|
| |
|
| Osmanli Cumhuriyeti |
Slm,
Carsamba günü Osmanli Cumhuriyetine bakmaya gittim Sinemaya...Ata demirer oynuyor kesin fragmanini görmüssünüzdür. Filmin aslinda komik oldugunu saniyordum ama Film ilk baslarda komik sonra ciddilesiyor hem ciddi,komik yani hersey var icinde Film cok hosuma gitti hatta gözlerim doldugu sahneler bile oldu...Film sonunda alkislandi ilk defa böyle birseye sahit oldum sinemada(gerci Film mi alkislandi yoksa Filmin sonundaki Atatürkün söylediklerimi orasini bilemiyorum  )
giden oldu mu ve siz nasil buldunuz ?? Gitmeyenlerede tavsiye ederim.... -----
BeN dElI kAdIr UlEnNn  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Osmanli Cumhuriyeti |
evet ben gittim, ve hic begenmedim
Nedense bizim türk milleti bir iki küfüre nasilda gülerlermis.
Bu alkislama olayina nerdeyse her türk filmde sahit oluyorum, ama bir türlü anlam veremiyorum, bu tiyatro degil-film ----- dügün gecti, Signaturda gecti  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Osmanli Cumhuriyeti |
ben daha gitmedim ama gitmeyi düsünüyorum
önce bi gidenlerin yorumlarina bakayim öyle -----
BarisaRock |
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
| |
| |
|
| |
|
| Osmanli Cumhuriyeti |
filim cok güzeldi
harbiden cok gururlandim bir kez daha 11
filim sonunda Atamizin konusmasinda sonra etkilenmiyenin ben türklügünden süphelenirim
herkes etkilendi sanirim
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE ----- EZAN DINMEZ-BAYRAK INMEZ-SEHITLER ÖLMEZ!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| |
|
| Osmanli Cumhuriyeti |
tamam sen bilirsin evet haklisin simdi topigin icine etmeyelim...
sadece birsey demek istiyorum Zitat:| bende o filme verilecek zirnik yok |
bu kadar ince düsünme bence o zaman bu Dünyada hicbirsey yapamazsin....
neyse Allaha emanet ol -----
BeN dElI kAdIr UlEnNn  |
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| |
|
| Osmanli Cumhuriyeti |
öyle komedi fanatikligim yok aslinda, yani pisman olmam.. bide sen dedin ya ciddiyette var filimde daha cok sevindimm .. tarihimizi gercekleri izlemeyi severim ben,heleki o muhtesem film 120 den sonra daha bi cok ilgi duyar oldum...
Ata demirer zaten komiklik yapmasa bile bir numara bakislari mimikleri yetio bana ----- SeVeMeM SeVeMeM CeKeMem BeN,KiMsELeRe BoYuN eYeMeM bEn |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Osmanli Cumhuriyeti |
Zitat:| Osmanlidan koptuk ne oldumuz belli degil artik |
aynen.. baska ülkelere el acar olduk ----- bedenimi saglam bulmuslar yüregim paramparca.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Osmanli Cumhuriyeti |
bi fiLm gercekleri anca bukadar güzel anlatir .. bende cok begendim filmii .. kesinlikle tavsiye ederimmm herkesee ----- SeVeMeM SeVeMeM CeKeMem BeN,KiMsELeRe BoYuN eYeMeM bEn |
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| |
|
| Osmanli Cumhuriyeti |
Warum hätte man sich den rest denn sparen können ??
Bence filmde kurutulus savasi olmasaydi simdi Türkiye nasil olabilecegini gösteriyordu Film ve cok agrima gitti yani kendi ülkemizde yabancilar gibi yasamayi....
Zitat:| bizim sinamada cogu kisi filmin ilk 10 dakikasindan sonra kalkip gittiler gerisini sen düsün |
onlar bence Film kötü diye gitmediler sinema kesin kötüydü ben burda gittim sinema tiklim tiklimdi ve kimse film bitmeden gitmedi
Zitat:
wie oben schon erwähnt geschmack sache der eine sieht es so der andere so sen baska gözle bakmisin ben ise baska gözle bakmisim von daher kann man darüber diskutieren |
evet bencede öyle...also wenn du nur Komödie erwartet hast dann kann sein das es dir nicht so gut gefallen hat weil viele sind zu dem Film gegangen mit dem Gedanken das es ein Komedie Film ist....
Ich wette das Arog nichts besonderes ist wie man es zurzeit von den Trailers sieht und Muro hmm....ka ich glaub nicht das es einen gute Idee ist von Kurtlar vadisi über den Muro einen film zu drehen naja mal gucken.... -----
BeN dElI kAdIr UlEnNn  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Osmanli Cumhuriyeti |
of bende bakmak istiyorum ama burda bazilari degmez iyi degildi dediler  demek ki atatürkü sevmeyenler demis onu  bakmaya deger yani diyorsunuz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| |
|
| Osmanli Cumhuriyeti |
oliii bakarim sonra yorum birakirim  tsk ederim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Osmanli Cumhuriyeti |
filim hic güzel degildi ben hic beyenmedim (filimin sonu haric, atatürk konusmasi yani) biz dört kisi gittik, kimsenin hosuna gitmedi. fragmani filimden daha güzel ----- En büyük FENER $ampiyon FENER  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!