72 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 06.10.08, 16:35 @antebin_delisi Nr.: 101 Antworten

Cocuklara camide din dersi
senin seviyene inemicem arkadasim .....
kötü söz sürekli sahibinindir ..
adi üstünde delisin iste antebin delisi ....
0

Beitrag gepostet am 06.10.08, 16:39 @illusion75 Nr.: 102 Antworten

onu uydurma bunu uydurma bacim söyledigin sözlerin arkasinda dur korkmuyorsan ver adresi mertce kanitlayamayacaktin neden böyle bi topic actin ...
0

Beitrag gepostet am 06.10.08, 16:42 @asi_yildiz Nr.: 103 Antworten

bosver bunun adres madres verecegi yok. devlet sirri gibi sakliyor adresi
0

Beitrag gepostet am 06.10.08, 16:58 @deja_vu_ Nr.: 104 Antworten

sen safmisin salakmisin? ben deminden beri camiye sadece Allah icin gidiliyor demiyormuyum?

Zitat:
sizler kendi icinde bölünmüssünüz yok nurcu camisi yok millli görüs camisi
yok süleymanci camisi benim bildigim tek bir diyanet camisi olur

o senin bildigin ufkunu biraz genislet ve arastir bakalim
ayrica biz bölünmedik biri kendini milli görüse yakin hissediyorsa oraya gider digeri nurculara yakin hissediyorsa oraya gider. beni tekrarlatip durma. camiye git yeterki tamammi yeterki dogru yolu bul
0

Beitrag gepostet am 06.10.08, 17:04 @sensiz_olamam33 Nr.: 105 Antworten

Duymustur buna bi sözüm yok...
Benim hazmedemedigim sacma sapan konusmalar vay camilerde dedi kodu oldugu icin arkadasimiz camiie gitmiyormus gitmeye bilir bu kendi secimidir camiiler zorla gidilecek yerlerde deildir ama genelleme yaparak karalamalar var bunlari hazmedemiyorum...
Üstelik sorunu arastirip sorusturmadan kulaktan duyma olaylarla bu karalamalar yapiliyor arastirsin arkadasim sonrada gelsin falanca camiinin baskani böyle bi saygisislikta arkadaslar desin hep birlikte konunun üzerine gidelim cözüm arayalim..sikayetlerimizi yapalim gereken neyse dayanismayla halledelim bu sekilde vay camilerde para toplaniyormus vay camiiler söyleymis böyleymis die bos konusarak karalama yapmalarini hazmedemiyorum

0

Beitrag gepostet am 06.10.08, 21:19 @perikizi_1 Nr.: 106 Antworten

Zitat:
allah bilir ya bu sacma konuyu acanlar camiye ugramazlar olur olmaz konusurlar
Sacma konu oldugunu nerden cikartiyorsun??? Isinize gelmedi ve sacma diyorsunuz!!!
Evet camiye gitmiyorum ve bunu acik acikta yazdim. Ama burda bazi vatandaslar gibi yalakalik yapipta yalan konussaydim hosunuza giderdi.
-----
Das Schicksal mischt die Karten aber DU spielst das Spiel.
0

Beitrag gepostet am 06.10.08, 21:29 @illusion75 Nr.: 107 Antworten

bazi yorumlara !
-----
Beni sinir etmeyin, yoksa bacaginiza SIKarim haaa
0

Beitrag gepostet am 06.10.08, 21:32 @nicksiz80 Nr.: 108 Antworten

Aynen...Konu nerden nereye vardi. Benim mantigima yatmayan, baskanin sart kosmasiydi. Sonra benim neden camiye gitmem tartislildi. Anlayacagin b... u cikti
-----
0

Beitrag gepostet am 06.10.08, 21:36 @illusion75 Nr.: 109 Antworten

Halen soklar icersindeyim ! Ne yazikki bazen Insanlarimiz bu tür platformlarda lafi kendi istedigi gibi yere cekiyorlar ve bu durumdan ibaret olay dahada karisiyor.. Eger sen burda bir Hoca hakkinda yorum yapiyorsan, bu Camiileri karaliyorsun anlamina gelmiyor benim icin. Veyahut bu konu hakkinda fikir alisverisi yapmak istemissin, insanlarimiz ne duruma getirdi. Sen ister Camii´ye git veya gitme, bu senin tercihin ama bu senin kötü bir Müslüman veya kötü bir Insan oldugunu belirtmez..

Gercekten saskinliklar icersindeyim, Insanlarimiz nasil olurda böyle hemen taslarlar birini.. cok vahim ve üzücü bir durum !
-----
0

Beitrag gepostet am 06.10.08, 21:39 @nicksiz80 Nr.: 110 Antworten

Dogur dedin...
Ben simdi burda yalan konusmus olsaydim, daha iyi olurdu ve bu konu buraya kadar gelmezdi.

