|
| |
|
| Ölümü tanimlayacak varmi ? Nasil bir duygu acaba yada ölecegi ani beklermi? |
 Evet basinizdan ilginc bir olay gectimi hic ? Yasadinizmi ölümü yada burun buruna geldinizmi? Ben yasadim 15 yasimda boguluyordum yüzerken kramp girmisti iki defa suyun altina girip ciktim ücüncüde cocuklugum filim seridi gibi gözümün önünden gecti yillar bir iki saniyede gidiyordu yalvariyordum ALLAHim beni affet sana kurban kesecem diye sonra kendimi biraktigimi hatirliyorum oysa biraktigim zaman su yüzünde kalmisim vede kurtuldum sonra cok dua ettim beni tekrar bagislayan yaradanimiza. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
büyük gecmis olsun allah korumus |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
 Allah seni sevdiklerine bagislamis onlarida sana her zaman derim yasadigimiza sükür etmek gerek. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
 evet sana bir sey olamsin nasil siir yazarim sonra |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
 Ama acaip bir his degilmi yasamayan anlayamaz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Simdi yil 1990 antiramandan ciktim eve gidiyordum birden bir ses basimi cevirdim bir arac hizla sanki birseyden kacar gibi gazliyordu,o an tam bir bayan cocuk besigiyle yolu geciyordu artik bilmiyorum sokdanmi yoksa neden besik elinden kaydi yolun ortasina dogru yuvarlandi.
Ben olaya cok yakindim kadinin cigligini duyar duymaz kendimi yola attim besigi itikledim ama kendimi kurtaramadim filimlerdeki gibi arac bana carpdiginda havaya savruldum sonrasini hatirlamiyorum yani FILMRISS:
HASTAHANEDE UYANDIGIMDA YARI YAMALAK ANNEMI BABAMI GÖRDÜM SONRASI ANNEM OGLUM CANIM BIRTANEM BENIM BEY BEY COCUK KENDINE GELDI DEDI BABAMDA HEMEN DOKTORLARA KOSTU : BUNLARI DUYA BILDIM UYANDIGIMDA AMA COK ACI CEKIYORDUM
DOKTOR GELDI YENIDEN DOGDUNUZ ARAMIZA HSGELDINIZ DEDI BEN TABIKI NE OLUYOR BILINCINDE DEGILDIM SONRADAN TAM KENDIME GELDIGIMDE HERSEYI ÖGRENDIM YANI KOMAYA DÜSDÜGÜMÜ VE DOKTARLAR BILE OLUMLU BAKMAMIS HAYATA TEKRAREN GÖZLERIMI ACARMIYIM DIYE :
SUANDA ALLAHIMA HAMDÜ SENALAR OLSUN BANA CANIMI BAGISLADI BENI AILEME BAGISLADI AILEME BU ACIYI TATTIRMADI AILEMI BU KÖTÜ SINAVDAN GECIRMEDI YÜCELERIN YÜCESI RABBIM:
SIMDI BANA SORSALAR YINE TANIMADIGIN BIR INSAN ICIN CANINI TEHLIKEYE ATARMISIN BEN ATARIM DERIM YINE AYNISINI YAPARIM
O COCUGUN AILESI BIZI BULDU COK TSK ETTI VE O OLAYDAN SONRA BIR AILE OLDUK ALMAN OLDUKLARI HALDE BIZIM BAYRAMLARIMIZDA GELIYORLAR COCUKLARIYLA BABAMIN ANNEMIN ELLERINI ÖPÜYORLAR YANI BIZIMLE BIZIM BAYRAMIMIZI KUTLUYORLAR COK SIRRIN BIR AILE :
EVET KARDES BU BENIM ÖLÜMLE BURUN BURUNA YASADIGIM ANDI ANLATMASI BILE BENI TEKRAR O SENEYE GÖTÜRDÜ
SAYGILARIMLA |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
 Allah senden razi olsun ki baska bir cani kurtarmisisn ama mükafatini görürsün her zaman zaten kadere inanan insan ölümden kolay kolay korkmaz sanirim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Amin ecmain cümlemizden insallah kardes .
Mükafatimi görüyorum zaten o kurtardigim cocuk 9 aylik bebekti suanda 19 yasinda ve bana abi diye hitap ediyor kimi ortamlarda uni arkadaslarina benim abim diye tanisdiriyor buda cok hos bir durum yani icli disli olduk bu aileyle .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
 Masallah yani ya acaip duygulandim simdi insan ne kadar mutlu oluyordur kimbilir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
 amin amin insallah son nefesimizdede huzurlu gideriz öbür dünyaya sonrasi allah kerim cezami cekeriz mükafatmi görürüz allah bilir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Ben insanlari severim o da yaradandan dolayi severim Düsmanim yoktur benim olamazda allaha emanet ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
öyle bir durumla daha karsilasmadim hemsom ama bundan sonrasi bilinmez bakalim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
ne ka ayip nici böyle ciddi konulara böyle diyon sen bakim hem tiplere ne bakiyon sen yaradanina gurban ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
saol tesekkür ederim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
 insallah karsilasmassin hemsom acaip bir duygu sonra insan yasama daha siki sariliyor inan her sey bir iki saniye icinde gözünün önünden geciyor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
insallah hemsom sana da gecmis olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
saaaaaaaaammmmaaaaaaaaan ye hade bende senü mucuks |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
 saol hemsom. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Basin sag olsun üzüldüm ALLAH kalanlara sabir versin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
 gecmis olsun atlatmisin bak simdi ne kadar ilginc geliyor degilmi ama o zaman insan düsünemiyor degilmi? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!