62 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 28.11.08, 16:07 Nr.: 1 Antworten

Osmanli Cumhuriyeti
Slm,

Carsamba günü Osmanli Cumhuriyetine bakmaya gittim Sinemaya...Ata demirer oynuyor kesin fragmanini görmüssünüzdür. Filmin aslinda komik oldugunu saniyordum ama Film ilk baslarda komik sonra ciddilesiyor hem ciddi,komik yani hersey var icinde Film cok hosuma gitti hatta gözlerim doldugu sahneler bile oldu...Film sonunda alkislandi ilk defa böyle birseye sahit oldum sinemada(gerci Film mi alkislandi yoksa Filmin sonundaki Atatürkün söylediklerimi orasini bilemiyorum )

giden oldu mu ve siz nasil buldunuz ?? Gitmeyenlerede tavsiye ederim....
-----
BeN dElI kAdIr UlEnNn
0

Beitrag gepostet am 28.11.08, 16:11 @tokatligenc Nr.: 2 Antworten

Osmanli Cumhuriyeti
evet ben gittim, ve hic begenmedim
Nedense bizim türk milleti bir iki küfüre nasilda gülerlermis.

Bu alkislama olayina nerdeyse her türk filmde sahit oluyorum, ama bir türlü anlam veremiyorum, bu tiyatro degil-film
-----
dügün gecti, Signaturda gecti
0

Beitrag gepostet am 28.11.08, 16:14 @tokatligenc Nr.: 3 Antworten

Osmanli Cumhuriyeti
ben daha gitmedim ama gitmeyi düsünüyorum
önce bi gidenlerin yorumlarina bakayim öyle
-----
BarisaRock
0

Beitrag gepostet am 28.11.08, 16:28 @prenses81 Nr.: 4 Antworten

Osmanli Cumhuriyeti
o kadar komik degildi film bence yani Filmde dedigim gibi ciddiyet de vardu bu hosuma gitti...mesela Avanak Kuzenlere gittim o berbat hic hosuma gitmedi cok daginik bi filmdi bence ama bu güzeldi....

-----
BeN dElI kAdIr UlEnNn
0

Beitrag gepostet am 28.11.08, 16:28 @aykiri_13 Nr.: 5 Antworten

Osmanli Cumhuriyeti
git git baskalarin yorumlarina bakma sen...simdi ben gitmeseydim herkes kötü deseydi bende filmi öyle sanacaktim ama bak gittim benim hosuma gitti
-----
BeN dElI kAdIr UlEnNn
0

Beitrag gepostet am 28.11.08, 18:41 @batuu Nr.: 6 Antworten

Osmanli Cumhuriyeti
bence filmde kötüleme felan yok...bende bakmadigimda TV de fragmanlarini gördügümde öyle saniyordum ama hicte öyle degil...Kurtulus Savasi yapilmasaydi Türkiye simdi nasil bir durumda olabilecegini gösteriyor film.
-----
BeN dElI kAdIr UlEnNn
0

Beitrag gepostet am 28.11.08, 18:52 @tokatligenc Nr.: 7 Antworten

Osmanli Cumhuriyeti
filim cok güzeldi
harbiden cok gururlandim bir kez daha 11

filim sonunda Atamizin konusmasinda sonra etkilenmiyenin ben türklügünden süphelenirim
herkes etkilendi sanirim

NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
-----
EZAN DINMEZ-BAYRAK INMEZ-SEHITLER ÖLMEZ!!!
0

Beitrag gepostet am 28.11.08, 19:15 @tokatligenc Nr.: 8 Antworten

Osmanli Cumhuriyeti
ay bak simdi heycanlandim bende bu aksam gidiorum o filme.. suan hazirlaniorummm ama zaten begenecegimi biliorummm
-----
SeVeMeM SeVeMeM CeKeMem BeN,KiMsELeRe BoYuN eYeMeM bEn
0

Beitrag gepostet am 28.11.08, 19:25 @batuu Nr.: 9 Antworten

Osmanli Cumhuriyeti
tamam sen bilirsin evet haklisin simdi topigin icine etmeyelim...
sadece birsey demek istiyorum Zitat:
bende o filme verilecek zirnik yok

bu kadar ince düsünme bence o zaman bu Dünyada hicbirsey yapamazsin....
neyse Allaha emanet ol
-----
BeN dElI kAdIr UlEnNn
0

Beitrag gepostet am 28.11.08, 19:26 @xxxmaymunnxxx Nr.: 10 Antworten

Osmanli Cumhuriyeti
iyi iyi git bakalim
Herkesin aklina Ata Demirer gelince komedi düsünüyor film komikte ama stell dich drauf ein das der Film nicht nur Komödie ist yani sonradan deme der war ja gar nicht lustig oder so
Viel spaß beim gucken
-----
BeN dElI kAdIr UlEnNn
0

Beitrag gepostet am 28.11.08, 19:30 @tokatligenc Nr.: 11 Antworten

Osmanli Cumhuriyeti
öyle komedi fanatikligim yok aslinda, yani pisman olmam.. bide sen dedin ya ciddiyette var filimde daha cok sevindimm .. tarihimizi gercekleri izlemeyi severim ben,heleki o muhtesem film 120 den sonra daha bi cok ilgi duyar oldum...