-----
0

Beitrag gepostet am 06.10.08, 21:40 @illusion75 Nr.: 111 Antworten

Üzüldüm acikcasi.. ben burdaki yorum yapan Insanlari daha olgun ve seviyeli sanirdim !
-----
0

Beitrag gepostet am 06.10.08, 21:43 @perikizi_1 Nr.: 112 Antworten

Sen bi ilk önce lütfen oku, anla ve sonra yorum yap benim yazdiklarima. Benim düsüncemi bilmeden bana SIZLER diye hitap etme !
-----
0

Beitrag gepostet am 06.10.08, 21:47 @illusion75 Nr.: 113 Antworten

söyle düsünüyorum, cocugunu gercekten camiye göndermek isteyen bunu bir sekilde yapar, haftalik sigara parasindan keser yine gönerir evladini. okul bir sey isteyince ne yapip edip bir sekilde yerine getiriyoruz ya.
o hocanin karsisina kimbilir kimler geliyor, nerden bilsin kimin dogru söyledigini, bir kural getirilmis su kadar para ödenecek diye, bunun yerine getirilmesi de o hocanin vazifesi.

bir kac arkadas demis cami yapiliyor diyorlar, nerden bileyim dogru oldugunu.
kardesim bir haftasonunuzu ayirin gezin bir kac camiiyi. avrupadaki camiilerimizin bes yildizli otellerden farki yok, taleberlere öyle genis imkanlar veriliyor ki, bu imkanlari kendi evlerinde bulamiyorlar.
misal benim kardeslerimin okul dersleri o kadar iyi degildi, dünyanin ögretmen parasini verdik, bir ise yaramadi. simdi o paranin onda birini bile vermiyoruz ama camide verilen dersler sayesinde okul notlari süper oldu.

camiye bu kadar para niye lazim oluyor deniliyor, kardesim kendinize bir bakin ortalama 80 m² bir eve nekadar lektrik parasi nebenkosten veriyorsunuz, ya da ev sahipleri o evin abwasser gebührleri vergisi ne kadar oluyor. simdi bir düsünün o camiler ne yapsin.

kardesim para vermek istemiyorsaniz vermeyin, ama allah rizasi icin para toplayanlari da karalamayin.
benim dedem her zaman katilir camiye para toplanacagi zaman, kapi kapi dolasir. öyle seyler anlatirki, kapiyi suratlarina kapatanlar mi dersiniz, küfürü basanlar mi dersiniz daha neler neler.
siz kapi kapi dolasip el acmayi kolay mi saniyorsunuz, bu allah rizasindan baska bir sey icin yapilmaz.
ha yokmu parayi cebine atanlar, elbette var, ama bize ne onlarin ghünahindan, biz sevabimiza bakalim. onlar hesabibi yüce allaha vesinler.

inanin o paralarimiz zayi olmuyor. ben böyle toplanan paralarla ayakta duran bir kuran kursunda okudum. o paralarla neler yapildigini gördüm.

yaptigimiz 3 kurusluk hayri burda lekelemeyelim
0

Beitrag gepostet am 06.10.08, 21:51 @dobradobra76 Nr.: 114 Antworten

Lüg lieber hier im Forum, es ist besser
sonst wirst du gesteinigt

-----
0

Beitrag gepostet am 06.10.08, 22:04 @dobradobra76 Nr.: 115 Antworten

Hahahaahhaa
lass ich überraschen
-----
0

Beitrag gepostet am 06.10.08, 22:06 @dobradobra76 Nr.: 116 Antworten

-----
0

Beitrag gepostet am 06.10.08, 22:10 @dobradobra76 Nr.: 117 Antworten

Hem o hem tamamen konudan cikti.

Neyse ich geh jezt Love Vegas gucken...
-----
0

Beitrag gepostet am 07.10.08, 07:57 @cirkinoerdek Nr.: 118 Antworten

Cok dogru yazdiklarin, aynen katiliyorum! Birde su var; durumu yarim yamalak anlatiyorlar! Yani eger kurs veriliyorlarsa para almalari normal. Yemesi var icmesi var vs. Hayatlarinda belkide 1 kere bile camiye gitmemis olanlar ve yine belkide yardim etmemis olanlar su cami söyle bu hoca söyle diye kötülüyorlar, YUHHH yani!!!

Biride kadin basiyla burda kabadayilik tasliyor, wie mich das ankotzt! (seni kastetmiyorum cirkinördek yanlis anlama)
0

Beitrag gepostet am 07.10.08, 07:58 @acemiyim Nr.: 119 Antworten

Zitat:
Das war auch so ein Hetztopic gegen den Islam.

Du bist einfach nur billig, kopierst die Methoden der Orientalisten aber ziemlich stümperhaft.

jepp, so isses
0

Beitrag gepostet am 07.10.08, 08:00 @illusion75 Nr.: 120 Antworten

Zitat:
Sana hesap verecek degilim herhalde...

"haklisin" desen sasardim zaten! utanmadan birde tersliyor. Du und deines gleichen, IHR KOTZT MICH AN!!!
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!