|
| |
|
| Cocuklara camide din dersi |
Zitat:| Ne olmus dedikodu yapiyorlarsa birak yapsinlar herkesin günahi kendine. Sen oraya Allah icin gidiyorsun onun bunun icin degil. Her kinadigin konuyuda buraya tasima millet yanlis anliyor. madem okadar kiniyorsun git yardim et adama, hasta etmeyin adami. |
Helal be! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Zitat:| ISTERSENIZ BIR HAFTA SONU DISKOYA GITMEYINDE CAMIYE COCUKLARI OKUTMAYA GIDINIZ YADA OKUL ICIN DERSLERINE YARDIMCI OLUN OLMAZMI?? |
Helal be abim! Allah sensiz_olamam'dan, aslan'dan, perikizindan, acemiyim'den, asi_yildiz'dan, mahmutpasa'dan ve eftelya'dan razi olsun. Ellerinize saglik! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Zitat:| sana tek bisey diyeyim: esek hosaftan ne anlar. |
Allah sendende razi olsun mustafa  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Zitat:| SENIN BU TÜR ACTIGIN TOPICLER INSANLARI ISLAMDAN CAMILERDEN UZAKTUTMAKTTIR BASKA HIC BIRSEY DEGILDIR |

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Böyle sacmaliklar nedense pek cok oluyor...Bizim burada 15 Euro Aidati veremedigi icin Kuran Kursuna alinmayip eve gönderilen cocuklar bile oldu.Hem Cami adina alinan paralari kimler kontrol ediyor ?? ne kadar toplaniyor,nereye ne ödeniyor ?? hicbirseyin tam hesabi yok...cogu dini kullanip duygu sömürüsü yaparak paralari toplayip büyük bölümünü olmadik islerde kullaniyor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Zitat:| Birde su var; durumu yarim yamalak anlatiyorlar! Yani eger kurs veriliyorlarsa para almalari normal. Yemesi var icmesi var vs. Hayatlarinda belkide 1 kere bile camiye gitmemis olanlar ve yine belkide yardim etmemis olanlar su cami söyle bu hoca söyle diye kötülüyorlar, YUHHH yani!!! |
sana katiliyorum burda bazilari herseyi istedigi gibi süsleyip püsleyip anlatiyor. biz isin aslini bilmiyoruz.
Zitat:| Biride kadin basiyla burda kabadayilik tasliyor, wie mich das ankotzt! |
ben onu kadindan bile saymiyorum  kadin dedigin hanimefendi, kibar ve asil olur  ama bu kendini bilmez abuk subuk seyler yaziyor ne dedigini kendi bile anlamiyordur, her ikinci kelimesi scheisse, sanki tuvaletten baglaniyor  yani anlicagin o varlik seni ankotzen bile yapmasin nickini gördügün an okumadan gec onu ;) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Zitat:| ben onu kadindan bile saymiyorum kadin dedigin hanimefendi, kibar ve asil olur ama bu kendini bilmez abuk subuk seyler yaziyor ne dedigini kendi bile anlamiyordur, her ikinci kelimesi scheisse, sanki tuvaletten baglaniyor |
yani |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Zitat:| Das war auch so ein Hetztopic gegen den Islam. |
Ich hetze hier niemanden!!! Kafanca birseyler uydurma ve beni sinir etme.
Ben burda ne
islama nede dinimize laf attim. Bazi seyleri anlamadigim icin, bazi seyler kafama yatmadigi icin soruyorum ve egerki ben foruma takiliyorsam, bu tür seyleri sormaya hakkimin oldugunu düsünüyorum.
----- Das Schicksal mischt die Karten aber DU spielst das Spiel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Baslarda artik yazmam diyorsun ama bakiyorum da en cok senin burda yazilarin var. Lafinin arkasinda durmasini bil! ----- Das Schicksal mischt die Karten aber DU spielst das Spiel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Zitat:Camiye gidip kontrat sartlarini ögrenip buraya yazman o camiye karsi borcun senin.
----- |
Benim sadece bir CAN borcum var, baska borcum yok!!! ----- Das Schicksal mischt die Karten aber DU spielst das Spiel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!