumlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| dogru sözler |
evet güzel, sagol zaten orhan gencebayi cok beyeniyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| dogru sözler |
Berra evet, gercekten bu cok dogru türk sarkilari fazla dinlemem  ama top listemde bu sarkida var tesekür ederim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| dogru sözler |
sagol hemsom, yalan, ölümden baskasi yalan ....  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| dogru sözler |
haha sarki güzel ama dogrusu refrain sindan baskasini anlamiyorum )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| |
|
| dogru sözler |
Baska arkadasim da ayni sarkiyi eklemis,,Ayni anda,,Büyük tesadüf.. Bu sarkiyida severim... Atin beni denizlere,yalan dünya size kalsin. Iyi dinlemeler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| dogru sözler |
evet kanki arada dinelrim haha, bak buda top listemde bu sarki numara bir sayilir cünkü sözleri güzel!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| dogru sözler |
evet sagol bu sarkida cok güzel, klipide  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| dogru sözler |
Aslm.berra Hanim. Ya ne güzel bir tesadüf. Kalp kalbe karsi derler.....???? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| dogru sözler |
tesekür playback, bu sarkiyi ilk defa dinledim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| dogru sözler |
cok güzel esprit, muazzes ersoyda süper zaten.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| dogru sözler |
ahhh, bu gecmis zamanlari hatirlatiyor.....  das ist und bleibt ein klassiker......  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| dogru sözler |
evet öyle ya... inan ol sarkilar var türkce olsun yabanci olsun degerini hic kaybetmiyor...bence sözlerinden kaynaklaniyor türkce olunca daha bir baska oluyor..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| dogru sözler |
tskrler, cok güzel, dedigim gibi orhan gencebay süper! sagol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| dogru sözler |
güzelmis, ilk defa dinledim tskr...yildiz tibe de güzel biraz eksantrik ama sarkilari güzel  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| dogru sözler |
öbürünün yok iste anla, haha onun varda kendisinin bi sandali var iste haha ama ama...gercekten süper bir parca...aslinda orjinal klipide cok güzel, yani ozamanlara göre gercekten iyi cekim  ,tskr |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| dogru sözler |
aahh evet it is time for FREESTYLE haha  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| dogru sözler |
evet  sorry ama dedigim gibi türkce fazla dinlemiyorum aslinda araba kullanirken türk radio dinleyebilsem burada, baya faydasi olurdu..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!