|
| |
|
| Cocuklara camide din dersi |
müslümanim diye ortaliklarda dolasmiyorum zaten müslüman olarak dolasiyorum. herseye müslümanligi karistirmayida ne iyi beceriyorsun
bak buraya ya adam akilli adres yazarsin yada susarsin zaten rezil olacagin kadar olmussun.
zaten uydurma bir hikayeyle milletin vaktini bos bos aldin. adresi yaz korkma sana birsey olmayacak  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Cikart at gözlüklerini arkadasim konuyu tanm okumayip laf olsun die biseyler yazan sensin sanirim
Zitat: biseyler yaziyorsak senin gibi bilir bilmez deil bu yazi o savundugun arkadasina ait
Ayrica beni ilgilendirmez geder veya gitmez o onun sorunu ama karalama yapamaz ................. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
ay camide cok dedikodu oluyor ondan gitmiyorumben camiye hahahaha bahaneye bak  burda lächerlich biri varsa oda sensin hic gülmemistim bukadar  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
dostum senin amacın ne allahısan
bu adres olayına neden bukadar taktın
burda ullison bir konu acmıs ister inanırsın ister inanmazsın
san burda herseyi belgeli bir sekilde ispatlayacak zorunda degil
konu ile senin yazdıgın cevaplar arasında daglar kadar fark var sen konuyu nerden nereye getirmisin
asiyıldız ile senin amacın cok farklı burda sizbir konu üzerinde tartısmaktan cok veya o konu ile yorumunuzu yapmaktan cok baska seylerin pesindesinizz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
hayir ben burda herseye inanmam. bu devirde kimseye inanmayacaksin. burda bin bir türlü insan var uyanik olalim biraz.
kardesim bir caminin adresini vermek neden bukadar zor? caminin adresleri heryerde biliniyor veriliyor. mafia adresi istemiyoruz cami adresi istiyoruz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Zitat:| bak buraya ya adam akilli adres yazarsin yada susarsin zaten rezil olacagin kadar olmussun. |
Ne o? Tehtid mi ediyorsun?
Hör auf mich zu stresse. Madem hikaye diyorsun, ne cevap veriyorsun? Hem konuyu tamamen sapitiniz.
Ich kotz gleich.
----- Das Schicksal mischt die Karten aber DU spielst das Spiel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Sudan bahanelerle ancak kendini avuta bilirsin
neden kaciyorsun ver adresi kanitla dogrulari...
Bir seyi veya birilerini karalarken elinde yeterli delilin olsun kafadan konusma bu konular hassas konular...... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Aynen öyle!!! Sana katiliyorum.
Arkadaslar konuyu tamamen sapitti. CAmi dersinden taaaa benim neden camiye gitmedigimi tartisiyorlar.
Das ist zum kotzen. ----- Das Schicksal mischt die Karten aber DU spielst das Spiel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Zitat:
bu ben camiye gitmiyorum sizde gitmeyin anlamınamı geliyor senin anlama kapaziten bukadarmı.sen bukadarmı anlayabiliyorsun
ister gider ister gitmez okimseyi ilgilendirmez
camiye gitmiyorsa belki evinde ibadet ediyordur nerden biliyorsunnn |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Zitat:| ay camide cok dedikodu oluyor ondan gitmiyorumben camiye |
lachab: lachab: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Konuyu sapitmadik konu hala oldugu gibi ve biz adresi istiyoruz  adres vermiyorsanda sus.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Arkadasim sen avukatmisin yazdiklarimi ii okuda öyle cik karsima beni ilgilendiriyor demiyorum zaten kitlikmi var sende
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Zitat:
interessiert mich nicht... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Hassas konular evet!!! Hassas oldugu kadarda dogru. Dogur oldugu icinde hazmedemiyorsunuz ve böyle köpürüyorsunuz. Adres vermek zorunda degilim hele hele yalan konusmaya hic ihtiyacim yok!!!!
Das ist fakt! ----- Das Schicksal mischt die Karten aber DU spielst das Spiel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Kanitla dogrulugunu attinsa ortaya bi konu kanitla neden korkuyorsun adres istenince...... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Yalancisin dien yok arkadasim ama bu bir karalamadir ispatla..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
al iste siz anca böyle laf kalabalıgı yaparsınız
yok avukatımısın yok bilmem neyimisin
ben kimsenin avukatı degilim ben sadece dogrunun yanındayım
aslında burda ullisonun cok hatası var cünkü sizin gibi
1) cahil
2) bir konuyu bilmeden herseye maydonoz olan
3) konuyu baska yerlere saptırıp baska amaclar pesinde olan
insanlarla muhattap oluyorr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
gercek oldugunu bilseydik adresi bilseydik o caminin baskaniyla konusurduk neden böyle davraniyor diye.
gündem degistiriyoruz diyene bak. simdi bu konunun recep tayyip erdoganla ne alakasi var? güzelim basbakanimizi bile karistirdiniz ya burayada  zaten basiniza tas yagsa basbakandan bilirsiniz hahaha
Zitat:| gerci anlamadigim sormussunuz diyanetin camisimi diye |
yazilanlari iyi takip et bu soruyu ben sormadim. kac cesit cami olduguda beni ilgilendirmez en yakin cami bana neyse oraya giderim. milli görüs camisi bana yakin oldugu icin oraya gidiyorum.
konuyu saptiranlar sizsiniz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Haklisin artist olmak amacim konu olarakta bu konuyu sectim bakarsin ii reklam yapar ya tutarsa...........
Allah akil fikir versin cahil görmek istiyorsan dön aynaya bak muhatabim bile olamassin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
bak bu kiz normal olsaydi konuyu buraya tasiyacagina gider o caminin baskaniyla konusurdu ve gereken yerlere sikayet ederdi ama bu kizin yaptigi sadece dedikodu oluyor. birde camide cok dedikodu oluyormus diye camiye gitmiyormus  asil dedikoducu kendisi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!