|
| |
|
| ariyorum hilfe |
slm arkadaslar 2 gün önce metropol fm de bir sarki duydum cok hosuma gitti internetde aradim bulamadim ama... aklimda kalan sözler tek sunlar
yilar oldu görmedim seni...
artik arama beni...
yinemi sen coktan unutum ben seni yinemi sen ...
erkek söylyüordu...
basta sarkini nbir kadin sesi var hatirladiklarim bunlar sarkiyi bilen taniyan varmiiiiiiii |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| ariyorum hilfe |
bu aradigin sarki türkümüydü ??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| ariyorum hilfe |
bende aradim türkü var bir tane sözler baya uyuyor ama ....... iste dogrumu bilmiyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| ariyorum hilfe |
 o kadar aradim ilk buldugum süper uyuyordu suan onu geri ariyorum bulamiyorum devam ariyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| |
|
| ariyorum hilfe |
baya aradim ve söz olarak benzeme bunda buldum ha bi türkü daha var ama onda arama denen yada yinemi sen sözü gecmiyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| ariyorum hilfe |
bak bunuda dinleyin 55 inci saniyeden itibaren
yinemi sen sözü yok yada arama beni diye ama her söyleyensözleri deyistirip söyledigi icin buda olabilir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| ariyorum hilfe |
buda olabilir  evet kizda ortada yokki en iyisi o gelsin baksin
sey geldi aklima elin derdi bizi gerdi diyemi ne bir söz varya tam o bize uydu hehe  aaa kizin aradigi sarki kafama takildi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| ariyorum hilfe |
aynen bende öyleyim  bir ara hic unutmam 4 yil cocukluktan kalma bir sarkiyi tüm cevreme aratmistim cok küccüktüm duydugumda aklimda iki sözmü ne kalmisti onu ara ara en sonunda bulmustum benle bir bütüm cevremdekilerde öyle aramisti |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| ariyorum hilfe |
schön das es dir gefallen hat
eeee ikinci nasil ama |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| ariyorum hilfe |
slm arkadaslar5 kusura bakmayin gelip bakamadim war arbeiten arbeite auch in schicht onun icin gec baktim.. yariminiz icin cok tsk ederim aber hic biri degil
sarkinin basinda bir telefon görüsmesi gibi bir konusma oluyor kiz alo malo diyor oda ondan sonra basliyor yilar oldu görmedim seni diye...
türküde degildiiii... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| ariyorum hilfe |
aramiyorum degil bende aradim youtube baktim google bildigim sözleri yazdim ama bulamadim ne sarkiymis bu ya... metropolda duydum takildi  oh manooo |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| ariyorum hilfe |
la bu benim arkadas
nerden buldun bunu
yalan mc  mannheimli -----
HeRsEy VaTaN iCiN  |
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| |
|
| ariyorum hilfe |
haha kein kommentar hmmmm...
bu ara bizim kizdanda haber gelmemis dogrumu yanlismi diye |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| ariyorum hilfe |
özür cevap yazmissin ben kör ikinci sayfayi görmemisim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| ariyorum hilfe |
 belkide körlükten degilde böyle sasi baktim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| ariyorum hilfe |
yok ya arkadaslar hic biri degil bu sarkilarin bu sarki bulunamicak ama yinede tsk ederim yardiminiza |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!