|
| |
|
| Sabah ezaninda Bulutlarda cikan mucize |
ich weiss das da nix auf dem dach sitzt
yani aynen katiliyorum
ama digerleri farkli düsünüyorsa buna saygim var ----- Beni KaybetMeyi SeCeni, Ben KaZaNmaK IciN UgraSmaM |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Zitat:
ben kücük kadinlara bakmam ki.. hele dizilere hic bakmam ----- Beni KaybetMeyi SeCeni, Ben KaZaNmaK IciN UgraSmaM |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Ben burdakilerini tek kast etmiyorum ki. Biz toplum olarak herseyi kendi istedigimiz gibi görmek ve yorumlamayi cok severiz  ama bir arkadasin dedigi gibi, ezani dinlemek cok güzel.. ----- Beni sinir etmeyin, yoksa bacaginiza SIKarim haaa  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
echt ----- Beni KaybetMeyi SeCeni, Ben KaZaNmaK IciN UgraSmaM |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
ich sag nur, jedem das Seine ----- Beni KaybetMeyi SeCeni, Ben KaZaNmaK IciN UgraSmaM |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
sowieso ----- Beni sinir etmeyin, yoksa bacaginiza SIKarim haaa  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Zitat:| ich seh auch manchmal bären und autos und delphine in den wolken |
hatte ich vorhin auch schon gesagt, das ich sowas sehe oder auch nur einbilde irgendwelche figuren da zu sehen...
aber wenn ich mir das video immer wieder ansehe, merke ich.. das die stelle wo sich die augen befinden ziemlich hell ist.. das sieht definitiv nach einer bearbeitung an..
----- Beni KaybetMeyi SeCeni, Ben KaZaNmaK IciN UgraSmaM |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Zitat:
aus yani ----- Beni KaybetMeyi SeCeni, Ben KaZaNmaK IciN UgraSmaM |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
buna sen inaniyorsan ne mutlu sana... ama bana göre gercekci degil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
ben bu videoyu camide ramazanda bir bayanin cebinden izlemistim, tüyler ibretici birsey.
Ama olabilir o görüntüyü gördüyseniz gök yüzü sahaneydi, benim basimdan gecti yani dün aksam eve giderken gökyüzü gercekten sahaneydi ve cep telefonumu cikartip gök yüzünü cektim. Insanin aklina aniden öyle fikirler geliyor. Yani o an da onun icine gelmistir cekeyim ezan ile beraber diye. Dogrusu benim icinde inanc var. ----- sen bana nasil davranirsan bende sana öyle davranirim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
ben bu videoyu camide ramazanda bir bayanin cebinden izlemistim, tüyler ibretici birsey.
Ama olabilir o görüntüyü gördüyseniz gök yüzü sahaneydi, benim basimdan gecti yani dün aksam eve giderken gökyüzü gercekten sahaneydi ve cep telefonumu cikartip gök yüzünü cektim. Insanin aklina aniden öyle fikirler geliyor. Yani o an da onun icine gelmistir cekeyim ezan ile beraber diye. Dogrusu benim icinde inanc var. ----- sen bana nasil davranirsan bende sana öyle davranirim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
demisin ezan teyp den oluyor diye,
bu sene bende ögrendim, türkiyenin köylerine bile sehirlerdeki teyp ezani geliyor. Yani standart olmus artik ezanin teypden dinlenilmesi.
Ne yazikki cünki bence ezani cesit seslerle dinlemek daha güzeldi. Teknolojiye uyum sagliyorlar ama benim gözümde bu teknolojiyi ezanda yapmasalar.
----- sen bana nasil davranirsan bende sana öyle davranirim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!