114 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
Beitrag gepostet am 28.10.08, 12:14
Nr.: 1
Antworten
askisi_04
Yeter...
Arkadaslar artik yeter lütfen ya!
Nezaman Foruma baksam illaki bir türk - Kürt, yada Müslüman - Alevi konusu oluyor.
Tartismalar oluyor, lütfen artik böyle seyler acmayin yeter yani.
Herkezin dini kendinedir ve bunu sorgulamak yada kötülemek bize düsmez.
Zaten baska birinin dinini kötülemek´le kendimiz dinden cikariz bunuda biliyorsunuzdur isallah. Kürt konusuna gelince Kürt baska PKK´ci baska, her kürt pkk´ci degildir.
O yüzden bu tarz tartismalari kapatalim artik, biz bir internet sayfasinda bile gecinemiyorsak ozaman Türkiye ne yapsin.
Biz böyle yaptikca daha cok kürtler ve türkler kardeslir pankartlari asilir türkiyede ama bir boka yaramaz. Lütfen arkadaslar kaptalim bu konulari yani, karsi tarafi tahrik etmiyelim.... Sikti yani bu konular resmen artik...
0
Beitrag gepostet am 28.10.08, 12:19
@askisi_04
Nr.: 2
Antworten
c_o_s_k_u_n
Yeter...
0
Beitrag gepostet am 28.10.08, 15:51
@askisi_04
Nr.: 3
Antworten
tigin_han
Yeter...
Evet haklisin, bunaltti resmen icimizi disimiza cikartti...birakalim bu konulari tartismayalim lütfen susalim gerceklerden uzak duralim lütfen!
Alevi-Sünni kavgasina düsmeyelim, birakalim herkes ISLAM´i kafasina göre yorumlasin, birakalim herkes DIN´i tek elinde tutup istegine göre nefsine göre yorumlayip milletin aklini bulandirsin. Birakalim sokaktaki alevi-sünni genc bi haberdar yasayip ahiretlerini lekelesin. Birakalim bu sonu gelmeyen savasi!Herkes kendince özgürce yasasin, irsad sacmaligini birakalim, kime ne kimi ilgilendirir, insanlik var, humanizim var lütfen insan olalim gerisini koyu verelim! Lütfen sesimizi bu konularda cikartmayalim, ortaligin gerginlesmesine müsade etmeyelim! Birakalim bizden sonraki nesiller neyin ne oldugunu gercegi görmesinler. Susun ISLAM´in ana sartlarinda bulusmasakda olur, sonucta herkes kendi kafasina göre Islam´i yargilasin. Lütfen konulari budaklandirmayalim!!!
Türk-Kürt kavgasina son verelim, ne olur herkesi ayni kefeye atmayin. Kürtse birak kürtlügünü, Türkse birak türklügünü sanki ayri dalmis gibi yasasinlar. Sokaklarda,,dügünlerde,toplantilarda,arkadas gruplarinda,her yerde isteyen istedigini söyleyip AYYILDIZA küfr etsin, sen TÜRK sesini cikartma birak o kürdistan desin,bayragini,sehit kaniyla boyanmis o sancagi yere calip yaktiginda gikini cikartma,sen sus ki yeter ki dünya karismasin!
PKK hodri meydan deyip DAGLICA,SEMDINLI,AKTÜTÜN,YÜKSEKOVA,YÜCEOVA´da istedigi gibi ANADOLU evladini kursuna dizsin. Almanyadaki üniversitelerde KÜRT propagandasi yapip PKK elebaslari icin genc nesiller kürt gardaslarim DAGA CIKARTILSIN KANDIRILSIN,GERILLA EGITIMI ALMASI ICIN BELCIKAYA gönderilsinler!
O kürtdür o serefsizdir diye ayni ön yargiyla yaklasalim, birakin bu devran böyle dönsün, Taksim diskoteklerinde güle eglene herkes hayatina devam etsin, icsin,yesin,batirsin,uyusun ama keyfinden mahrum kalmasin!Lütfen birakin KÜRT gardasimi ÜNIVERSITELERDE KANDIRSINLAR DAGA CIKARTSINLAR,ANALARINDAN BABALARINDAN AYIRSINLAR,BIRAKIN BEN BUNA BIR TÜRK OLARAK SEYIRCI KALAYIM!!!
Allah icin susalim, oyunlari olan hainler oyunlarina devam etsinler, bizler yeter ki susalim. T.C. yi bölmeleri icin Avrupadaki PKK yandascilarina mahallemizde,camilerimizde,derneklerimizde her yerde is yapmalari icin göz yumalim ses cikartmayip onlara destek verelim. NE OLUR DILSIZ SEYTAN OLALIM!!!!
