|
| |
|
| bazi sarkilar... |
ne yaqpalim arkadasimiz hielfe 110 bagirmis bizde imdadina yetiselim dedik |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| bazi sarkilar... |
Masallah Jukebox gibisiniz ya ----- Atem tutem men seni, sekere gatem men seni... |
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| |
|
| bazi sarkilar... |
-----
buynuma uff yaptim küstüm size |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| bazi sarkilar... |
-----
buynuma uff yaptim küstüm size |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| bazi sarkilar... |
Jukeboxmu
öyleyse salla benim jukeboxa 2 euro calayim sana bir sarki |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| bazi sarkilar... |
 sen bitanesin canim ----- Atem tutem men seni, sekere gatem men seni... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| bazi sarkilar... |
Yahu nerden buluyorsunuz aninda bu sarkilari ? Nerde bu Firma ?  bende gelip calisayim beeeea... ----- Atem tutem men seni, sekere gatem men seni... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| bazi sarkilar... |
valla elimde bir program var A dan........ Z ye ....... ney yazarsan yaz hemen aninda sanatcinin tam sarki ismini bilmiyorsan bile yanlis yazarsan bile o hemen buluyor.
Arti sunuda söylemekte yarar var Goggle üzerinden sarki arayan arkadaslarimin dikkatini google ye yazdiginiz bütün arama kelimeleri google sirketi tarafindan speichern yapiliyor sonrasi filtern yapiyorlar yani bunu musik baronlari googleden istedi o yüzden uffff passen . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| bazi sarkilar... |
Ben zaten aramiyorum google dan birsey  burda Zaracigim ekliyor hemen birsey istesem.. cok sagolsun ----- Atem tutem men seni, sekere gatem men seni... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| bazi sarkilar... |
zaten artik bunuda yapamiyacagiz cikacak olan yeni kanunda bunun cezasi cok agir olacak yani artik bir sarkinin LINKI ni sunmak bile cezalandirilacak .
Bakalim hele su yasa bir yürülüge girsinde |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| bazi sarkilar... |
01.01.09 dan itibaren girmedimi ki ? ----- Atem tutem men seni, sekere gatem men seni... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| bazi sarkilar... |
girecekti ama bir anlasma yetismemis son habere göre The Worl Of Musik Industie 01.03.09 yürülüye koyacakmis . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| bazi sarkilar... |
Napcaz sonra ? ----- Atem tutem men seni, sekere gatem men seni... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| bazi sarkilar... |
aylik ücretli muzik sayfalari var üye olcan nicksiz80 arkadasim yetmedimi bedava bedava ceke ceke seni gidi seni |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| bazi sarkilar... |
Olmak isterdim  ama ben faturadan kesilmesini istemiyorum, kendim mesele havale etsem parayi hay hay ----- Atem tutem men seni, sekere gatem men seni... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| bazi sarkilar... |
 wowwww luckyyyy  das ging aber schnell. cok sagol  bunlari artik bir haftanin icinde sira sira indiririm, bi kac günlügüne bilgisayarsiz kalcam, ama birdaki haftasonuna kadar olur demi
Merciler  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| bazi sarkilar... |
olur olur kein thema zaten aynilarini zarada göndermis . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| bazi sarkilar... |
Zaraaa  tesekkürler canim, sende her tür müsik bulunur  cok sagooooolllllllllllllllllllllllllllll |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| bazi sarkilar... |
bu devirde böylesi siteler Lastschrieft yada Einzugsermächtigungla calisiyor yani neden istemiyorsun bunu hattest du eine schlechte erfahrung gemacht ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!