113 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 12.11.08, 23:20 Nr.: 1 Antworten

Siz Turkbasedekiler ...
....Allah askina nedir bu sacma sapan uyduruk durusunuz ve düsünceleriniz?

Su forumlardaki yazilari okudukca "Allahim ne bed baht insanlar var su alemde" diyorum kendimce...Simdi bir kaciniz "Ne kadar kendini begenmis " diye cikisanlariniz olacak belkide ama kusura bakmayin az bile ettigim. Neymis fikir özgürlügü, neymis hümanizim, neymis sosyalizim, neymis fikir serbestligi.

Kardesim bunun adi acikca belli IHANET VE HIYANET!

Konularda "Yok aleviler ayri bir statü istermis" "Yok efendim Kürtlerin hakki yeniyormus" "Yok efendim Islam dininde 4 kariya izin varmiymis" "Yok efendim sevgilimden ayrildim bunalima girebilirmiyim" "Yok hakkimiz yeniyor T.C. bize zulm ediyor" "Yok daglardakilerde insan onlari hakki ne olacak" "Yok müslümanlar yobazlar laiklik elden gidiyor" "Yok Islam dini gerici cag disi"...Bu ne ya ?

Biraz akilli olun, karsi ciktigimiz takdirde hemen damga hazir sen fasist,dinci,samanist,isbirlikci,kimliksiz,kafatasci,mafya,insanliktan nasibini almamis felan filan
Efendiler,agalar,begler, kendinize gelin huuu.Türkiye hakkinda Türk milleti hakkinda bilerek bilmeyerek salladiginiz uydurdugunuz asilsiz komplolarin kurbanlari oluyorsunuz, sonra izin vakti gelince keyf yapmak icin memlekete izine gidiyorsunuz birde ballandira ballandira oranin güzelliklerini anlatiyorsunuz. El-isnaf yahu. Dine gelince "Elhamdülillah müslümanim, benim kalbim temiz,ibadete gerek yok aleviler gibi yasarim (ki suanda saptirilmis bir ahlaksizliktir),din Allah ile kul arasinda kutsal gizli bir olaydir" deyip hemen siyirmayida biliyorsunuz!

Türkiye Cumhuriyeti anayasa düzeni her ne kadar laik olsada, Türk milletinin bagimsiz ülkesidir ve üzerinde yasayan milletede TÜRK denir. Kimligi Türk oldugu gibi ruh kimligide aslen ve manende Islamdir yani Müslümandir.Alevilik tartismalariyla ateslediginiz barut ise sönmeye yüz tutmus bir sapkinliktir. Ibadethanesi Camilerdir, Türk milletinin asli semali Müslümanliktir ve ehli beytin yoludur.Alevilik Hacibektasi Veli efendimizin söyledigi bicimdedir.Simdikisi gibi sapkinlik degildir.

Islam dininde 5 sart vardir bunlar uygulanmazsa müslümanlik olmaz o kadar!

Dagdaki capulcuyada insan gözüyle bakan benim ve milletin nazarinda da hayvandan daha assagidir.

Uyuyan Türk genci aslini ögrenmedikce daha cok kayb olacaksin, zaten batmisin batacagin kadar bari atana saygindan bir irkilde kendine gel.

Sözüm meclis ici tüm üzerine alinan soyu sopu Londraya ait olanlaradir!

Saygilarimla

-----
Sevdalarim....
0

Beitrag gepostet am 12.11.08, 23:59 @tigin_han Nr.: 2 Antworten

Siz Turkbasedekiler ...
sen önce bi bu konunun religionla ne alakasi var onu söyle sonra turkbasedekilere fetva okumaya bak
0

Beitrag gepostet am 13.11.08, 02:12 @ozan36 Nr.: 3 Antworten

Siz Turkbasedekiler ...
estagfirullah yigidim bazen gerekiyor
-----
Sevdalarim....
0

Beitrag gepostet am 13.11.08, 02:12 @34_ist_34 Nr.: 4 Antworten

Siz Turkbasedekiler ...
sagol gardas fikrini belirttigin icin...
-----
Sevdalarim....
0

Beitrag gepostet am 13.11.08, 02:15 @antu_1907 Nr.: 5 Antworten

Siz Turkbasedekiler ...
Zitat:
sen önce bi bu konunun religionla ne alakasi var onu söyle sonra turkbasedekilere fetva okumaya bak

Bak arkadasim, fetva verecek kurum degilim olmayada niyetim yok mesuliyeti agirdir.Eger yazdiklarim zoruna gittiyse ve karsiligini yazamayacak kadar da bahti karaysan bu benim sorunum degildir.Gereken tüm detaylara degindiysem ve senin bu konulara iliskin fikir beyanin bulunamiyorsa bu senin sahsi vede menfi yetersizligindir.Burda "Religion" ile ne alakasi var deyipte sözde muhalefet etmeye calisiyorsan bosuna cirpina cünkü gereksiz bir yazi oldu.Bosuna klavyeyi rahatsiz edipde söyleyeceklerini sarf etme olur mu akilli kardesim...
-----
Sevdalarim....
0

Beitrag gepostet am 13.11.08, 02:15 @nevin- Nr.: 6 Antworten

Siz Turkbasedekiler ...
Tesekkür ederim ilgi ve alakanizi gösterdiginiz icin hanimefendi.
-----
Sevdalarim....
0

Beitrag gepostet am 13.11.08, 03:16 @ozan36 Nr.: 7 Antworten

Siz Turkbasedekiler ...
eyvallah gardaslik sagolasin imzan icin
-----
Sevdalarim....
0

Beitrag gepostet am 13.11.08, 11:42 @tigin_han Nr.: 8 Antworten

Siz Turkbasedekiler ...
"saksakcilar" sarmis dört bir yanimi.....
0

Beitrag gepostet am 13.11.08, 12:40 @deja_vu_ Nr.: 9 Antworten

Siz Turkbasedekiler ...
ben baska bir konuya deginmek istemistim,inan hic gs aklima gelmemisti o degilde iyi travma yasiyorsunuz
0

Beitrag gepostet am 13.11.08, 12:58 @antu_1907 Nr.: 10 Antworten

Siz Turkbasedekiler ...
Zitat:
"saksakcilar" sarmis dört bir yanimi.....

Agaya saksak Bege saksak bizlere gelince taktak olmadiiiiiiii
-----
Sevdalarim....
0

Beitrag gepostet am 14.11.08, 00:41 @wirbelstrum Nr.: 11 Antworten

Siz Turkbasedekiler ...
eyvallah gözüm
-----
Sevdalarim....
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Siz Turkbasedekiler ...