|
| |
|
| Aktütündeki sehidin rüyasi |
Pasam,
sana pasam derken inanirmisin ictenlikle diye biliyorum, neden biliyormusun? En azindan Allah ve Rasulünü taniyan bir insan evladi bir anadolu yigidisin. Ne yazik ki PASA ünvanini tasiyan cogu Komutanlar ise oturduklari bulunduklari "PEYGAMBER OCAGINDA" o isme layik degiller. Onlarin derdi Hava Kuvvetleri komutaninin yaptigi gibi GOLF oynamak, Kara kuvvetlerinin dedigi gibi "PARAMIZ YOK ONDAN KARAKOLU TAMIR ETTIREMEDIK" deyip yalan konusup rant pesinde kosmak.
Bu millet Cumhuriyet döneminde bu kadar sömürülmedi, milli ve manevi duygulari bu kadar kullanilmadi. Pasa dedigin harbte carpisir ve kelleyi koltuguna alip yigitlerine cenk etmeleri icin destur verir.Ondan sonra madalya kazanir ama onuda saygisindan vede ahlakindan "Biz daha vatan icin ne yapabildik" diyerek o pis metal parcasina dahi tenezzül etmez "Bizim madalyamiz Rasulü enbiyanin katinda hademe olmaktir" diyerek engin mütevaziligini ortaya kor.
Bunlar General mi Pasa mi Komutan mi Kumandan mi ASKER MI???
Olsa olsa dedigin gibi paparazzi komutasi bunlar. Yeni Genelkurmay Baskani hakkinda biografi yazilirken dikkat et ne denmis "Kendileri Sosyal etkinliklerde alkol kullanir" SOSYAL ICICI GAVVAT!!!!
Inanirmisin su sehitleri verdikce dayanamadim sahsim adima söylüyorum Cumhurbaskanligina,Basbakanliga,Bakanlarin hepsine ve TSK ya mail attim. Okunur okunmaz bilemem ama sunu söylemeden edemedim.
PASALAR BEGLER AGALAR SIZLER O YERLERIN ADAMI DEGILSINIZ,PASA OLMAK DEMEK ASLANLARINI KORUMAK GEREKIRSE CAN VERIP MADALYANIN EN SEREFLISINI KAZANMAK DEMEKTIR. GÖRÜYORUM KI SIZLER BU ISIN ERBABI DEGILSINIZ BIRAKIN O KOLTUKLARI, ANADOLUNUN NICE YIGITLERI VAR O KOLTUGA SIZLERDEN DAHA IYI YAKISIYORLAR!HEPSI BIRER REISI CUMHUR,BASBAKAN,BAKAN,HATTA GENELKURMAY OLACAK IMAN VE MILLI DIRAYETE DURUSA SAHIP OLAN CIVANMERTLER!
Artik ne desek ki pasam sen söyle Allah aski icin sen söyle, bu adamlar birde Devlet bize para vermiyor diye yalan söylüyorlar,halbuki avrupa ve ortadoguda en büyük milli geliri TSK aliyor bu ne densizlik bu ne hiyanet ve gafletlik!
Pasam ne olur sen söyle, biz Basbugdan bunu mu gördük???
----- Sevdalarim.... |
|
|
|
|
|
|
|