|
| |
|
| Tarikat ve Sofiler |
Zitat:bir sofi nedir? bana bunu kisaca anlatirmisin lütfen? kusura bakma cahil numarasi yapmam gerekiyor, cünkü internet hocalari, internette alim ve namuslu kesilen, bilgi sahibi kesilen, ahlak konusan cok kisiyi burda tanidim, cogu lafta. Sadece amacim kiminle tartisilir kiminle degil onu ögrenmek istiyorum.
|
bu ne demek oldugunu aciklar misin? ne demek namuslu kesilen?? ne demek ahlak konusan cok kisi??? ben bilgilerimi ve bildiklerimi yazdim, buraya resim yüklemedim sen bakasin diye! benim annem sofi dedim, BEN SOFIYIM demedim!! BEN nerde temizlik var, nerde agirlik var,nerde NUR var.. ona yönelmekten zevk duyarim! bunu NEDEN diye sormam gerekmez kimi zaman kendime. ben Sofiligi yasamadigim icin pek bilmem! ama annemin yptiklarinda HICBIR yanlis görmüyorum, Dortmunddaki tekkeye de gittim cemaatle, annemin katildigi tekkeye de girdim, sirf bilgilenmek icin! Ortam cok temiz, ve allah yolunda gidenden BEN SÜPHE ETMEM, senin gibi!! ALLAH tektir, ama yolu coktur! rabbim ona acilan kalbleri bilir, hangi yoldan ve nasil yparsan yap.
Egerki ben Müslümanim diyorsan, bunlari da kabul etmen gerekiyor, ne demekki:
Bana o tarikat hocalarini cogunu getir iki hadis bikac ayetle onlari telef ederim, bana hoca kesildiklerine bin pisman ederim, cogu cahil insanlari kullanmakta.
yani.. bu gösteriyorki bana, sen benim muhattab olacak biri degilsin. BEn FAL bakmaktan bahsetmyiorum... DINden bahsediyorum... ----- Birak iki sevgiliyi - DOST bile olamadik biz.. |
|
|
|
|
|
|
|