|
| |
|
| Agir Basamak - Pop Rock - Kendi Sözlerim Kendi Müzigim |
Muzik ve Söz by AtakanCan - AC2return
Söz.: Agir Basamak
Nekadarda muzikle ugrassamda bu almanyada Plaksirketlerine yaranamiyoruz,Türkce söylüyoruz diye,menejer ararsaniz onada yaranilmiyo oda bir alman Sonuc bizler Underground Sanatcisiyiz ve Mesurlardan Dahada iyiyiz.
Bol Dinlemeler ve Feedback lütfen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Paylasim icin tsk ederim ama senin yaptigin müzik benim tarzim degil...Yindede basarilar dilerim..
Ayrildigin sözlün mü bu bayan? ----- Süslü mü olsun yoksa sade mi anlatayim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Evet cok Sevmisdim beni parcaladi ,cigerlerimi sökdü atdi ruhumu yerden yere caldi.Gözlerim Kuru ama Yüregim agladi kalbim bile yavas atdi.unut gitsin demesi kolay yapmasi zor ve ben bu kizi gercekden sevmistim,evlerini basdim Sözlerimi dinle hic kimseler birsey yapmadi komple mahalle ayaklandi etrafimi sardilar üstüme yürüdüler ben orda durdum SENI SEVIYORUM diye BAGIRDIM hic kimseler birsey yapmadi.SADECE arkamdan anlatilanlari duydum YIGIT ve MERT bir cocukmus demisler ordakiler ama kizdan hic birsey duymadim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Zitat:| beni parcaladi ,cigerlerimi sökdü atdi ruhumu yerden yere caldi.Gözlerim Kuru ama Yüregim agladi kalbim bile yavas atdi. |
Azucuk dan fazla abartmadin mi gardas... ----- Süslü mü olsun yoksa sade mi anlatayim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Abartmadim gercekdende Sevdim.
Ben Gercekden Sevdim ,sevdim ama sevgimi benden uzak tutdular.Sözlenmistik annesi cadi cikdi kiziyle beni ayirdi.
Ogünden Bugüne Paramparcayim Müzisyenim ne yapayim Namus namus dediler Seref Seref dediler hic birini yerinde tutmadilar.
Bir Türk olarak Türklügümden utaniyorum,aramizda normal iliski gecmedi ondanda ileriydik baglanmistik Yemin etmisdik birbirimize ama o Kurana el Basip yemin etmisdi Ayrilik olmicak demisdi ve Beni sevdigine Allahin adiyla Yemin ediyorumki Seni Seviyorum dedi,Ayrildiktan sonra Bu yeminler neydi dedim hani sevgin dedim kiz düpe düz soguk davranarak Sevmiyorum seni dedi.Dünyami yikdi.
Kizin oturdugu Semte gitdim Mahalelerini Ayaga kaldirdim.
Etrafimi Sardilar dövmek istediler biraz daha yaklasdiktan sonra bi bakdilar AAAA bu Atakancan abi dediler yolumdan cekildiler ve ben Devam yürüdüm camlarina Dogru orda Bagirdim Seni Seviyorum Gamze dedim,
Annesi oklavayla cikdi ellerimi arkaya atdim Döv Öldür dedim kizini seviyorum dedim,Kizin babasinin cikmasini istedim o sesle mahalleyi kaldirdim ama kizin babasi bile camdan bakmadi,
Bir Bakdim polis geldi,Polise dedimki Jopunuzlami korkutcaksiniz dedim elimi arkaya atdim Vurun dedim ama onunla beni durduramassiniz dedim SILAHI DAYA bas Tetige dedim POLIS benden Korkdu aldilar beni götürdüler.götürmeden önce bagirdim GAMZE seni Seviyorum NAMUSUMSUN dedim hic bir ise yaramadi,
Ve bu gercek bir ask öyküm gercek sevdim gercekdende bitdim,Bu ask öyküm icin POP Rock muzik yapdim.
Müzik ve Söz bana ayitdir kendi ismim altinda Tastiklidir.
Buyrun dinleyin FEEDBACKde verirseniz Sevinirim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Zitat:| Abartmadim gercekdende Sevdim. |
Onu kastettmedim...Handi dedinya, ic organlarim öldü falan..
Hayirlisi, takma kafana..Ne diyim..Ben sevgiden asktan uzak oldugumdan dolayi bu hissleri pek anlayamiyorum.. ----- Süslü mü olsun yoksa sade mi anlatayim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Cigerlerim SIGARA DOLDU,organlarim sekersiz sütsüz kahve ve raki doldu.
Sevme dikkat et sevgi zehir gibidir adami yerle bir eder,sevceksen hemen evlen |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
nikaha al tabiki ,birakma onu kirma onu ona saril onu sev herzaman yaninda dur kene gibi benden sana nasihat .hic birzaman ama hic birzaman kaynananin suratina gercegi deme yalan söyle yalaka ol.delikanlilik mertlik yigitlik yaramaz kaynanalarda anla ben bu yüzden kaybetdim gercegi dedim diye. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
kimsesiz Yetim bir insan evet güzel,kimsesizmi bende kimsesizim o vardi hayatimda oda gitdi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!