|
| |
|
| Fethullah Gülen : Peygambere gerek yok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
adam KITABINDA yazmis heyallahim ya ----- 4-1 Yana haber salin , 2 de 1 karsimiza cikmasinlar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
beni taniyormusun? ----- 4-1 Yana haber salin , 2 de 1 karsimiza cikmasinlar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
bak güzel kardesim ben o cemaatte bulundum ara sirada giderim sohbetlere
ordaki insanlar piril piril gercekten ve yardimsever
AMA FETHULLAH GÜLENDE BISEYLER VAR ARTIK BUNDAN EMINIM,AMERIKA ICINMI CALISIYOR,MISYONERMI DERIN DEVLETTENMI BUNLARI BILEMICEM AMA NORMaL BIRISI DEGIL
ama asla cemaatindeki insanlara laf atmam cünkü hepsi degerli kisilerdir ----- 4-1 Yana haber salin , 2 de 1 karsimiza cikmasinlar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
anliyorum seni CEMAATA ASLA SÖZÜM YOK ASLADA OLAMAZ COK GÜZEL VE IYI INSANLAR ÜSTÜMDEDE HAKLARI COKTUR
ama fethullah gülen konusunda okadar emin degilim
bak sana bir örnek verecem,bunlarin heryerde okullari var önceleri cok begenmistim vay be demistim adamlar okul yapiyor vs vs,benim dayimin oglu filanda o cemaatten ve burs veriyor yani herkes vermek ZORUNDA,saniyordumki habesistandaki fakir cocuklari egitiyolar
ama aynada gördümki cocuk mercedesle okula geliyor birde baktim OKUL KOLEJMIS ZENGINLER ICINMIS ve aynada adam dediki kenyada anaokulunun aylik 1 ögrenci icin aldiklari para 1500 dolar
YUH YANI adamlar PARA ICIN YAPIYOR o andan itibaren gözümden düstü ----- 4-1 Yana haber salin , 2 de 1 karsimiza cikmasinlar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
evet para gereklidir,sana bir olayi anlatcam o olaydan sonra resmen SOGUDUM
wuppertala gittik 6-7 kisi,ordaki cemaate neyse
50 ye yakin kisi varizdir herhalde toplamda hepimiz oturuyoruz,hoca ayaga kalkti dediki SIRAYLA VE HERKESIN ÖNÜNDE ;"ahmet efendi bu yil bize nekadar vereceksin" adam utana sikila 1400 euro verecem diyor sonra hoca diyor yok yok senin isler iyi sunu 1700 yapalim adamda mecburen tamam diyor cünkü herkes ona bakiyor ve bu ordaki herkesde yapildi sirayla ve o an varya inanilmaz sinirlendim cekip gitcektim ama araba yoktu eve nasil döncektim
demek istedigim su hem para topluyolar,öyle böyle degil COK PARA TOPLUYOLAR hemde ZENGIN COCUKLARI OKUTUYOLAR VE OKULDANDA PARA KAZANIYOLAR ----- 4-1 Yana haber salin , 2 de 1 karsimiza cikmasinlar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
( sadece üzülüyorum....
öyle bir zaman gelecekki herkes basimiza hoca kesilecek... öyle hocalar olacakki cehennemde kömür olcak!!!!
bu ve buna benzer konularda bence insan oglu kendini kandirmamali..yorum yapmamali... ne niyetle ne sekilde söyledigini hic bir sekilde bilemeyiz... eminim o kelimede cok esrarengiz bir kisim vardir .. ama bunu ne ben nede sizler anlayabilirz...bu yüzden cok rica ediyorum.. birseyi yayinlarken ..yazarken .. kendimizden emin olalim..
fethullah gülen yaptiklariyla icrattiyla kendini ispatlamistir... asla... o videoda anlasilan onun demek istedigi degilidr...algilamakta egerki hata ediyorsak bunu ona baglamamliyiz!!! ----- aska asik pisko_asya |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
LAN NEDEMEK BENIM NE ISIM VAR ORDA
SEN KENDINI NE SANIYORSUN LAN SENDEN BASKA MÜSLÜMAN YOKMU VALLA SANA SUAN ÖYLE AGIR KÜFÜRLER EDERDIMKI ----- 4-1 Yana haber salin , 2 de 1 karsimiza cikmasinlar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Fethullah Gülen para , söhret ,icin dinimizi kullaniyor baska söze gerek yok koyun cok bu ülkede |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
onca yazilanlara ragmen ...bunu ekldedin ya buraya sana söylicek bisey bulamyiorum...
tabi fikir bedava dimi... yaz yazabildigince... at atabildigince...
maksat yazmakta degil.... maksat ispattir----
sen ey fani!!!!! begenmedigin para söhret adina calisiyor dedigin fetullah gülene iftira atiyor isen ..ki önyargida bir iftiradir... begenmedigin o adam yüzünden cehennemde yanacaksin!!! neden hakka tecavüz ederken bunlar düsünülmez bilmem!!! ----- aska asik pisko_asya |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
O adam yani feytullah gülen nerde yasiyor suan ve neden orda yasiyor buna sordunmu hic kendine iyi bir insan olsaydi simdi türkiye de olurdu ama degil amerika da yasiyor haaa bir soru daha neden bir müslüman ülkeye gitmedide amerikayi tercih etti simdi size söylüyorum sizin paranizla orlarda yasiyor keyfi yerinde sizin paranizla buna unatma |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
FEytullah Gülen Pkk dan farki yok hatta daha tehlikesi Türkiye icin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
neyse allah seni aydinlasin ama unutma Türkiye bir müslüman bir Ülke degil Türkiye ,Türkiye Cumhuriyetidir laik tir ne mutlu türküm diyene |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
senin pasaportunda ne yaziyor okudunmu hic oku ondan sonra konusalim türkiye laik tir laik kalacaktir benden de o kadar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Zitat:| HIZMET Öylede Böylede Yürüyor Hamdolsun.. |
anlat bakalim HIZMETINIZI! ama lafi baska yere cekmeden bütün hizmetlerinizi anlat!
Eger Erbakan'a 6 sene zaman verselerdi..ama müsade ederlermi hic Allah icin mücadelene edene?!
HADI ANLAT SENI DINLIYORUM! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
ve kimsede Erbakana tapmiyor, ama farzedelimki tapan varsada kendilerinde problem var Erbakanda degil! Ona tapiyorlar diyen sen, RTE'ye Erbakana tapiyorlar diyenlerden daha cok tapiyorsun diyim bende. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
sunuda belirteyim; ben AKPye tam olarak karsi degilim. Herseye ragmen bi chp'den dsp'den vs. daha iyi. Burda bazilari gibi iyide yapsalar kötüde yapsalar akpyi kötülüyenlerden degilim, eger iyi seyler yapmislarsa alkislamasinida bilir ve destek olurum o konuda. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
hani soruma cevap??? aber war ja soo klar!
28. subati sen cok iyi biliyorsun, isine geldigi gibi yazma!
erbakan tokalasmisda yok söyleymisde böyleymisde, ne yani kusura bakmayin ciller hanim benim dinimde kadina el vermek yok mu deseydi? öyleyse, niye tayyibde baska kadinlarin elini sikiyor, hanimi kendini öptürüyor?!! bazen gercekten cok güzel seyler yaziyorsun ama bazende suan oldugu gibi isine geldigi gibi yaziyorsun sadece! senin hakkinda ne düsünecegimi sasirdim vallah |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
öyle kardes öyle, malesef. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!