30 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 15.05.09, 16:36 Nr.: 1 Antworten

Sevdigin bir Insan AH ah
Bu ask Öyküm gercek,kendi hikayem cok cok Sevdigim bir kiz icin yapdim.
Ayrilik Haram olsun bana bitsin hayatim bir mum Gibi sevmeseydim keske.
Sevdim Kandim Aldandim Yeminlerinide yutdum ardindanda Anzeige yedim.

Music by.: Johann Pachabel
Drums & Söz by.: AtakanCan - AC2return
Buyrun Video Bu

0

Beitrag gepostet am 15.05.09, 16:50 @atakancan28 Nr.: 2 Antworten

Sevdigin bir Insan AH ah
Öfkeni anliyorum ama bu Video´yu yapmasaydin ve yazdiklarin cok krass ! Wieso schreibst du so was, nachdem du mit ihr zusammen warst ? biraz saygili seyler yazsaydin bence !
-----
Leidenschaftliche TeyzZAnne..
0

Beitrag gepostet am 15.05.09, 16:50 @nayanaya Nr.: 3 Antworten

Sevdigin bir Insan AH ah
soy ismini neden vereyimki olmazki, ozaman ayip olur hem .
dünyada bisürrü gamze var. birtane degil kanitlasinlar bunu bana .
AH ah cok üzgünüm gelmicek birdaha olmicak birdaha ,usta ben cok delikanlica davrandim bunlar bana serefsizlik yapdi.simdi bende serefsizligi yapiyorum.

Ölmüsüm Bitmisim Sönmüsüm kurtulusu yok ,Sanki ona hastayim onsuz olmuyo.onsuz yapamiyom zaman gecmiyo.gün bitmiyo hersey zehir hersey nehir kafam donuk traffikde hiz bile enterese etmiyo,lamba yesil yaniyosa kirmizi görüyorum.kirmizi yaniyosa yesil.hayat fasa fiso.
0

Beitrag gepostet am 15.05.09, 16:52 @nicksiz80 Nr.: 4 Antworten

Sevdigin bir Insan AH ah
Saygili seyler kizin annesi hak etmiyo,SARAYLARINI baslarina yikcam namerdim,
ANNESI o kadar cirkef bir insanki sanki beni köle etmeye calisiyolar anlamadim
0

Beitrag gepostet am 15.05.09, 16:53 @atakancan28 Nr.: 5 Antworten

Sevdigin bir Insan AH ah
O kadar serefsizlik yapmak istiyorsan, böyle birsey yapma ama ! Neden Internete yayinliyorsun ki ? Böyle seyler yarin bir gün seni cok pisman ettire bilir. Her zaman düsünerek hareket et..
-----
0

Beitrag gepostet am 15.05.09, 16:54 @atakancan28 Nr.: 6 Antworten

Sevdigin bir Insan AH ah
Lass es doch einfach ! O aile seni asla kabul etmez bu zamandan sonra..! Onlar kabul etse, sen nasil edersin ? Ben yüregime tas basarim, ama beni istemeyeni bende istemem, ne kadar zor olursa olsun !
-----
0

Beitrag gepostet am 15.05.09, 16:56 @nicksiz80 Nr.: 7 Antworten

Sevdigin bir Insan AH ah
hep düsünerek hareket etdim, bu sefer düsüncesiz yapayim dedim.nedenmi internetde babasi görsün youtubede ,babasi bilse ayriligin sebebini kizin annesine kalayi basar ,babasi iyiydi kardesleride iyiydi ama annesinde hic pisman olmam bu dediklerime.
benimle neden böyle yapdilar anlamadim icgüvey olarakmi almak istediler.anlamadim.
0

Beitrag gepostet am 15.05.09, 16:58 @atakancan28 Nr.: 8 Antworten

Sevdigin bir Insan AH ah
Vallahi ben böyle asiri tepkileri anlamiyorum ! Kusura bakma.. So was ist auch strafbar !
-----
0

Beitrag gepostet am 15.05.09, 17:00 @nayanaya Nr.: 9 Antworten

Sevdigin bir Insan AH ah
Ölmüs bir ceset gibi hissediyorum kendimi.su iki günde nekadar kilo verdim bir bilseniz sinirden istahim bile yok migdeme sadece kahve ve sigara sigiyo ,

annesi bana bunu diyince gururuma dokundu namusuma dokundu.birde sunu dedi bana cambazlik nasil oldugunu gösterecekmis ve daha bitmemis devamida gelecekmis ve yolda karsilasmayalim dedi fena olacakmis bende dedim hic birsey olmaz tehdit etmeyi kesin terbiyeli konusun dedim,

kadin anama babama bana küfür etdi saydida saydi ama ben susdum bozmadim.ah ah
0

Beitrag gepostet am 15.05.09, 17:03 @-isyankar123- Nr.: 10 Antworten

Sevdigin bir Insan AH ah
öldürsünler ben zaten ölmüsüm ,o kizi seviyom o hayatimda olmadigi halde ölmüsüm bitmisim.diri diri gömdüler beni,kizin babasi bir bok yapamaz adamcazin haberi yok ,kadin yalanla ayrildi dedi olay olmasin diye halbuki anasi kafasina göre etdi herseyi.
kardesleri dersen birtanesi kacti evden annesinin zulmünü cekemedi atakan abi abi ben o eve gitmem dedi annem sadece para para diyo dedi oglunun mutlulugunuda bozdu.ondanda ogluda konusmuyo kadinla halbuki ben kac kere barisdirmaya kalkdim ne demisler iyilik yapma ezerler hep kontra aldim hep kontra.
0

