|
| |
|
| KIMDE VAR BU SARKI |
//www.youtube.com/watch?v=E7IeU1QbvfI ----- keine lust null bock heute |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| KIMDE VAR BU SARKI |
bu sarkiyi bilgisayariniza mi yüklemek istiyorsunuz ??? ----- Asksiz olma ki, ölü olmayasin Ask ile öl ki, diri kalasın... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| KIMDE VAR BU SARKI |
JA danke ----- keine lust null bock heute |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| KIMDE VAR BU SARKI |
 danke ----- keine lust null bock heute |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| KIMDE VAR BU SARKI |
size verdigim o programi yüklerseniz istediginiz her sarkiyi bilgisayariniza yükleyebilirsiniz belki yasakdir diye foruma yazmadim  ben yükledim dinliyorum simdi ----- Asksiz olma ki, ölü olmayasin Ask ile öl ki, diri kalasın... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| KIMDE VAR BU SARKI |
danke yapcam simdi sagol ----- keine lust null bock heute |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| KIMDE VAR BU SARKI |
bitte  sorun olursa yardimci olurum seve seve gb actim yazarsin oldu mu ----- Asksiz olma ki, ölü olmayasin Ask ile öl ki, diri kalasın... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| KIMDE VAR BU SARKI |
danke arkadasim yapiyor kenn mich nicht so gut aus
buda benden size //www.youtube.com/watch?v=a-k1yamXAN4 ich hoffe es trifft dein müzik geschmack ----- keine lust null bock heute |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| KIMDE VAR BU SARKI |
ben fazla sarki dinlemiyorum ----- Asksiz olma ki, ölü olmayasin Ask ile öl ki, diri kalasın... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| KIMDE VAR BU SARKI |
dinlersen haber verirsin merak etim neden peki ----- keine lust null bock heute |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| KIMDE VAR BU SARKI |
bilmem hic öyle sarki dinleme merakim olmadi yani tv de olsun radyoda olsun veya arkadaslarla olsun dinlerdim ama kendim özel sarki acip dinledigimi hatirlamiyorum ama hic dinlemiyorum desemde yalan olur fazla dinlemem diye o yüzden dedim
----- Asksiz olma ki, ölü olmayasin Ask ile öl ki, diri kalasın... |
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| |
|
| KIMDE VAR BU SARKI |
danke ----- keine lust null bock heute |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!