|
| |
|
| Cocuklara camide din dersi |
ya kardesim birak bunlari ya bunlar camiye gitmez ama camide olup bitenleri arastirirlar ne komik bir is bu ya
madem her koyun kendi bacagindan asilir biraksinlar o caminin baskanida kendi bacagindan asilacak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Zitat:| forumu acana sesleniyorum bunun gibi insanlara bu lafi söylemeye firsat verdigin icin alkisliyorum seni! |
bende seni alkisliyorum, cok dogru yazmissin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Zitat:| ya kardesim birak bunlari ya bunlar camiye gitmez ama camide olup bitenleri arastirirlar ne komik bir is bu ya |
----- ..yanginlar yakmadi gözlerin kadar.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
arkadasim bosver huzurun camide ve islamda oldugunu biz biliyoruz bunlarida Allah islah etsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
birbirimzi alkislamisiz ----- ..yanginlar yakmadi gözlerin kadar.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
demekki ikimizde alkislanmaya degermisiz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Nasil ne olmus??? Dedikodunun günah oldugunu benden daha iyi biliyorsundur. Birak yapsinlar diyorsun. Orasi madem Allahin evidir ona göre ayaklarini denk atsinlar.
Zitat:| Her kinadigin konuyuda buraya tasima millet yanlis anliyor. |
Burda simdi cami hakkinda negativ seyleri aktardigim icin mi kocunuyorsun?
----- Das Schicksal mischt die Karten aber DU spielst das Spiel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Arkadaslar yanlis ve bos konusuyoruz tmm haklisiniz ama bu tatil icin gecerli bir sürectir genelde tatillerde tam bilmiyorum ama ek hocalar getirtiliyor camilere sonucta bu insanlarda bu meslekten para kazaniyolar unutmayalimki onlarin gecim kaynaklarida hocalik ....tmm ordaki baskan yanlis yapmis ama bunu genele yükleymeyis toplanan yardimlar cocuk egitimi icinmi toplaniyor bos konusuyor verdigimiz üc kurusun ne faydasi kalir bu sekilde ..
Su da bir gercek arkadaslar ben cevremde cok görüyorum bazi aileler aman tatilde cocuk evden gitsinde nereye giderse gitsin okul yok kindergarten yok 3 yasindaki cocuklari bile camiye götürüp birakiyolar ordaki egitimcilerda hakli bi yönden tmm dediginiz kisi gercekten zor durumdadir ama o kisiye tolarans gecilse menfaatci insanimiz cok bizim ....
Bu durumu onaylamiyorum ama kinamiyorumda ......... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
madem gercekler dedin asil gerceklerle sende birgün tanisa  sin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
 birincisi din dersi parasiz olmali.
Cünki camide okudan hocalar türkiyeden devletten maaslarini aliyorlar burda görevlerini yerine getirmesi icin.
Ve yemege gelince, o kadar da mühim degil cocugun cantasina koyarsin bir dilim ekmek ve icecek yeter ve artar.
Sana bir sorum olacak bu diyanet camisi mi yoksa baska tür cami mi???
----- sen bana nasil davranirsan bende sana öyle davranirim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Zitat:| forumu acana sesleniyorum bunun gibi insanlara bu lafi söylemeye firsat verdigin icin alkisliyorum seni! |
Bu yaziyi neden direk bana yazmiyorsun??? ----- Das Schicksal mischt die Karten aber DU spielst das Spiel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
kimden bahsetdigimi bilesin diye ----- ..yanginlar yakmadi gözlerin kadar.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Zitat:| Sana bir sorum olacak bu diyanet camisi mi yoksa baska tür cami mi??? |
Diyanet camisi. ----- Das Schicksal mischt die Karten aber DU spielst das Spiel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
dedikodunun günah oldugunu cok iyi biliyorum. birak yapsinlar diyorum ne yaparlarsa yapsinlar bunun sana zarari yok diyorum. kim ne yaparsa yapsin sanane, herkesin günahi kendine wie du es schon geschrieben hast her koyun kendi bacagindan asilir. simdi camiye gitmemek icin bahaneler aramiyalim. ich schreibe es nochmal damit es klar ist HERKES CAMIYE ALLAH ICIN GIDER
bir iki kisi cami hakkinda negativ isler yapmis olabilir. senin buraya koymus oldugun beitragla camileri kötü yansitiyorsun. bir caminin baskani böyle diye herkes öyle degil.
ve son olarak eftelya sana cok güzel birse yazmis onu okumani tavsiye ederim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Zitat:| senin buraya koymus oldugun beitragla camileri kötü yansitiyorsun |
bu veballe nasil yasiyorlar anlamiyorum ----- ..yanginlar yakmadi gözlerin kadar.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Tekrar okumasaydim yazilanlari görmeyecektim.
Eftelya, birsey demek istiyorsan, direk o insana yönlen.
Kizim sana söylüyorum, gelinim sen anla misali.
O dejavu vatandas alevi oldugundan böyle yapiyorsunuz. Benim fikrimi belki biliyorsun, ben insan ayirmam. Benim icin, insan insandir yeterki temiz olsun. O yüzden ist mir das SCHEIß EGAL was dieser Typ geschrieben hat. ----- Das Schicksal mischt die Karten aber DU spielst das Spiel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
tek tavsiyem o zaman beschwerde einreichen dass mit so etwas geld gemacht wird. Hoca maasini aliyor okutuyor diye, mecburen okutacak parasiz onun parasini devlet veriyor ve bunu da aynen böyle o yöneticilere derim.
Ne bu her yerden para kazanmaya bakiyorlar yazik ya.
Bizim camide allaha sükürler öyle bir sey yok.
Gencler camiye severek gidiyorlar. Parali da degil isteyen üye olur isteyen olmaz. ----- sen bana nasil davranirsan bende sana öyle davranirim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Zitat:| Parali da degil isteyen üye olur isteyen olmaz. |
Evet, bencede öyle olmasi gerekiyor. Millete sart kosmak cok ayip. ----- Das Schicksal mischt die Karten aber DU spielst das Spiel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
bunlar vebal mebal tanimaz. isleri gücleri begenmedikleri sevmedikleri seyleri kötü yansitmaktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Zitat:Eftelya, birsey demek istiyorsan, direk o insana yönlen. [/z
canim o an kime istediyse ona yöneldim!!
[z]ben insan ayirmam |
insan ayrimi bende yapmam, öyle olsa benim alevi arladaslarim bikere olamzdI!
sen camiyi kinamisin isin aslini bilmeden..
ama vebali sana beni ilgilendirmez düsüncemi aktardim ve bu konu kapanmistir benim icin
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!