Beitrag gepostet am 15.05.09, 17:05 @atakancan28 Nr.: 11 Antworten

Sevdigin bir Insan AH ah
Videoyu yeni koymusdum , 120 kisi bakmis baya hizli rakami cikmis yukari. YUH yani
0

Beitrag gepostet am 15.05.09, 17:09 @nayanaya Nr.: 12 Antworten

Sevdigin bir Insan AH ah
Diger taraf sana böyle dicek,
Babasi susuyo artik hep,kadini eskiden cok cok dövmüs.
Annesinin Sözleri.:
1-Ben Sana zaten Kizimi vermek istemiyordum.
2-Bizim Borclarimiz var ondan Kiz veremeyiz.
3-Gamzeyi verdikmi sana Bize kim yardim edecek evin ekonomiginde
4-Kizim Erkek milletini bosver erkekler kiz bile döver evlenme Bosver yanimizda kal.
5-Günde sayisi belli degil ama kizina ikide bir Sen mutsuzsun diye diye kafasini yikadi kizcazin.
saymakla bitmez dayi,
0

Beitrag gepostet am 15.05.09, 17:11 @-isyankar123- Nr.: 13 Antworten

Sevdigin bir Insan AH ah
Seviyorum evet ama ANnesine KIL oldum, Zaten Kiz dönmicek bana .Beni sevseydi Bana tutardi kollardi destek verirdi birazcik olsun.ama Kiz susdu ve annesinin yaninda durdu annesinin baskisiyla seni sevmiyorum dedi ,anneside bana cart dedi .ben böyle anneler maddicidir mutluluk dilemez ancak bedua eder cirkef insan bende allahindan bulsun diyom.
0

Beitrag gepostet am 15.05.09, 17:16 @atakancan28 Nr.: 14 Antworten

Sevdigin bir Insan AH ah
Simdi senin bu klibini anneme ve erkek kardesime dinlettim.. inan, onlar bile kinadilar ! O kadar cirkin sözler kullanmissin ki !
-----
0

Beitrag gepostet am 15.05.09, 17:16 @-isyankar123- Nr.: 15 Antworten

Sevdigin bir Insan AH ah
Kinama sende benim yerimde olsan kendinden gecerdin,Bak benimde Kizkardesim var ama Ben böyle yasatmam ona seviyosa birakirim Sevdigiyle evlenir mutluysa mutlu olur onlari izlerim onlarin mutlulugu beni sevindirir.
0

Beitrag gepostet am 15.05.09, 17:18 @nicksiz80 Nr.: 16 Antworten

Sevdigin bir Insan AH ah
kinasinlar helal diyom, kiz tarafi bana neler dedi neler yapdi bunlari anlatmiyom susuyom,bunlari burda anlatmak istemiyorum onlara bu video bile az.ama bu videoda kiz tüm kötü sözlerden haric,bu videoda gecen sözlerim sadece kiz tarafindan annesine gecerli cogul halinde kullandim sözleriki cogulca saldirsin sözlerim ona.
0

Beitrag gepostet am 15.05.09, 17:20 @idil- Nr.: 17 Antworten

Sevdigin bir Insan AH ah
Bende Gururda + Namusda var.
Kizin annesi Ters cevirdi felegimi Gururla Namusla yaranilmamis ,Keske Parayla Satin almaya kalksaymisim Kizlarini COK geri kalmis olan onlar kemal sunal filmindeki gibi iki öküz verirsin kizi alirsin Kizin annesi bu karaktere sahip.
0

Beitrag gepostet am 15.05.09, 17:25 @idil- Nr.: 18 Antworten

Sevdigin bir Insan AH ah
Benim Bu VIdeoda yapdigim adeta
1-Serefsizlik
2-Namusuzluk
3-Gurursuzluk
4-Adilik

Ama bana bunlar Yapildi ben neden susayimki onlar bana yaparken iyiydi ama ben yapinca o Dört Noktayi kendime Görüyorum ama kusura bakmayin,Bana onlar yapdi Bana onlar bunu gösterdiler.

Harbiden ikinci albume calisiyom,ve Bu Parcayi temiz cekim yapcam Albumede koycam.Tüm Cümle Alem duysun Kinasinlar beni vursunlar Beni.
0

Beitrag gepostet am 15.05.09, 17:31 @idil- Nr.: 19 Antworten

Sevdigin bir Insan AH ah
Kesf edilmek neden isteyimki amacim omu , amacim kesf edilmek degil. bu konumla alakasi yok .ben harbiden bu kizi seviyorum ama Annesi olacak kadin cok cok yilan hemde o bicim yilan insanin cayina tükürür okadar dicem
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Sevdigin bir Insan AH ah