|
| |
|
| Dinci süpyancilar ve ateislerin iftirasina en iyi cevap |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
-abi bisey sorcam sen bilirsin..! -islama göre erkek ölüm sonra 72 kadinla beraber olabilirmis..  -kadin kocalarini geri alcaklarmis..  -bunlar dogrumu..!? ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Kuranda acikca insanlar esleri ve cocuklari ile beraber olurlar diyor. Bu insanlarin imanlarina göre olacaktir. Hak eden hakkini fazlasiyla ahirette alacaktir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
-tamam tsk ederim .. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
“Onlar Adn Cennetine girerler. Babalarından, eşlerinden ve çocuklarından
iyi olanlar da kendileriyle beraberdirler. Onları tebrik için her bir
kapıdan giren melekler diyeceklerdir ki: ‘Sabrettiğiniz için size selâm
olsun! Bu, dünya hayatının ne güzel neticesidir!”1, “Siz ve eşleriniz
Cennete girin! Orada ağırlanıp sevindirileceksiniz.”2, “İman edenleri ve
onlara iman ile tabi olan nesillerini Cennette birbirine
kavuşturacağız.”3 1-Ra’d Suresi: 23, 2-Zuhruf Suresi: 70, 3-Tur Suresi: 21,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
72 kadinla beraber olmak demek bu dünyadaki sapikliklarini ahirette tasimak istemelerindendir. Kuranda olmayan hicbirsey dogru degildir. Onun icin nsan evlenirken evleneceklerini ahirette göre secmeli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
-sagol  -bide sunu sorcam ..  -diger dinleri takip ettinmi hic..  -benim dikkatimi alani biliyomusun..  -her dinlerde neden sexuelle intolerant var..!? ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
-bilmiyorum bi arkadas söyledi...  -bende dedim 72 nasil olur...  -bikere anatomi buna hazir degil... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
-hem neden 72 atiyorum 88 degil..  -israrla 72 diyoruu... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Cinsel hosgörüsüzlük derken Insanlarin hayvanlasan egolarini anlamak gerekiyor. Allah insanlari yaratirken ruh eslerinide yaratmistir ama insanlarin egolarinin doymazligi cok seyi görmelerini engeliyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
ama ozaman bu inanclilar icin dogru olmazki...  -yani hatalimi yaradilmis insanlar..:!? ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Insanlar kusursuz yaratilmistir.Insanlar sadece imtihan edilirler. Öyle birsey olsaydi esler yaratilmaz ve eslerle cinsellik yasaklanirdi. Insanlarin iradeleri sahip olmasi sadakatli olmasi daha insani degil mi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
-sexuelintolerant muss nicht gleich sex heissen..  -intolerantin anlami dünya bakisi baska olana izin vermemek..  -yani bi kadin bi erkek var..   -bunlar ciflesin cogalsin diye organda var..  -bukadarini anliyoruu...  -neden diger körperteileleri kapansin..  -none mesela saclarini kapatmasi gerek.. -islamda kapatiyoruu.. -hinduismusta kapatiyoruu.. -jude sapka takiyoruu erkek und frauen.. -islamda sapka takiyoru erkek... -wozu das alles.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
yani köpekler gibi olsun insanlar. Onlar gibi ciftlesip cogalsinlar kusura bakma benim düsüncem baskalariyla düsüp kalkan bir kadini ne es nede cocuklarimin annesi olmasini kabulenirim. ruh fahiselirse beden cürümüstür. Örtünme farkli birsey kadinin bedenini tesir etmesi ne kadar dogru.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
-tamam abim seni yordum özürdilerim...  -beni yanlis anladigini anladigim icin susuyoruu... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Haha yorulmak mi sadece fikrimi yazmistim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
fikrini ögrendi...  -beni anlamadin ama.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
anladim da biraz ucmusun gibi geldi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
-abim cevaplanmiyosa camur atma... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
hahahahah -nerden buldun abimcim...  -birazcik okuyabildim..  -bunun büyük olani yokmu.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!