98 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 29.03.09, 14:20 Nr.: 1 Antworten

Dragonball-Der Film

niyahet gercek dragonball filmine kavuscaz tam emin olmamakla birlikte 4.ayda filan sinemalara cikcakmis,filmde Gokunun gencligi anlatiliyor (sanirsam) Piccoloya karsi dövüsecek,Vegeta yok malesef ama tahminim su ki bu Filmin devami gelecek ayni Matrix gibi...
-----
4-1 Yana haber salin , 2 de 1 karsimiza cikmasinlar
0

Beitrag gepostet am 29.03.09, 14:29 @antu_1907 Nr.: 2 Antworten

Dragonball-Der Film
"gardas dragonball nedir ne degildir yenilirmi icilirmi hele bi anlatver gayri" diye ic geciren degerli üyeler icin ufak bir Tribute

dragonballa "kindisch" diyenlere ise saygi duyuyorum ama gülerek
-----
0

Beitrag gepostet am 29.03.09, 14:30 @melbayrak Nr.: 3 Antworten

Dragonball-Der Film
filmin resmi ismi "Dragonball Evolution" eger tek bir film yapsalardi Evolutionu koymazlardi,bu ümitlerimi arttiriyor filmin devami icin

hem super saijaginli Vegetali dragonball düsünülemez,yakariz bu gezegeni icabinda
-----
0

Beitrag gepostet am 29.03.09, 14:48 @pirelimaho Nr.: 4 Antworten

Dragonball-Der Film

LÜTFEN suna bak sonuna kadar ve ondan sonra de ki samimi sekilde "evet bu bir bebek filmi" yemin ederim bu videoyuda izledikten sonra bunu dersen dragonballa bakmayi birakcam
-----
0

Beitrag gepostet am 29.03.09, 14:49 @antu_1907 Nr.: 5 Antworten

Dragonball-Der Film
aylar önce görmüstüm ben bu film trailerlarini hic hosuma gitmedi. Insan az da olsa cizgi filmindeki karakterli benzetmeye calisir ama burda hic bi alakasi yok...Mutenroshi su yasli keltos adam aslinda kel felan burda degil mesela. Ben bu filme bakmiycam Hollywood filmini yapsin daha iyi
-----
BeN dElI kAdIr UlEnNn
0

Beitrag gepostet am 29.03.09, 14:57 @tokatligenc Nr.: 6 Antworten

Dragonball-Der Film
zati filmi hollywood yapiyor keske JAPONLAR yapsaydi... film benimde hosuma gitmedi hele gokunun ciliz vücudu ve sacma saclari ama dedigim gibi bu filmin devami cikacak bence ve orda SSJler ve Vegeta olacak
-----
0

Beitrag gepostet am 29.03.09, 15:00 @antu_1907 Nr.: 7 Antworten

Dragonball-Der Film
echt bunu hollywood mu cevirdi ??? Hem japon oyuncular varda ondan dedim bu kesin japon filmi dir diye....
-----
BeN dElI kAdIr UlEnNn
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Dragonball-Der Film