|
| |
|
| Tarikat ve Sofiler |
arkadaslar bildiigniz gibi bi cok tarikatcilar var bunlardan biride Sofiler yani benim kaldiigm yerde arkadas cevremde onlarinn izinden giden bi cok insan var.
ve bi cogu menzile gittiler ve orayi anlatilarr sanki yeniden dogmus gibi geldiler
birden hayta bakislari degisti yani sasirdimm ordaki hocaya Hz. Abdülbaki resulun torunu diye hitap ediyorlar yani bu nasil bir düüsncedir bilmiyorumm.
merak ettgim icinde bi siteye baktim ve Abdülbaki resimlerini gördümm
yanii anlatiyorlar yüzü söyle nurlu böyle nurluu nurlu bi insanin yüzü resimlerde nasil
cikmis cok sasirdimm neysee.
bence dinimizin hic bir sekilde bölünmemesi lazimm hepimiz ayni yoldan yörümeliyiz kurani kerimde neler yaziyorsa. sahsen ben tarikatlere karisimm ama yinede saygim var. Hz.Muhammet (s.a.v) efendimiz bunlarii zaten bize önceden duyrmustu böyle 40 fikre ayrilcamizi. osmali neden zatenn yok oldu.. gercektenn insanlari anlamak cok zorr..
merak ettgim sey aranizdaa sofiler varmii veya baska bir tarikatdan olan?? eger varsa nasil inana biliyorsunuzz
resulun torunu olduguna bi insaninn ?? elline her asasi olani öylemi saniyorsunuz anlamiyorum.. ----- _TeK_MiLLeT_TeK_DeVLeT_TeK_BaYRaK_TeK_DiL_ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| |
|
| Tarikat ve Sofiler |
iste bende bundan cok korkuyorum o yüzden böyle tekkelere hic güvenmiyorumm belki biraz ön yargiliyim ama gercekten bazi gencelerin beyinlerini yikadiklarini düsünüyorumm.
allahin yolu bir dir bin degil bence... ----- _TeK_MiLLeT_TeK_DeVLeT_TeK_BaYRaK_TeK_DiL_ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Tarikat ve Sofiler |
batuu o zaman en kisa zamanda gitt ve bize az bilgi ver tarafsiz biri olarak  olmazmi ?? ----- _TeK_MiLLeT_TeK_DeVLeT_TeK_BaYRaK_TeK_DiL_ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Tarikat ve Sofiler |
hic merak ettme cok iyi biliyorum ne demek oldugunuu...
sen icini rahat tutsanaa sevdigin yollunda gittigin birseyii savunmana kimse
birsey demezz
ISLAMI parcalayan insanlari ayiran O TARIKATLARDIR
aynen katiliyorumm
ama sen bunu göremesinn. ----- _TeK_MiLLeT_TeK_DeVLeT_TeK_BaYRaK_TeK_DiL_ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Tarikat ve Sofiler |
hakklisin hic bir zaman sözümüz herkese degil kesinlike aralarinda bilgili hocalarin olduguna inaniyorum yoksa dünyanin sonu coktan gelirdii
ama iste zor olanda o ya artik kime güvenceni bilmiyorsun
o yüzden bi cok yanlis yolla sapa biliyorsunn..
allah sonumuzu hayir ettsin ne diyelim dogru yolldan sasirmasinn... ----- _TeK_MiLLeT_TeK_DeVLeT_TeK_BaYRaK_TeK_DiL_ |
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
| |
|
| |
|
| Tarikat ve Sofiler |
inanmiyorum ya neler varr. yine sansliyimisinki kurtulmusun öylee allahsiz insalardan. evet biri dogru ama hangisi iste onu bulmak imkansiz gibi birsey
imkansizi basaranlarda vardir herlade. bosver kizma basklarina onlarda önce sen nasil düsünüyorsan simdi öyle düsünüyorlar.
wenn ich fragen darf bu hangi tarikatdi ?? ----- _TeK_MiLLeT_TeK_DeVLeT_TeK_BaYRaK_TeK_DiL_ |
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
| |
|
| |
|
| Tarikat ve Sofiler |
O GOTT duymustumm Hakikat. hata bi aile nasil yok olur görmüstümm...
allah kimseyi dogru yolldan sasirmasin valla
echt schwer ----- _TeK_MiLLeT_TeK_DeVLeT_TeK_BaYRaK_TeK_DiL_ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Tarikat ve Sofiler |
mikky sen sofilerdensin oder ?? ----- _TeK_MiLLeT_TeK_DeVLeT_TeK_BaYRaK_TeK_DiL_ |
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
| |
|
| |
|
| Tarikat ve Sofiler |
kardesim geht dir noch gutt? yazacaksan adam gibi yaz yada hic yazmaa !!! ----- _TeK_MiLLeT_TeK_DeVLeT_TeK_BaYRaK_TeK_DiL_ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Tarikat ve Sofiler |
Evet benimde burda tanidigim biri vardi gidiyormus kadin delirdi resmen, kocasini falan kaybetti kocasi kacti artik, nasil inaniyor bu millet böyle seylere anlamiyorumki.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Tarikat ve Sofiler |
Allah Adina Besmele Cekene Helal Olsun...
Kul Olusunu Bilip Ihya Edene Ne Mutlu
Bu Arada Bu Konu Aktarimindan Dolayi Tskler
Baya Aktiv Olmus! |
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| |
|
| Tarikat ve Sofiler |
sen gercekten sacmaliyorsunn allah sana yardimci olsun... akil fikir versinn..
sen benim türbanli olup olmadiigmi bilemesin tamam mi..
burda bilip bilmeden tek konusan kisi sensin öncee adam ol sonra gel yazz begenmiyorsandaa okumaa acitigim konularii zorlayan yok!!! hata yorum yazmasan bi cok kisi burda mutlu olurr...
ben tarikatcilari burdaa suclamadim disalamadim yanlis yolldasiniz demedim senin sorunun ne bilmiyorumm amaa düüsnmedenn bidaha yazmaa
hata bana bir daha HICC YAZMA !!! muhatapim degilsinnn ----- _TeK_MiLLeT_TeK_DeVLeT_TeK_BaYRaK_TeK_DiL_ |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!