|
| |
|
| GÖnülcelen (BIr elman yarisi) ne GÜZEL caliyor ........ .:( |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Selam. Evet güzel bir keman sesi.Cok begendigim Tuba Büyüküstün,dizide harika oynuyor. Asi de de mükemmeldi.Paylasimin icin tsk.ler. Iyi aksamlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
aLeykümselam. Evet film cok güzel  bayiliorum diziye ama suan yok ----- Düsmanim en sevdigim kisidir Hayatimda,neden mi diye sorusan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
hehe ben hep poltika yaparim hemde böyle seyler koyarim  bilmem belki baskan olurum Babamin izinde ----- Düsmanim en sevdigim kisidir Hayatimda,neden mi diye sorusan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Bende begeni ile izliyorum.Her diziyi izlemesemde o Bayanin dizilerini kacirmiyorum. Bütün diziler sezon tatiline giriyor.Yerine sadece yarisma adi altinda tuzaklar var.Ben seviyorum cingene agziyla konusanlari.Kendine has bir toplum bence.Hep neseliler.Kiskaniyorum bazen.Keske herkes hep öyle neseli olsa.Degilmi..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Pardon ama bir yarim elma icin keman caliniyorsa... Insanin cani armut cektigi zaman kemence mi calinmali... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
 ayni cosenim gibsin oda öyle senin gibi en kötü diziyi cevirsin yinede o kizin filmine hepsine bakiyor  EVET bencede ne güzel kiskanma hyulari yok millet cosur tek ----- Düsmanim en sevdigim kisidir Hayatimda,neden mi diye sorusan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
 hayir aslinda sarkisida var sarkin adi öyle ----- Düsmanim en sevdigim kisidir Hayatimda,neden mi diye sorusan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
HEHE ben kesmem ki  baskaninlik yakisirdaa ya  bana suan düsünmedim degil.) tamam kalrim ben gözün arkada kalmasin.... ----- Düsmanim en sevdigim kisidir Hayatimda,neden mi diye sorusan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Kuzenin hakli arkadasim.Bayani da allah özene bezene yaratmis.Allah sahibine bagislasin. Dizinin konusuda güzel yani.Hepimizi icinde biraz cingenelik olsa neolurdu sanki.Degilmi..? Iyi muhabbetler temennisiyle.Saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
 inarimm  evet güzel kiz allah sahibine bagislasin.. bizdede cingenelik var ama negativ tarafi tek ----- Düsmanim en sevdigim kisidir Hayatimda,neden mi diye sorusan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Negatif tarafini istemem. Ben.sen sakrak devamli gülen oynayan,hayati hep hafif tarafindan alan kismini isterim. Ne güzel yasiyorlar.Bugün varsa yiyiyorlar yarini düsünmezler pek. Negatif tarafi hirsizlik,esrar satma falan istemem kalsin.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
cok güzl dimi  BAK su sarkida güzel bir dinle hör das die ganze zeit ----- Düsmanim en sevdigim kisidir Hayatimda,neden mi diye sorusan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
 BENde diyorum ya almisak negativ tgarafinini almsisiz yani güzeliklerini degil  EVET cok güzel bir yasam.saygi duyarim ----- Düsmanim en sevdigim kisidir Hayatimda,neden mi diye sorusan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
hayir degilizz.) ----- Düsmanim en sevdigim kisidir Hayatimda,neden mi diye sorusan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
ASLInda sabah sabah yada uyurken yada kafani dinenmek istiyorsan dinenir keman sesi ----- Düsmanim en sevdigim kisidir Hayatimda,neden mi diye sorusan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
haha herseyin tadi tuto olmak iyi degildir ----- Düsmanim en sevdigim kisidir Hayatimda,neden mi diye sorusan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
bencede kizdirma cekmem yarin is günü cok gelirr.... ya bak bilmisn grilldeydim tesikilatin grilli hava burda cok sicak oluyor yaa sen ne yaptin ----- Düsmanim en sevdigim kisidir Hayatimda,neden mi diye sorusan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
hmm Demek öyle yok sormadimm yazmana gerkek yok istedgin yere git ilgendirmiyor benii ----- Düsmanim en sevdigim kisidir Hayatimda,neden mi diye sorusan |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!