Ata demirer zaten komiklik yapmasa bile bir numara bakislari mimikleri yetio bana
-----
0

Beitrag gepostet am 28.11.08, 23:01 @pastirmayiseven Nr.: 12 Antworten

Osmanli Cumhuriyeti
Zitat:
Osmanlidan koptuk ne oldumuz belli degil artik

aynen.. baska ülkelere el acar olduk
-----
bedenimi saglam bulmuslar yüregim paramparca..
0

Beitrag gepostet am 30.11.08, 03:22 @tokatligenc Nr.: 13 Antworten

Osmanli Cumhuriyeti
bi fiLm gercekleri anca bukadar güzel anlatir .. bende cok begendim filmii .. kesinlikle tavsiye ederimmm herkesee
-----
0

Beitrag gepostet am 30.11.08, 12:44 @odyseuss Nr.: 14 Antworten

Osmanli Cumhuriyeti
film zaten tamamiyle komedi degil yani gidebilirsin izlemeye
-----
BeN dElI kAdIr UlEnNn
0

Beitrag gepostet am 30.11.08, 15:38 @delioglan81 Nr.: 15 Antworten

Osmanli Cumhuriyeti
Warum hätte man sich den rest denn sparen können ??
Bence filmde kurutulus savasi olmasaydi simdi Türkiye nasil olabilecegini gösteriyordu Film ve cok agrima gitti yani kendi ülkemizde yabancilar gibi yasamayi....
Zitat:
bizim sinamada cogu kisi filmin ilk 10 dakikasindan sonra kalkip gittiler gerisini sen düsün

onlar bence Film kötü diye gitmediler sinema kesin kötüydü ben burda gittim sinema tiklim tiklimdi ve kimse film bitmeden gitmedi
Zitat:

wie oben schon erwähnt geschmack sache der eine sieht es so der andere so sen baska gözle bakmisin ben ise baska gözle bakmisim von daher kann man darüber diskutieren

evet bencede öyle...also wenn du nur Komödie erwartet hast dann kann sein das es dir nicht so gut gefallen hat weil viele sind zu dem Film gegangen mit dem Gedanken das es ein Komedie Film ist....

Ich wette das Arog nichts besonderes ist wie man es zurzeit von den Trailers sieht und Muro hmm....ka ich glaub nicht das es einen gute Idee ist von Kurtlar vadisi über den Muro einen film zu drehen naja mal gucken....
-----
BeN dElI kAdIr UlEnNn
0

Beitrag gepostet am 01.12.08, 11:41 @tokatligenc Nr.: 16 Antworten

Osmanli Cumhuriyeti
of bende bakmak istiyorum ama burda bazilari degmez iyi degildi dediler demek ki atatürkü sevmeyenler demis onu bakmaya deger yani diyorsunuz
0

Beitrag gepostet am 01.12.08, 12:04 @atilla-mayda Nr.: 17 Antworten

Osmanli Cumhuriyeti
kimsenin dediklerine bakma sen git kendin izle sonra yorumunu yap....avanak kuzenlere mesela baktim herkes güzel diyordu gittim berbat bi film zevkler ve renkler tartisilmaz yani...ve filmde osmanliyi kötüleyen birseyde göremedim
-----
BeN dElI kAdIr UlEnNn
0

Beitrag gepostet am 01.12.08, 12:46 @tokatligenc Nr.: 18 Antworten

Osmanli Cumhuriyeti
oliii bakarim sonra yorum birakirim tsk ederim
0

Beitrag gepostet am 01.12.08, 22:04 @tokatligenc Nr.: 19 Antworten

Osmanli Cumhuriyeti
filim hic güzel degildi ben hic beyenmedim (filimin sonu haric, atatürk konusmasi yani) biz dört kisi gittik, kimsenin hosuna gitmedi. fragmani filimden daha güzel
-----
En büyük FENER $ampiyon FENER
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Osmanli Cumhuriyeti