43 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 05.09.08, 11:34 Nr.: 1 Antworten

kimleri öldürebilirsin veya hicmi öldüremessin
gecen ceni diye bir nikli arkadas sormus ölenmi suclu öldürenmi diye!

bende tabiki öldürmek kötü bisidir diye cevabladim sonrada düsündümde.aceba islamda öldürmenin izni varmi...
mesela bir namuslu kadini tecavüz etmeye kalkarken birni öldürebilirmisin mecbursun ve baska caren yok ya senin namusun yada onun cani.......bu konuyu cok merak ediorum yaw su namus yüzünden öldürmek.lütfen din hakkinda kesin bilen konussun ayetlerle ispatlayamayacak kisi hic konusmassin bide burda günaha sokmayin adami ittihalarinizla.....

yani bende biliorum veren allah alir cani diye ama öyle bisi basima gelse allah korusun belki bende öldürürdüm.allah kimsenin basina vermesin yinede.

hayirli ramazanlar
0

Beitrag gepostet am 06.09.08, 08:10 @okuz_gibi_kiz Nr.: 2 Antworten

s.a sorunun cevabini burda bulabilirsin //www.sorularlaislamiyet.com/subpage.php?s=show_qna&id=2822
0

Beitrag gepostet am 07.09.08, 11:17 @acemiyim Nr.: 3 Antworten

ya ama namus söz konusu yaw ayetlerdede yazmiormu namusunuzu koruyun diye kadinlar icin was soll man den dann machen an diesem monent entweder oder diye kalior? ay allah basa vermesin yinede.ama ic denke auch trotzdem veren allah alir cani das stimmt schwere situation.
0

Beitrag gepostet am 13.09.08, 14:01 @uyusskiss Nr.: 4 Antworten

ne alakasi varki inancli olmak herseyi dört dörtlük bilmek degildir elinden geldigince bilgi edinmek ve uygulamakdir bende bilmedigimden soruorum bacim.simdi burda dört dörtlük inana ve uyglayan ayaklari cekme bize ben sordum isteyen cevablar isteyen cevablamaz.bende bilen lerden cevab bekledim zaten bilmedigimden sordugum icin inancsizmi oluormusum bunuda ilk defa senden duydum yani nolduda birden triplere girdin anlamadimda ama neyse bosver bos insanlara bos laf yetisdirdik surda 3 dakikami bosa yasadim senin yüzünden neyse hayirli ramazanlar
0

Beitrag gepostet am 17.09.08, 22:28 @acemiyim Nr.: 5 Antworten

danke schön das wäre für mich der richtige antwort einfach vieln vilene dank
0

Beitrag gepostet am 17.09.08, 22:41 @acemiyim Nr.: 6 Antworten

nein überhaup so meine ich manche antworten drauflos ohne richtigen argument zu lassen deswegen meinte ich es
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

kimleri öldürebilirsin veya hicmi öldür...