|
| |
|
| 36. haftanın sözü |
Önüne geçemediğin tek şey kaderdir Seni yaşama bağlayan her şey, aslında bir mucizedir... Bugün yaşadığın her şey, dünden kalan sebeplerdir... ve aslında hayat dediğin; yaşayabildiği kadar güzeldir !!! ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| 36. haftanın sözü |
Yazgı kartları karıştırır, biz de oynarız. eline saglik isocan  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| 36. haftanın sözü |
Her zamanki gibi yine güzel sözler yazdin aslan emsom ,tekirdag köftesini hakettin bitanesin yakinlardaysan aber et |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| 36. haftanın sözü |
Seninde eline sağlık ponçiğim çok güzel söz attın yine bea karalım tekrar kartları ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| 36. haftanın sözü |
Ben değil Can Yücel öyle diyor Aslan emşom gitti yine köfteler
Memleketdemisin bea ? Çok şugar bir tatilin olsun emi ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| 36. haftanın sözü |
Sitarem  Eline sağlık canım çok doğru bir söz huzur ve sağlıktan ötesi yok gerçekten ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| 36. haftanın sözü |
ohhh, sükür.....konuna ilk yorum yapan ben olmadim ya
gerci bu dizelere de ne yorum yapilabilirse artik, cogumuzun bildigi, kendi yasadiklariyla tecrübe edindigi gercekler iste. Insanlar yaptiklari secimler dogrultusunda hayatin kendilerine sundugu inisli cikisli parabolleri kaydirak olarak kullanip, sonunda toprakla bulusuyor ya.  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| |
|
| 36. haftanın sözü |
Slm face,yeterki sen gel bütün tekirdag köfteri sana helal olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| 36. haftanın sözü |
üffff, su an iki ton tekirdag köftesi yemis kadar oldum sol haaaa 
cok tesekkür ederim valla, bi istanbul yapayim, tiklarim kapini 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| 36. haftanın sözü |
La istanbulun civisi cikmis istanbulda degilimkiistanbula gelirsen yinede önceden habar etki orada olayim⁶ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| 36. haftanın sözü |
Tamamdır sol, haberdar ederim seni ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| 36. haftanın sözü |
Önüne geçemediğin tek şey kaderdir Seni yaşama bağlayan her şey, aslında bir mucizedir... Bugün yaşadığın her şey, dünden kalan sebeplerdir... ve aslında hayat dediğin; yaşayabildiği kadar güzeldir !!! ----- Bir yıldız gibi kayarım hayatından, yapabileceğin tek şey di |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!