|
| |
|
| Cocuklara camide din dersi |
kiniyormus
kinayarak eline ne geciyor? kinayacagina elinden geleni yap  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Zitat:| Allah akil fikir versin cahil görmek istiyorsan dön aynaya bak muhatabim bile olamassin |
nedense hep aynaya baktıgımda seni görüyorummm
sen benim muhatabım hiç degilisn
hadi güzelim hadi git birazda baska konularda cahilce konus hadi sen bu konuları anlamazsın boyundan büyük işlerle ugrasma |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Zitat:| kac cesit islamiyet varki cesit cesit cami olmus aciklarmisin...?????????? |
ANKARAYA GIDERKEN DE CESIT CESIT YOLUN VAR ISTER TRENLE GIT ISTER ARABA ISTERSEN UCAK SONU YINE ANKARAYA VARIR!
ALLAHA DA GIDEN BIR COK YOL VAR
BUNDA CAIZ OLMAYAN BIR DURUM YOK; NEREYE KATILIRSAN KATIL ALLAHA GIDIYOR O YÜZDEN O SORDUGUN SORU GEREKSIZ
KARALAMA KÖTÜLEME OLSUNDA HANGI TÜRDEN OLURSA OLSUN ----- ..yanginlar yakmadi gözlerin kadar.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
[z]neden ayri ayri isim isim camiler olusturmussunuz onu aciklayin [/z
bu soruna cvb i verdim anlamak istemiyorsun sen
bunda hicbir mahsur yok sonu Allaha gidiyormu evet! Bitti
hem bi komunist olarak bu soru neden acaba seni bu kadar ilgilendiriyor ortada zaten cvbini verdim ister ilgilen ister ilgilenme
sen takmisin zaten at gözlügünü ----- ..yanginlar yakmadi gözlerin kadar.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Zitat:| was für eine scheiße laberst du denn!? ...yollar cesit cesitmis.. natürlich, ama islam ist eine religion.. die andersgläubigen glauben auch an gott, onlarinda yolu sonucta allaha variyor... sacmalama lütfen yaaaaa!!! |
sen agzini acmadan konuyu anlamayan calis olurmu?
ben yollar cesitli dedim sonu Allaha variyor yine ayni yoldan geciyor hangi cemaat olursa olsun !! i
hasa tövbe islam ayridir demedim !!
Zitat:trende arabada u ta gecerken ayni sehirlerden geciyor... bunuda unutma!! |
ha iste bende ayni yoldan geciyor diyorum zaten !! anlamdigin apacik ortada sacmalama bari ltfn komik oluyorsun
----- ..yanginlar yakmadi gözlerin kadar.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Zitat:| die andersgläubigen glauben auch an gott |
suan sadece islamiyetten konustugumuzuda hatirlatirim ----- ..yanginlar yakmadi gözlerin kadar.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Zitat:
diyanet, milli görüs, süleymancilar, nurcular bacim ben bunlari kast ettim
hepsi Allaha variyor.. ayni yollardan geciyor ama sonu O na variyor Allahin izniyle ----- ..yanginlar yakmadi gözlerin kadar.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Zitat:Alooo ne korkmasi??? Uydurma. ----- Das Schicksal mischt die Karten aber DU spielst das Spiel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Zitat:| harika bir yanit Allah razi olsun |
amin ecmain olsun insaAllah..
aciklamaniz cok güzeli.. ----- ..yanginlar yakmadi gözlerin kadar.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
cesit cesit camiler oldugunu kim söyledi?
cesit cesit camiler yok cesit cesit hizmetler var milli görüscüler, nurcular v.s
hangisi hosuna gidiyorsa oraya gidersin. yeterki camiye git anladinmi  ama ben bunu sana niye anlatiyorumki senin mekanin cem evleri
ayrica bu konuya en son yazacak olan sensin. sen bu konuya simdi niye katildinki seni alakadar eden bir durum varmi burda?
biz caminin sundugu hizmeti tartisiyoruz sen camiye hic gitmedigin halde bu konuya ne karisiyon?
sen önce git baska topiclerde aleviligi anlat. sana soru soruyorlar birtülü aleviligin ne demek oldugunu hala anlatamadin. anca küfür edip duruyon baska bildigin yok. hesabina gitmeyen birsey varsa küfür et oh ne ala
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
biz ne yapiyoruz burda? halletmeye calisiyoruz bosunami adres istedik? ne dedikodusundan bahsediyon sen? önce yazilanlari oku sonra yaz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Zitat:| sonucta almanya cumhuriyetinin bir sehrine cami yapiliyor |
Almanyayla Alakasi yok...ben 1 sene Türkiyede yasadim ordada ayni manzara bu Camiiler Devlet tarafindan ödenmiyormuki ?? (Türkiye icin bahsediyorum)
Zitat:| ama gel görki discoya giden bir genc giris 10 ila 20 euro arasi arti iceride ictikleriyle arti benzin parasi ila 50 bilemedin 100 eurodan cikiyor ve bunu her hafta sonu gerceklesdiriyor yani bu zoruna gitmiyorda camiye verdigimiz cumadan cumaya 5 euromu insani böylesine düsünmeye sevk ediyor anliyamadim dogrusu ??? |
Diskolara 100euro verecegine Camiilere ver daha iyi bunu kabul ediyorumda...simdi ben baska Camiiler üzerinede bisey yazmadim zaten sadece burda benim oturdugum yere yakin ocan Camii üzerine yazdim...Insanin icine ister istemez süphe giriyor...
En dogrusunu Allah bilir...
Böyle konularida uzatmak istemiyorum cok hashas konular...
Allaha emanet ol
-----
BeN dElI kAdIr UlEnNn  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
bilip bilmeden konusma ben alevlilik hakkinda kesinlikle birsey yazmadim bu sitede. ama birseyi gördüm, burda bir topic vardi sana aleviligi soruyorlar sen cevap yerine küfür ediyon  ich denke du wusstest da nicht was du antworten solltest
seni alakadar ediyorsa sorunu cevapladim baska ne bilmek istiyorsan sor ben senin gibi küfür etmedende cevaplarim  ama senin sorma amacinda belli zaten. von wegen camiler neden bölünmüs  lafa bak cay demle adam gibi ögrenmek istiyorsan sor yoksa sorma  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Zitat:| bu tablo karsisinda da cok üzülüyorum .. |
bizde öyle.. oysaki biraz gönüllerini acarak bu ise baksalar herseyin ne kadar yerinde oldunu görecekler
----- ..yanginlar yakmadi gözlerin kadar.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
ben senin bu konuya neden atladigini adim gibi biliyorum. burda bana edebiyat yapmana gerek yok  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!