| |
|
|
|
| |
|
| ...!!!... |
 ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| ...!!!... |
ich weiss auch nicht... tek bildigim...geriye/arkama bakmiyorum... ) ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| ...!!!... |
Can, Dankeler, Siir güzel, ama bana - su an icin hic uymuyor... ) ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| ...!!!... |
temem, anlamisimdir... aldim, paketledim, dolaba koydum... ) ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| ...!!!... |
Hali keyfi yerinde  bi beni seyrediyor - bi yemek yiyor - bi agzini yüzünü temizliyor Sanada selam´i var, merak etme, ben iyiyim diyor p ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| ...!!!... |
Sustugu yok - ama can man demiyor daha ) neyse idare et...nankör oldugunu söylemistim degilmi, sadece ke(n)di kafasina göre hareket ediyor iste... ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| ...!!!... |
geht klar chef  ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| ...!!!... |
Böyle yapmasini mi istiyorsun???? nein, das geht nicht...ben yedirmem... ...gerci disarda gezerken kim bilir baska neler yemistir bu yam yam   ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| ...!!!... |
Can, bizim bugüne kadar Forum´a ekledigimiz bütün smileyleri, resimleri, siirleri, sarkilari v.s. bir araya getir - eminimki cok harika bir hikaye cikar ortaya  ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| ...!!!... |
Ha iste, Hemen ati veriyorsun kendini ortaya  Bi Kedi resmi koydum, BENIM dedin Bi canodan bahsettim BENIM dedin Bi Hikaye dedim, CAN dedin Vallahi ne diyecegimi sasirdim  ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| ...!!!... |
can, ozaman bari sen yaz ben okuyayim... ben simdi yatiyorum, yarin geldigimde en azindan bi 5 sayfalik hikaye bekliyorum  anlastik mi??? yoksa itirazin varmi??? p ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| ...!!!... |
Tamam Can, ) Hadi bu seferlik öyle olsun  Kendine iyi bak !!! Ve iyi geceler !!! ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| ...!!!... |
Günaydinmi Can? Aksam oldu aksam Cano disarda geziyor,ara ara eve gelip yemek istiyor...ama daha erken. Bak tam simdi geldi yine koltuga oturdu, beni seyrediyor  sana bol selami var ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| ...!!!... |
merak etme, ...benim Canom akilli cano... terassdan bi "canooo" diye seslendigimde kosa kosa eve geliyor  bazen bende sasiriyorum, bu kedi mi köpek mi diye. ama tirnaklarini kesebilirsin yinede, cok uzadi, ben korkuyom ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| ...!!!... |
sen dinleme ozaman  bundan kolay ne var?! ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| ...!!!... |
ceset, tavsiyen icin tsk ederim... Eger müzik zevkimi degistirmeye niyetlenirsembir gün, bilki ilk bildirecegim kisi sen olacaksin... TIN  ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| ...!!!... |
Can, bu cano kimseyle gezmiyor, hep tek basina... yanina baska kedi istemez, köpeklerden kacar, cocuklara naz yapar... ama isini yinede iyi götürüyor... rahat ol sen,yanmda simdi uslu uslu uyuyor ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!