96 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 14.01.09, 18:01 Nr.: 1 Antworten

Yeni Demom Tikla Dinle -> Bin kisi Gelir Bir Kisi Kazanir
Parca.: Bin Kisi Gelir Bir kisi Kazanir
Muzik by .: AtakanCan
Söz by.: AtakanCan
Label.: AC2Return 2009

//www.youtube.com/watch?v=h4ssNjWgFWA
0

Beitrag gepostet am 14.01.09, 19:47 @aymavisi Nr.: 2 Antworten

saol
0

Beitrag gepostet am 14.01.09, 21:20 @jetmemo Nr.: 3 Antworten

eline saglik tessekür ederim
0

Beitrag gepostet am 14.01.09, 21:31 @jetmemo Nr.: 4 Antworten

saol jet ,tessekür ederim .bence Korsan bi yandan iyi yapiyo. ben bundan 2000 Yilinda bi album cikardim sirket parami vermedi bende Korsana Dagittim. ve simdi 5 yillik kontratima son verdiler ve simdi kendi basimimi yapcam gerekse sirket üzerinden gerekse kendim. ben herzaman Muzik icin yasadim ve devam yasiyorum ,hayat bu
0

Beitrag gepostet am 14.01.09, 21:37 @jetmemo Nr.: 5 Antworten

hmm bu albümde Kendi yatirimimla yapcam bu yüzden Korsana Destegim olmicak, hepsi DRM ve HFX kilidi ile kilitlencek dinlerken bile Cekim yapilamicak bir sekilde olcak CD. hmm BU kopya edilmiyo PRESS WERKE gönderiliyo CD lere BASILIYO bunu yapmadan önce GEMA sanatcilar dairesine danisiyosun ve onlardan imzali bir kagit istiyosun o kagidin icinde sunlar yaziyo. Muzik ve ALt yapi tamamen SANATCI ve Prodüktör misal JETMEMOYA ayitdir calinik sözler ve calinik alt yapi bulunmamaktadir CD yi BASA BILIRSINIZ izin veriyoruz diyolar.
0

Beitrag gepostet am 14.01.09, 21:46 @jetmemo Nr.: 6 Antworten

hmm biz o zirvelere cikmayiz, biz almanyada kaldigimiz icin yer altinda kaliyoruz. onlar Türkiyede oluyor. türkiyede cd basimi yapan olan kisi zirveye cikiyo cünki ordaki medyalar ila birsey göstermeleri gerek, almanlar Türklere destek verse ozaman burdada cikar türkler tv lerde hatda burdaki türk ses sanatcilarimiza bile kapilari kapiyolar türkce sölüyolar diye, ama esasina bakarsan ingilizcede anlamiyolar ama onlara kapilari aciyolar yani anlican burda ne zamazingo nede kadro olur ancak Hobby Hobby CD ni bas hevesini at okadar. neyse Bunlarin hepsi temiz cekilsin zaten TRT ile görüsdüm BENI tv DE göriceksiniz süpriz olsun
0

Beitrag gepostet am 14.01.09, 21:58 @jetmemo Nr.: 7 Antworten

Vala bu SANAT isi , lotoda 6 tutturma isine benziyo zaten, COK zor birsey.
alt yapi yapmam misal 2 saat sürüyo ,ama söz yazmam 1 hafta sürüyo.eskiden 1 saat icinde söz bitiriyodum ama simdi 1 haftami yigiyo neden diceksin. bazi abilerden birseyler ögrendim ozamanlar kendileri büyük söz yazarlardan birileri bana sadece bu akili verdiler yavas yaz temiz olsun zaman birakki gercek olsun dediler. bende 1 hafta da bir ,bir tane söz bitiriyorum. almanya yeralti No türk ama English yes derler saygisizlar . birsey var Tarkan bunlara MTV olsun VIVA olsun koydu ve TARKANDAN gurur duyuyorum bu konuda. tarkan sayesinde ilk defa Türkce muzik dinleniliyo yani baya olduda ama alman diskoteklerine bakarsak türkce muzigi dinlemezken tarkan hep.helal
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Yeni Demom Tikla Dinle -> Bin kisi G...