68 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 07.09.08, 18:20 @nrsn Nr.: 21 Antworten

Konser icin Sanatci Ariyoruz. Oylamaya Katilin Lutfen
resimlerime guvenmiyorum guzelim o resimlere havada atmiyorum beni taniyan taniyor.. ich bin nicht nur dj ! ich bin auch moderator und party oganizator.. ama senin beynin buna basmaz weil du zu dumm dafür bist.. fatih al senin olsun .. onlari cikarama benim gucum yeter merak etme ich kenne ihn zu zuu gut dafur. yusuf tomakinide cankan filan cikarmadan cakanla yusuf tomakin ayni zamanda cikdilar ve cankan onceden patladi ellerinden tutan birisi vardi diye! cankani cok seviyorsun toz kondurmuyorsun anliyorum seni ama bilki bende yusuf tomakine toz kondurmam! o yuzden bilip bilmedigin seylere fazla burnunu sokma ..
0

Beitrag gepostet am 07.09.08, 18:21 @_mausi_ Nr.: 22 Antworten

daha birsini secmedik hala dusunuyoruz. onucun icin oylamya yapiyoruz iste .. siizler ne dusunuyorsunuz diye ona gore karar verecez.. bu arada sana hak veriyorum cankan konusunda .. gercekden muzik de kulak zevkin var;) bagzilarinin yokda )
0

Beitrag gepostet am 07.09.08, 18:22 @67_ela_67 Nr.: 23 Antworten

bakim canim ben tutulmuyor demiyorum.. cankan bomba gibi patladi yaa adamlar bizim dernegin adamlari sevdigims aydigim abileri niye kotuluyeyim yoksa dogruyu soluyorum.. bunlar bi patladilar sonra cokduler artik istedikleri kadargrasalar toparlanamazlar ! die machen ismail yk nach !
0

Beitrag gepostet am 07.09.08, 18:25 @disi_kanarya_35 Nr.: 24 Antworten

arkadasin nickiyle cevapladim ben dj hababaM
0

Beitrag gepostet am 07.09.08, 18:59 @nrsn Nr.: 25 Antworten

benim gibi insanlarla konusmayi tenuz etmeidgin icin zaten 2 gundur yaziyorsun.. bukadar basitsin iste.. fatih yuzunede soylerim ich hab kein problem damit.. fatih beyenmem gerekiyormu hayir.. mecbur deilim .. asil fatih bunu anlamasi lazim kendini biz dinleyicelere beyendirmesi lazim bunun icin birseyler yapmasi lazim.. yusuf la umut hakkinda konusuyorsun oda senin yorumun bisi diyemem ama dedigim gibi sen nasil fatie toz kondurmuyorsan bende yusufa kondurmam bu 1 ikincisi yusufla umitin kisiligini cok iyi biliyorum bi okadarda fatihin kisiliginide cok iyi biliyorum sende biliyorsundur.. ben fatihe camur atmiyorum sen isi yokusa suruyorsun anlama kapisten yok cunku diyorumya kafan basmiyor anlamiyorsun.. deminde soyledim hava atmiyorum hava atmaya ihtiyacim yok.. ich hab alles was ich hab.. istedigim zieldeyim suanda.. sana hava atipta kendimi kucuk dusurmek okadar basit bi insan deilim okadar ucuz kisiligim yok guzelim.. aynen seninde deidgin gibi artik kendin yaz kendin oku!! anca bunu yapa bilrisin sen zaten fatihci seni haha
0

Beitrag gepostet am 15.09.08, 22:06 @nrsn Nr.: 26 Antworten

slm

yani söyle bakinirkn bir konuyu okudumda... oglanin acdigi forumnan senin anlatdiklarinin hic ama hic alakasi yok...
sen cankanin korumasimisin??? tamam seviyor dinliyor olabilirsin kimse bisey demiyor ama cok abartmisin...
yani dj hababaM diyorsa tutulmuyor listesine koymadiysa vardir bir bildigi sonucda düzenleyen o cagiracak olan o... senin gitmeyecegine göre bu sözlern bosa....
ya söyle bakdikca 15 yasinda birini sandim seni ama 27 misin.....
söyle bir magazinlere bakarsan cankan yok artik dogru patlamislardi hala bende dinlerim sarkilarini ama cankana gerek yok cünkü ismail yk var bir ikinciye gerek yok...
tskler
0

Beitrag gepostet am 18.09.08, 18:45 @schokolade19 Nr.: 27 Antworten

Kimse kimseyi begenmek zorunda degil!! Ama Bir insani Kücük görmeyede kimsenin hakki yok! Hele ki söz konusu Fatih ABB ise hic! O bir kere kendisini bestekar yönüyle kanitlamis. eger ki dediginiz gibi tutulmuyor olsaydi. simdi burada fatih abb\'nin sanatciligini tartisiyor olmazdiniz
Ne demisler meyve veren agac taslanir. Fatihi ben yillardir taniyorum. dünyalar iyisi bir insan. dj hababam belki cikarmis oldugu albümleri begenmedin, ist ja was normales. begenmek zorunda degilsin. herkesin zevki ayridir. ama inan bana önümüzde ki yil cikartacakalri albüm bomba gibi olacak.. benim cok yakin arkadasim olmasina ragmen bende cikardigi albümleri elestirdim! bir insan elestirilmedigi sürece yolunda gitmeyen bir sey vardir.. buradan cankan hayranlarina sesleniyorum her sevilenin bir sevmeyeni olur.. Olmak zorunda... ki sevildigi kisilerin kiymetini bilsin..

Alayina Isyan Ölümüne CanKan Gerisi YALAN!!!!
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Konser icin Sanatci Ariyoruz. Oylamaya ...