|
| |
|
| Romantisch oder nicht bitte komentare posten |
//www.youtube.com/watch?v=-rsaHK-oY2s |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
ya, sehr romantisch |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
ich meinte eigentlich bei you tube komentieren aber egal also findest du das romantisch ya wenn du dir dei lieder anhörst und die bilder sind das ya trennungs sachen aber am anfang des klips krieg ich nen heirats antrag und das findest du wirklich romantich |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
ahsüüü! nein ich habe mir ehrlich gesagt den klip gar nicht angesehen, habe nur das lied gehört, und fand es sehr romantisch! aber klip ist nicht so schön |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
bastan evlenme teklifi geliyorsa muzikte ayrilik muzigi geliyorsa hic uyum saglamiyor ----- Yalan Söleme Yalanım Olursun...Oyun Oynama Oyuncağım Olursun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
evet bende öyle kizin sesi daha etkilidi ----- Yalan Söleme Yalanım Olursun...Oyun Oynama Oyuncağım Olursun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
bitte auch bei you tube kommentieren und schreiben was net so romantisch daran is |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
niye buraya yorum yaptim ya niye simdi youtubeye yazayim ??
süpeli bi durum senreklam icin herhalde ekledin yok kalsin sen bizden cevap bekledin bizde verdik basdan adam gibi yazsaydin youtubeye yazin biraz reklamim olsun diye yazardim.. bu biraz sahtekarlik oldu .. hadi iyi günler.. ----- Yalan Söleme Yalanım Olursun...Oyun Oynama Oyuncağım Olursun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
wie bitte kusura bakma ama sen bana hakaret edemesin ok ne reklami olcak mis bunda hani resmim olsa kendim sylesem anlicam reklam yapiyosun dedini damit der kerl das versteht ok ben ona dedim hey süss gemeint blablabla ama sarki ve resimler passen net dazu zu einem heiratsantrag das einzige was er darauf gesagt hat war ich zitiere: EUCH FRAUEN KANN MAN YA NIE ZUFRIEDEN STELLEN DIYE darum ging es mir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
bremen mizikacilarindan romantizm. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
der war echt jut was  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
dandini dandini dasdana danalar girmis bostana ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
bende yorumumu yaptim isde cok sacmaydi diyorumya.. o videoyu yapan cocuk hic birseyden anlamiyor benimle evlenirmisin diyor ama ayrilik muzigi koymus resimlere gelince resimlerin bi anlami yok ras gele resimleri bulmus eklemis yani kisacasi ne evlilik teklifi nede söylenen muzik nede koyduklari resim hic biride uymamis biri birine ----- Yalan Söleme Yalanım Olursun...Oyun Oynama Oyuncağım Olursun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
afferim gi kim tutar seni konus...biraz benden kopya cekiyormusun gibi olmus ama neyseeeeee ----- Yalan Söleme Yalanım Olursun...Oyun Oynama Oyuncağım Olursun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
aynennnnnnn sana katiliorummmmm.. bana da resmen öyle geldi.. es ging gar net darum obs romantsich oder nicht.. video ona yapilmis ya.. reklam yapio burda.. bide herkes görsün youtubda commentar yazsin fln.. omg.. wieviele leute hier aufmerksamkeit brauchen.. echt yazikk !!! neyse allaha cok sükür biz o ilgiyi disarda görüyoruz .. buralara kalmadik hahahahha |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!