|
| |
|
| sarkilar ve siz.. |
sarkilar hayatimizin bir parcasi olmustur..sarkilar ile aglar sarkilar ile güleriz,neseleniriz..benim merak ettigim kendinizi en iyi hangi sarki ifade eder pekii?.cok vardir tabii ama ben yinede sizi en iyi anlatan sarkiyi ve suan ki duygulariniza tercüman olan sarkiyi yazmanizi,belirtmenizi istesem..sarkinin adi ve okuyan sanatcinin ismi rica olunur... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| sarkilar ve siz.. |
evet bayagi icli bir sarki bende severek dinlerdim zamaninda bu sarkiyi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| sarkilar ve siz.. |
evet bu sarkida güzel candan ercetinin birde hosuma giden dinledigim onlar yanlis biliyor adli sarkisi candan ercetinin.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| sarkilar ve siz.. |
ben kulagima hos gelen sesi ve müzigi dinlemeye calisirim..ayrica o tarzda yani türkce rock ta cem karaca dinlerim..ses olarak apayri bir tarz cem karaca..tamirci ciragi,hayat ne garip adli sarkilarin yeri ayri bana göre.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| sarkilar ve siz.. |
youtube"den baktim cikaramadim bu sarkiyi yavuz bingöl"den..bende yildiz tilbe´den dinledim..sözler müthis melodi fena degil..güzel bir sarki olmus yinede.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| sarkilar ve siz.. |
evet ya daha dinlemeden inan bir acayip oldum,en kalite en anlamli en güzel bu sarkisi bu bence candan ercetin"in..ama benim icin yine de cengiz kurtoglu abimin yeri ayridir..ayrica bende müzisyenim..tesekkürler.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| sarkilar ve siz.. |
sevdigim bir türküdür yar demedin.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| sarkilar ve siz.. |
olsun biz anlariz da madem dogru türkce yazmak istiyoruz o zaman "olucakti" degil,dogrusu "olacakti" olacak..gerci ben dikkat ederim hep yazilimlara imla kurallarina fakat yine de herkesin dikkat etmesi gerekmiyor tabii.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| sarkilar ve siz.. |
"HAYAT NE GARIP" cem karaca ,mahsun kirmizigül.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| sarkilar ve siz.. |
evet bende dinledim hos ,güzel bir sarki.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| sarkilar ve siz.. |
unutulan-cengiz kurtoglu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| sarkilar ve siz.. |
bir sana yandim,AYHAN ASAN. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| sarkilar ve siz.. |
paramparca-müslüm gürses. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| sarkilar ve siz.. |
bir teoman eseri ama müslüm gürses kendine has yorumuyla harika okumus sarkiyi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| sarkilar ve siz.. |
arka mahalle.ahmet kaya |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| sarkilar ve siz.. |
eglenceli güzel bir sarki,bende bu sarkiyla kendime geldim biraz..tesekkür ederim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| sarkilar ve siz.. |
kim bu kardes ses rengi güzel fena degil.evet ya arkadasim siz daha beni dinlemediniz dogru..belki müzikli belki müziksiz okurum,belki de playback okuyayagim bakalim hele bir playback"ler gelsin türkiyeden bakariz icabina sevgili dostum..saygi ve selamlarimi sunuyorum.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| sarkilar ve siz.. |
güzel arkadasim güzel allah yolunu acik etsin bu arkadasin.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| sarkilar ve siz.. |
ALİ KINIK-SON ŞARKIYI ÇAL KEMANCI ----- keine lust null bock heute |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!