....Allah askina nedir bu sacma sapan uyduruk durusunuz ve düsünceleriniz?
Su forumlardaki yazilari okudukca "Allahim ne bed baht insanlar var su alemde" diyorum kendimce...Simdi bir kaciniz "Ne kadar kendini begenmis " diye cikisanlariniz olacak belkide ama kusura bakmayin az bile ettigim. Neymis fikir özgürlügü, neymis hümanizim, neymis sosyalizim, neymis fikir serbestligi.
Kardesim bunun adi acikca belli IHANET VE HIYANET!
Konularda "Yok aleviler ayri bir statü istermis" "Yok efendim Kürtlerin hakki yeniyormus" "Yok efendim Islam dininde 4 kariya izin varmiymis" "Yok efendim sevgilimden ayrildim bunalima girebilirmiyim" "Yok hakkimiz yeniyor T.C. bize zulm ediyor" "Yok daglardakilerde insan onlari hakki ne olacak" "Yok müslümanlar yobazlar laiklik elden gidiyor" "Yok Islam dini gerici cag disi"...Bu ne ya ?
Biraz akilli olun, karsi ciktigimiz takdirde hemen damga hazir sen fasist,dinci,samanist,isbirlikci,kimliksiz,kafatasci,mafya,insanliktan nasibini almamis felan filan
Efendiler,agalar,begler, kendinize gelin huuu.Türkiye hakkinda Türk milleti hakkinda bilerek bilmeyerek salladiginiz uydurdugunuz asilsiz komplolarin kurbanlari oluyorsunuz, sonra izin vakti gelince keyf yapmak icin memlekete izine gidiyorsunuz birde ballandira ballandira oranin güzelliklerini anlatiyorsunuz. El-isnaf yahu. Dine gelince "Elhamdülillah müslümanim, benim kalbim temiz,ibadete gerek yok aleviler gibi yasarim (ki suanda saptirilmis bir ahlaksizliktir),din Allah ile kul arasinda kutsal gizli bir olaydir" deyip hemen siyirmayida biliyorsunuz!
Türkiye Cumhuriyeti anayasa düzeni her ne kadar laik olsada, Türk milletinin bagimsiz ülkesidir ve üzerinde yasayan milletede TÜRK denir. Kimligi Türk oldugu gibi ruh kimligide aslen ve manende Islamdir yani Müslümandir.Alevilik tartismalariyla ateslediginiz barut ise sönmeye yüz tutmus bir sapkinliktir. Ibadethanesi Camilerdir, Türk milletinin asli semali Müslümanliktir ve ehli beytin yoludur.Alevilik Hacibektasi Veli efendimizin söyledigi bicimdedir.Simdikisi gibi sapkinlik degildir.
Islam dininde 5 sart vardir bunlar uygulanmazsa müslümanlik olmaz o kadar!
Dagdaki capulcuyada insan gözüyle bakan benim ve milletin nazarinda da hayvandan daha assagidir.
Uyuyan Türk genci aslini ögrenmedikce daha cok kayb olacaksin, zaten batmisin batacagin kadar bari atana saygindan bir irkilde kendine gel.
Sözüm meclis ici tüm üzerine alinan soyu sopu Londraya ait olanlaradir!
Saygilarimla
----- Sevdalarim.... |