Oyunlari görmeyelim, kimseyi uyarmayalim, Türkün yurdunu ezdirip mehmete kursun siktiralim,onun anasini aglatalim,30000 SEHIT´i unutalim,Canakkaleyi unutalim!!!!!
-----
Sevdalarim....
0
Beitrag gepostet am 28.10.08, 16:43
@tigin_han
Nr.: 4
Antworten
t-saske
Yeter...
ne alaka simdi?! napalim ozaman biliyormusun, türk olmayan bütün insanlari gebertelim ne dersin?
YAZIK BE SANA VE SENIN GIBILERINE!!!
0
Beitrag gepostet am 28.10.08, 20:57
@t-saske
Nr.: 5
Antworten
tigin_han
Yeter...
Zitat:
ne alaka simdi?! napalim ozaman biliyormusun, türk olmayan bütün insanlari gebertelim ne dersin?
YAZIK BE SANA VE SENIN GIBILERINE!!!
Ne mi alakasi var...gebertelim mi...benim gibilerine yazik mi???
Sen var ya gzünde at gözlügüyle dolasan bir varliksin. NE anlarsin söylediklerimden ne cikartirsin dediklerimden yazilarindan belli oluyor. Bree darü-l isik, iyi oku yazdiklarimi iyi kavra sonra cik burda bana laf duellosunda bulun.!
-----
Sevdalarim....
0
Beitrag gepostet am 28.10.08, 21:05
@tigin_han
Nr.: 6
Antworten
t-saske
Yeter...
diyene bak hele..!
0
Beitrag gepostet am 28.10.08, 21:55
@tigin_han
Nr.: 7
Antworten
mcqueen
Yeter...
Kardesim Tigin_han,
Sana helal olsun. Sana katilioyrum.
anlamayanlar kardesimin yazizini 2,3,4,5,6,7,8,9 hata 10 kez okusun ozamn belki beyninize biseyler girer. arkadasalr Türkiyede ic savas gibi birseyler basladi öyle durup seyredelimi! Kac erimiz gitsin daha bu yolda???
Din konusuna gelince laik devlet diyorum, anlayana. Din Inanctir, Politika görüstür , ikisinde ayiralim din ile politika yapmayalim.
TÜRKIYE BÜTÜNDÜR VE BÜTÜN KALACAKTIR
saygilarimla
0
Beitrag gepostet am 28.10.08, 23:20
@t-saske
Nr.: 8
Antworten
tigin_han
Yeter...
buda sana kapak olsun kocum ne geyiksin be!
-----
Sevdalarim....
0
Beitrag gepostet am 28.10.08, 23:20
@mcqueen
Nr.: 9
Antworten
tigin_han
Yeter...
en azindan anlayanlar var sen sagol
-----
Sevdalarim....
0
Beitrag gepostet am 28.10.08, 23:21
@sensiz_olamam33
Nr.: 10
Antworten
tigin_han
Yeter...
eyvallah babam, sen sagol varol ki anlayanlardansin ve bu tür mahluklardan degilsin.
-----
Sevdalarim....
0
Beitrag gepostet am 28.10.08, 23:52
@t-saske
Nr.: 11
Antworten
t-saske
Yeter...
bugün dost olurlar yarin düsman! 2 yüzlü insanlar!
0
Beitrag gepostet am 29.10.08, 09:57
@acemiyim
Nr.: 12
Antworten
askisi_04
Yeter...
bir seyi kabul et yada etme demiyorum ben.
Sadece hani su konulari artik acmayin yani Forumlarda, dass wird nur provatif...
0
Beitrag gepostet am 29.10.08, 09:58
@mcqueen
Nr.: 13
Antworten
askisi_04
Yeter...
Zitat:
TÜRKIYE BÜTÜNDÜR VE BÜTÜN KALACAKTIR
Iste budur ya Türkiye böyledir ve böyle kalacaktir, ortalik karisirsa bebekler herkez wird darunter leiden.
Gerekirse son damla kanimizi veririz...
Ama iyi gecinmek varken niye tartismak bunu kastediyorum...
0
Beitrag gepostet am 29.10.08, 10:04
@askisi_04
Nr.: 14
Antworten
illusion75
Yeter...
Al bendende o kadar...!
-----
Das Schicksal mischt die Karten aber DU spielst das Spiel.
0
Beitrag gepostet am 29.10.08, 10:17
@beyazmelek77
Nr.: 15
Antworten
askisi_04
Yeter...
Aminnnn canim....
Bide ben söyle bir seyler duyuyorum, deli oluyorum ya.
Türkiyede kücük bi cocuk gördüm izindeyken daha 3 yasinda falan okadar tatliki yeni yürümeyi ögrenmis cok tatli bir sey tam böyle seviyordum, mahalleden biri diyorki kürt cocugu o, ne yani ya kürtse kürt o daha bi cocuk yani demi ama ?
0
1
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!